edzia764 10.09.09, 20:24 Proszę o pomoc ... gdzie na terenie Chorzowa, Katowic moge kupic piec węglowy. Mieszkam w prywatnej kamienicy i muszę ogrzewać pokój piecem węglowym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szkubany Re: kupno pieca IP: *.chello.pl 10.09.09, 20:45 www.gamix.com.pl/ patrzyła tam? a jak nie napisz w przeglądarce 'piec węglowy katowice' to ci sie pełno pokoże. albo na allegro pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia764 Re: kupno pieca 10.09.09, 21:46 Szkubany ... teraz popatrzyła tam ... i dziękuję za informacje !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkubaniy Re: kupno pieca IP: *.chello.pl 10.09.09, 22:03 przeglądałem to i ceny i asortyment nawet niezłe i dojazd dobry Masz szczęście Edzia (Edyta?) I tak trzimaj się cieplutko bo zima srogo może być i nimatotamto pozdr... majt majt majt Odpowiedz Link Zgłoś
edzia764 Re: kupno pieca - do szkubany 12.09.09, 12:22 Napisałes mi, ze przeglądałes strony, gdzie zamieszczone sa wzory pieców i ceny ... a moze podpowiesz, który jest najlepszy. Chodzi mi o najtańszy, najbardziej oszczędny i dający duuuuużo ciepła. Irena Odpowiedz Link Zgłoś