Dodaj do ulubionych

szpital w Toruniu

22.04.06, 20:20
Byłam kilka dni w szpitalu - koszmar.Położne super wredne (3 na 10 w miarę).
Jedzenia - brak, podobnie - tabletki. Wrogowi nie życzę. To nie była
porodówka,ale porody się tam zdarzają. Mam namiastkę tego,co mnie czeka za
miesiąc.
Obserwuj wątek
    • valeria2 Re: szpital w Toruniu 22.04.06, 22:36
      ja jestem z Torunia-to moj 26 tc.Chodze do szkoły rodzenia prowadzonej własnie
      przez połozne z Bielan.w innym twoim watku podałam ci numer do jednej z nich-
      jak na razie to z tego co mowia to "podobno"dbaja o ciezarne ale w praniu sie
      okazesmile)))a wiem ze w lipcu zaczyna sie remont i bedzie sajgonsmile))
    • mabrulki Re: szpital w Toruniu 23.04.06, 12:45
      Znam przynajmniej kilka bezpośrednich realcji od dziewczyn,które rodziły w tym
      szpitalu i uwierz mi,tylko Ci się wydaje że potrafisz sobie wyobrazić jak źle
      można tam zostac potraktowanym.Te opowieści mnie przeraziły.Dlatego ja pierwsze
      dziecko pojechałam urodzić do Chełmży.I BARDZO polecam!!!Teraz jestem w drugiej
      ciąży i też zamierzam tam urodzić.Wspaniała opieka,życzliwy personel,poród
      rodzinny za darmo,teraz maja wannę do porodu w wodzie ale na razie używa się jej
      tylko do fazy wstępnej (też za darmo).Polecam Ci,przemyśl to.
      • dolka25 Re: szpital w Toruniu 23.04.06, 15:53
        Jestem z Torunia i urodziłam 3 kwietnia na Bielanach - do samego rozwiązania
        byłam przygotowana, że urodzę na sali porodów rodzinnych, ale w ostateczności
        zdecydowałam się na poród na sali ogólnej, ponieważ akurat nikt poza mną nie
        rodził - moje odczucia są jak najbardziej pozytywne, co do lekarza i położnych
        to napradwę nie było źle. Ja jestem zadowolona, na sam koniec jak już dzidzia
        sie urodziła dostałam gratulacje, co było mi bardzo potrzebne (rodziłam z
        mężem:o) Natomiast opieka po prodzie pozostawia wiele do życzenia - niestety!
        pytanie tylko kiedy to się zmieni!
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka