ap77 25.03.09, 21:18 znajade tam, cos ciekawego dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malowanka06 Re: Cheerokiee dla doroslych? 25.03.09, 21:35 w cheerokiee na pewno nie znajdziesz nic dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Cheerokiee dla doroslych? 26.03.09, 07:19 Nie byłabym taka kategoryczna. Miałam kilka t-shirtów, może nie powalająca jakość, ale wystarczająca zupełnie. W tym roku kupiłam dwie bluzeczki zapinane, zieloną i czerwoną, bardzo piękne kolory, wdzięczny krój, zobaczymy, jak się będą nosiły. Oczywiście nie jest to jakość H&M, jakieś niteczki sterczą przy szwach, ale w H&M te bluzeczki kosztowałyby przynajmniej 2x tyle (w Cheeroke były po 25 zł). Za 25 zł jestem skłonna pomachać nożyczkami przez 2 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Cheerokiee dla doroslych? 26.03.09, 09:18 Ja miałam na myśli cheeokiee w cherokee pewnie coś znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: Cheerokiee dla doroslych? 26.03.09, 11:10 ja tam nieraz rybaczki czy jakies letnie bluzki kupuje (UK) i jakos mi pasuja,fajnie sie nosi Odpowiedz Link Zgłoś