Dodaj do ulubionych

dr.Antepowicz-ktos chodzi?

09.01.04, 12:11
czy ktos chodzi do p.doktor Antepowicz.Gdzie przyjmuje,jakie opinie?dziekuje
i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • maminka1 Re: dr.Antepowicz-ktos chodzi? 09.01.04, 13:49
      Ja chodziłam, do przychodni, prywatnie, ale wtedy jeszcze nie byłam
      w ciązy. Ogólnie bardzo fajna babka, rzeczowa, tłumaczy przystępnie
      wszelkie niejasności. Żałowałam, kiedy stamtąd odeszła.
      Wiem, że teraz przyjmuje chyba w Centrum Medycyny Rodzinnej,
      ale gdzie to jest - nie wiem, myślę, ze znajdziesz w inecie
    • gosiak76 Re: dr.Antepowicz-ktos chodzi? 09.01.04, 14:00
      Witam serdecznie. Ja chodzę do dr. Antepowicz, ona też prowadzi moją ciąże już
      27 tygodni. Kolejną wizytę mam właśnie jutro. Przyjmuje w Medycynie Rodzinnej
      na Tarchominie bezpłatnie. Z tego co wiem to pracuje też w Szpitalu Bielańskim.
      Jest lekarzem tzw. z pokolenia na pokolenie. Ogólnie rzeczowa babka, wytłumaczy
      wszystko, pocieszy kiedy trzeba. Opinię w szpitalu wśród lekarzy ma dość dobrą,
      kolegi teściowa tam pracuje, stąd wiem. Poza tym jest delikatna, a to chyba
      ważne w przypadku ginekologa.
      Ogólnie polecam, jestem z niej zadowolona. Chociaż moja ciąża nie jest trudna
      ani powikłana, nie wiem jak jest w przypadku gdy pojawiają się kłopoty.
      Pozdrawiam
      • lula11 Re: dr.Antepowicz-ktos chodzi? 09.01.04, 14:14
        Polecam! prowdział moją ciążę bardzo dobrze. Przyjmuje w Medycynie rodzinnej .
        Gdzie są oddziały i jak przyjmuje znajdziesz na stronie www. medycynrodzinna.pl lub
        com.pl.
        Trudno jest się do niej zapisać, oczekiwnie trwa ok. 2 miesiące, ale później jest już
        łatwiej.
        Pozdrawiam.
    • justyna1212 Re: dr.Antepowicz-ktos chodzi? 09.01.04, 15:37
      Ja na myśl o niej dostaję gęsiej skórki. Horror....... Wszystko powraca, to
      koszmarne wspomnienie, gdy była obecna przy moim porodzie cztery lata temu w
      szpitalu Bielańskim. Przebijała mi pęcherz płodowy, to był straszny ból. Ja
      naczytawszy się, że przebijanie pęcherza jest niebolesne przeżyłam straszny
      SZOK! I wciąż mam panią Antepowicz przed oczyma, to było okropne. Ja mam
      bardzo złe wspomnienia związane z tą panią.
      • moja.fasolka Re: dr.Antepowicz-ktos chodzi? 09.01.04, 16:40
        Witam,
        ja również nie mam najmilszych wspomnień z wizyt u dr Antepowicz. Nie jest
        sympatyczna: krzyczła na mnie, że głaszczę swój brzuch zamiast rzeczowo,
        spokojnie wytłumaczyć, że to może spowodować skurcze (dziś to wiem). Może ja
        trafiłam na jej gorszy dzień, bo wiem, że uchodzi za fachowca. Ale dziewczyny,
        czy nie zwróciłyście uwagi jak lakonicznie i sporadycznie odpowiada na pytania
        forumowiczek na forum z ekspertem. Wybiera co dziesiąte pytanie, a odpowiedź -
        żenada. Tak też wyglądała moja wizyta u pani doktor.
        Pozdrawiam i życzę słusznych wyborów. (Każda z nas jest inna, mamy prawo do
        zmiany lekarza tak często jak tylko chcemy).
    • agula.75 Re: dr.Antepowicz-ktos chodzi? 10.01.04, 10:18
      mam juz mieszane uczucia
      • lula11 Re: dr.Antepowicz-ktos chodzi? 10.01.04, 18:11
        Nigdy pani doktor na mnie nie krzyczała, była miła dla mojego dziecka , które zawsze
        przychodziło ze mną na wizyty i nie było zbyt grzeczne. Martwiła się tym, że sama się
        nią zajmuje, że mąż za dużo pracuje, że ją noszę na rękach, że jestem zmęczona.
        Zawsze doradzała jak poradzić sobie w tej sytuacji( sama ma dwoje dzieci).
        W ciąży miałam nawracającą grzybicę, ale w końcu udało się ją wyleczyć, dzięki pani
        doktor, uspokajała mnie ,gdy moja dzidzia nie chciała się przekręcić przed porodem.
        wtedy, jak i teraz przy badaniu jest delikatna, zawsze mówi , co robi i po co, co
        stwierdza.
        W mojej przychodni ma bardzo dużo pacjentek, więc chyba nie jest taka zła.
        Choć oczywiście wszystko zależy od danej kobiety.
        Jeżeli chodzi o przebijanie pęcherza płodowego, miałam ten zabieg wykonany w
        szpitalu przy Karowej i na szczęście mnie nie bolał.

Moja rada: sama zapisz się do pani dr i oceń, czy ci ona odpowiada, masz pełne prawo
        by szukać właściwego dla siebie lekarza, ja też w połowie ciąży zmieniłam ginekologa
        z dr Gojan na dr Antepowicz.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka