minkapinka 27.08.09, 12:00 z działu dla najstarszych dziewczynek kurtka fioletowa, z kapturem, dłuższa, cena 109,90zł rozmiar 9-10 lat 140 cm takie same kurtki są tez czarne moze gdzies jeszcze są?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 27.08.09, 12:25 A czy ta kurtka to z nowej kolekcji? Może będę dzisiaj w Reserved w Krakowie to mogę zerknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 27.08.09, 12:31 tak, kurtka jest z nowej kolekcji, będę bardzo wdzięczna, bo w Warszawie znalazłam tylko jedną na 146, a potrzebuję na 140. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 27.08.09, 12:34 Prześlij mi na priv swój nr telefonu. Jak będę w sklepie i będą takie kurtki to zadzwonię. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 28.08.09, 16:15 Poproś w Reserved, aby Ci sprawdzili gdzie dostanisz taką kurtkę, w podanym rozmiarze. Wskażą Ci wszystkie sklepy w Polsce, wybierzesz ten, który Ci pasuje. Ja tak zawsze robię, po co szukać w ciemno? Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 28.08.09, 18:02 Kurtka już znaleziona, kupiona i wysłana Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 28.08.09, 20:45 Dzieki wielkiemu sercu ju_mi kurtkę juz (prawie) mam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 28.08.09, 19:10 Minka, zdradz co to za super kurtka??? W reserved nie bylam ze sto lat Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 28.08.09, 20:56 ja tez tam rzadko zaglądam. Kurtka jest dłuższa, prosta, z kapturem, ma fajne pikowania, Stwierdziłam, ze będzie dobra do szkoły. I jest w moim ulubionym kolorze . Zwróciłam na nią uwagę, bo akurat jakaś dziewczynka mierzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 28.08.09, 21:08 ale ta kurtka pewnie na straszych dziewczynkach tak? kocham fiolety na mojej Oli ))! Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 28.08.09, 21:34 w najstarszych, ale w młodszych były bardzo ładne kurtki fioletowe, tez dłuższe, chyba ładniejsze niz te duże. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch ju_mi :)! 28.08.09, 21:59 o to musze obejrzec ! ju_mi w ktorej galerii kupilas kurtke dla Minkapinki ? i moze zwrocilas uwage na ciuszki dla mlodszych dziewczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Kraków 28.08.09, 23:07 Ja też proszę o info, czy w Krakowie są jakieś fajne zimówki dla dziewczynek 3 lata. Byłam w ubiegły piątek w Galerii Kazimierz, ale nie mieli jeszcze nic dla takich maluchów. Swoją drogą, Reserved mogłoby się wysilić i umieścić całą kolekcję na stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: ju_mi :)! 28.08.09, 23:28 Kurtkę kupiłam w Re-Kids w Galerii Krakowskiej. Były też bardzo ładne fioletowe (i nie tylko) kurteczki dla młodszych dziewczynek, ale na rozmiary nie patrzyłam. Ubranek jest dużo i cały czas wykładają towar, ale nie umiem powiedzieć co było ciekawego. Z racji posiadania synka na dziewczyńskie ciuszki patrzę tylko jak mam "zlecenie" Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 29.08.09, 19:20 No proszę, trochę mnie nie było, a tu takie fajne rzeczy pojawiły się w sklepach. W zeszłym roku kupiłam córce krótki płaszczyk w reKids w kolorze fioletu i sprawdził się rewelacyjnie. Kupowałam go na początku września zaraz jak się pojawił i natychmiast ten kolor został wykupiony i już się nie pojawił. Mam nadzieję, że jeszcze te płaszczyki jeszcze są w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 29.08.09, 19:23 Te mniejsze jeszcze w Warszawie były, bardzo ładne są. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 29.08.09, 19:30 ja kupilam dzis cudny fioletowy plaszczyk z odpinanym kapturem i szerokim paskiem w talii wzielam 5-6 lat - troche na wyrost ale 110 byl na styk a jest taki sliczny ze niech Olisia chodzi w nim jak najdluzej szukam teraz fajnej czapki minkapinka podrzuc pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Reserved szukam kurtki fioletowej 29.08.09, 19:37 ja kupiłam jasnoszarąz cekinami w Zarze . Nasza kurtka ma szary suwak i mamy szare buty . Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Wrzućcie zdjęcie!!! 29.08.09, 20:04 Co to za kurtki/ płaszczyki??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Wrzućcie zdjęcie!!! 29.08.09, 20:06 anjazzielonego napisała: > Co to za kurtki/ płaszczyki??? Wlasnie, tez bym chetnie zobaczyla, bo na stronie rekids bryndza Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 dzidzia_ch 29.08.09, 20:10 w reserved ?? ten fioletowy ?? Jaka cena ? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: dzidzia_ch 29.08.09, 20:21 Rewelacyjna czapka )))))))))) gdzie taką można kupić? Czyżby H&M, bo oni mają Hello Kitty, ale nie widziałam takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 czapka 29.08.09, 20:26 Czapka bedzie w h&m jak przyjedzie reszta kolekcji zimowej ... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: czapka 29.08.09, 20:46 w rekids czapka rewelacyjna - jakby ktoras namierzyla ja w h&m to prosze o info dzis widzialam fajna fioletowa czapke ale nie moge sobie przypomniec w ktorym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 dzidzia_ch 29.08.09, 20:49 napisz jeszcze jaka cena . aa przypominaja mi sie kurtki z rekidsa , tylko czy to te ? One miały taki metaliczny kolor ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: dzidzia_ch 29.08.09, 21:16 129,90zl jutro spojrze bo kurtka jest u Oli w pokoju ale wydaje mi sie ze nie ma polysk metalicznego Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: nasza kurtka :) 31.08.09, 08:45 Super, kolorek jak nasz zeszłoroczny płaszczyk, tylko ten ma połysk, co mnie cieszy. Pojadę dzisiaj zobaczyć, czy są jeszcze płaszczyki w rozmiarze 122 i 128. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: nasza kurtka :) 31.08.09, 08:50 te mniejsze nie mają połysku, materiał jest zupełnie inny. Cena tez jest inna, nasza kosztowała 109,90 zł, a mniejsze kosztują 129,90 zł, Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: nasza kurtka :) 31.08.09, 08:55 Pia, odezwij się do mnie, jeśli chcesz jakieś buty Nie mam do Ciebie mejla, bo z gazetowego chyba nie korzystasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: nasza kurtka :) 31.08.09, 10:20 Bardzo przyjemna szkoda, ze juz nie potrzebujemy Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: nasza kurtka :) 31.08.09, 18:30 A mi się nipodoba ten materiał taki jakby cienki się wydaje i "dziwny" w dotyku I dla straszych i dla młodszych ... No nic pozostaje nam tylko kupić z Zarze ... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Prośba o kod modelu 01.09.09, 00:23 W Magnolii we Wrocławiu, ani w Karolince w Opolu nie ma żadnych płaszczyków fioletowych w rozmiarze do 128. Były jedynie szarawe i brązowe, ale z nieodpinanym kapturem z futrem i maluteńką, metalową naszywką z diamencikiem na piersi. Bardzo proszę o podanie kodu fioletowego płaszczyka w dziale do 128. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch pia 01.09.09, 14:21 tego z paskiem? ja szukam sztruksowych rybaczek na 4-5 lat z dzialu srednich dziewczynek - w Krakowie juz nie ma Oleńka Antos Odpowiedz Link Zgłoś
emiwiki Re: pia 01.09.09, 14:31 kupiłam płaszczyk w niedziele w Galerii Krakowskiej, fioletowy dłuższy z paskiem, roz. 122, został jeszcze tylko jeden fioletowy w roz. 122, były jeszcze czarne i zgniło zielone, fakt że na początku materiał jakoś mi nie odpowiadał, ale gdy go przymierzyłam to wiedziałam że musze go kupić. Córka wygląda w nim ślicznie. Jest cieplutki, dopasowany, naprawdę suuuuuper. Przymierzałam też w HM kurtki dłuższe puchowe (są grafitowe i czerwone), ale niezbyt zgrabne. A kod płaszczyka to niewiem czy dobrze odczytje ze to ten L8703 Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: pia 01.09.09, 14:39 jest jeszcze taki dlug kod kreskowy dzis bylam i po fioletowych plaszczykach nie ma sladu Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ dzięki :-) 01.09.09, 18:05 Byłam dzisiaj w Dominikańskiej i były jeszcze dwa płaszczyki fioletowe z paskiem na 122 i 110, ale niestety nie spodobały mi się. Paska córka za nic nie będzie zakładać, tak samo jak zapinać listwy na guziki, no i materiał też nieco sztywny. Natomiast te błyszczące kurteczki fioletowe (cudny odcień) dla najstarszych dziewczynek są przepiękne, lekkie, nie za grube i zapinane tylko na zamek. W Cubusie zachwyciłam się kurteczkami na dziale 86-116 i żałowałam, że moja córka wyrosła już z rozmiarówki. Niestety kurtki dla starszych dziewczynek są dosyć paskudne, z guzikami obciągnietętymi materiałem i w dziwaczynym fasonie - skrzyżowanie kurtki z żakietem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: dzięki :-) 01.09.09, 19:56 w cubusie te kurteczki sa faktycznie sliczne tylko maja dwie wady po pierwsze cena - 169zl troszke duzo szczegolenie ze to nie zaden plaszczyk tylko krotka kurteczka no i ten blyszczyk jak dla mnie nie do przejscia sa tez moim zdaniem za grube jak na kurtke jesienna Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: dzięki :-) 01.09.09, 20:46 Kurtki z Cubusa są zimowe, a nie jesienne. A "błyszczyk" osobiście uwielbiam, ale wiem, że ma on też spore grono przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Cubus 01.09.09, 20:48 Co do ceny to przesadzili, ale teraz po sklepie pałętają się gazetki z kuponem rabatowym -20%, a za niedługi czas obniżą ceny tych kurtek - to ich stały numer. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Cubus 01.09.09, 20:52 a jak ten "blyszczyk" sie uzytkuje? nigdy nie mialysmy takiej swiecacej kurtki kusi ten kolor bo nigdzie nie widzialam tak ladnego fioletu no i jakby cena byla nizsza to moze by i ten blyszczyk jakos przeszedl Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Cubus 01.09.09, 21:10 Użytkuje się tak samo jak każdy inny, mam kurtkę i płaszcz, piorę normalnie w pralce. A fiolet jest przepiękny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: dzięki :-) 01.09.09, 20:10 Pia, te fioletowe kurtki (co nabyla tez Minkapinka) sa jesienne??? Kurcze, zaszlam dzis do Reserved przy okazji kupowania pasteli do wyprawki, ale w tym kolo mnie z fioletu byly tylko bezrekawniki( Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: dzięki :-) 01.09.09, 20:17 Hm, to gdzie ich szukac? Minka, podaj prosze kod, to zadzwonie do sklepu i zapytam, gdzie maja. Mowisz, ze byly tez czarne? Kurcze, w Piasecznie nie ma nic! Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: dzięki :-) 01.09.09, 20:27 były czarne i oliwkowe. Widziałam je w Reserved w Realu na Ursynowie. kod 5900532509819 Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: dzięki :-) 01.09.09, 20:39 Dziekuje. Na Twoja Z. 140 jest akurat czy z zapasem? Bo wzrostowo jest chyba podobna... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: dzięki :-) 02.09.09, 10:15 Kurtka kupiona Wlasnie maz dzwonil, bo pojechali z Mloda przed szkola (niestety ma na druga zmiane). Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: dzięki :-) 02.09.09, 11:51 no to pięknie, kolejna kurtka taka sama Chyba juz czwarta Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: dzięki :-) 02.09.09, 12:31 bardzo żałuję, ze nie robią takich kurtek dla młodszych dziewczynek: ( Te płaszczyki moim zdaniem brzydsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: dzięki :-) 02.09.09, 19:53 Wlasnie w koncu ja obejrzalam. Jest rewelacyjna Dobrze, ze wypatrzylas Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: dzięki :-) 02.09.09, 20:20 mnie tez się baaardzo ta kurtka podoba Odpowiedz Link Zgłoś