Gość: zenek IP: 9.67.96.157, 212.106.172.* 24.03.01, 03:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Lanos to jest bryka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 22:28 Sorry chłopie, ale jest tylko jeden prawdziwy samochód: Mercedes. Ja wiem,że porównywać te dwa samochody jest trochę niestosownie, ale jeżdżę na taksie w Katowicach i niejedną brykę już widziałem. Wprawdzie za nowego Lanosa kupisz najwyżej 8-letniego Merca, ale naprawdę warto. Nie ma jazdy bez gwiazdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Re: Lanos to jest bryka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.03.01, 23:05 a mowia ze "zlotowki" nie maja pieniedzy... sa biedni i podnosza ceny za kolejny kilometr aby przezyc.. a rozbijaja sie mercami i jeszcze na necie siedza.. bez urazy :)))) to tak na pol serio powiedziane hiihi xmen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lanos to jest bryka IP: 157.25.69.* 10.04.01, 08:01 Masz rację - "złotówy" zawsze narzekają , że biednie, że klientow nie ma , a nowe "okularniki" kupują , że aż miło !! A że Lanos to jest bryka - to chyba nadużycie słowne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Lanos to jest bryka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 02:30 Jakby wam sie chcialo w zimie tyłki odmrażać na zimnie to też byście okularnikami jeżdzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: Lanos to jest bryka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 20:49 ja moglbym nawet dwa takie miec.. na wypadek jakby w jednym okularniku jednym mi ogrzewanie szlag trafil.. lecz tymczasowo rozmrazam sobie tylek w czerwonym do polowy autobusem katowickim ;) Odpowiedz Link Zgłoś