Dodaj do ulubionych

kontrola trzeźwości

24.10.09, 18:23
wczoraj przemierzając w nocy samochodem ulice naszego pięknego
miasta natknęłam się na patrole policji, które zatrzymywały każdy
samochód i badały trzeźwość kierujących pojazdem. celowo nie pisze
na jakiej ulicy, bo uważam że to super pomysł i może ktoś czytając w
to sobotnie popołudnie ten wątek zastanowi się zanim wsiądzie "za
kółko" w stanie wskazującym.
Obserwuj wątek
    • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 25.10.09, 21:15
      Ty oczywiście Papryko jesteś z tych, którzy mają
      breloczek "Prowadzę. Jestem Trzeźwy"?
      • Gość: kierowca Re: kontrola trzeźwości IP: 83.230.14.* 25.10.09, 22:37
        Zapewne będzie więcej takich akcji i kontroli - co popieram, może
        pijące się opamiętają nim wsiądą za kierownicą po jednym ........

www.zabrze.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art612,zaproszenie-dla-dziennikarzy.html
        • Gość: tir Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 25.10.09, 22:42
          1)czy ksiadz tez bierze udzial w akcji?
          2)no to juz wiemy gdzie jutro bedzie Mańka o godz.10-tej.
        • Gość: kierowczyni Re: kontrola trzeźwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 09:54
          Mnie również zatrzymali (w nocy z soboty na niedzielę). Kontrola trwała może 10 sekund. Podpisuję się pod tą akcją obiema rękami.
    • Gość: Asia Re: kontrola trzeźwości IP: *.zabrze.net.pl 26.10.09, 11:50
      Popieram akcje!
      • kielonek-online Re: kontrola trzeźwości 26.10.09, 14:27
        Ja też popieram.Nie mam samochodu i nic nie wskazuje na to,że będę go
        miał kiedykolwiek.Mogę sobie radośnie pić całymi dniami.
        • Gość: he,he Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 26.10.09, 15:33
          Jak znam życie to nie długo będziesz taki radosny przy całodziennej
          degustacji alkoholu.Wątroba i nerki mają granicę swojej
          wytrzymałości.
          • kielonek-online Re: kontrola trzeźwości 26.10.09, 17:54
            Ja nie degustuję, ja piję durny flaku.
            • Gość: Ali Re: kontrola trzeźwości IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.09, 18:05
              Zlego to i diabel nie chce, po takim menelu dostac jakis organ narzadu to lepiej
              zaraz napisac testament,
              • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 26.10.09, 22:54
                breloczka nie mam. mam za to poczucie odpowiedzialności. lubię się
                czasem napić, w końcu człowiek nie kaktus, ale auto wtedy zawsze
                grzecznie czeka pod domem :)
                • kielonek-online Re: kontrola trzeźwości 26.10.09, 23:38
                  Co to jest poczucie odpowiedzialności?
                  • Gość: zygzak Re: kontrola trzeźwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:12
                    tylko za te przyżądy pomiarowe bez atestu zapłaciliśmy my
                    podatnicy , gdyż zakupione zostały przez U.M. Zabrze
                    • kielonek-online Re: kontrola trzeźwości 27.10.09, 14:27
                      Za Twoją edukację też płacili podatnicy a nawet słowa przyrząd
                      napisać nie potrafisz.Stracone pieniadze.
                      • Gość: reporter Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 27.10.09, 20:38
                        Na oficjalnym przekazaniu nie bylo Manki.Telewizja TVS pokazala
                        wicka "pij mleko bedziesz wielki".
                        • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 28.10.09, 01:29
                          a co w tym kurde złego że zapłacił samorząd ? nie od dzis woiadomo
                          przcież że samorządy w dużej mierze finansują policję
                          • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 28.10.09, 23:27
                            A możeby zorbić coś, żeby te "przyżądy" wykazały wynik? Trzebaby
                            może jakiegoś drinka wypić?
                            • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 30.10.09, 00:30
                              powodzenia, mam nadzieję że cię złapią
                              • onufry-z Re: kontrola trzeźwości 30.10.09, 03:38
                                Ale jemu też stoi pod domem.
                                Piłeś, nie jedź.
                                Nie piłeś - wypij.
                                • macie-jow Re: kontrola trzeźwości 31.10.09, 21:04
                                  Komu stoi pod domem?
                                  Podnieconemu nieboszczykowi zakopanemu w piwnicy :-)
                                  • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 31.10.09, 23:58
                                    hehehe to taki czarny humor z okazji święta zmarłych ? :)
                                    • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 01.11.09, 11:39
                                      Bawi Cię coś takiego Papryko?
                                      • Gość: akcja_znicz Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 01.11.09, 16:07
                                        Ho,hoo.Moze cos w tym jest bo magistracki-sluzbowy samochod stoi
                                        pod pewnym adresem w Konczycach.Czyzby I Dama pracowala rowniez
                                        w takie Swieto?a co z kierowca?
                                        • Gość: s Re: kontrola trzeźwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 16:12
                                          Moze kierowca tez mieszka przy ul.ks. Knosały?
                                          • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 02.11.09, 20:20
                                            bawi, po kilku piwach :)
                                            • z_rokitnicy Re: kontrola trzeźwości 02.11.09, 21:35
                                              PO ilu konkretnie?
                                              • Gość: on Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 03.11.09, 17:59
                                                Dobra, dobra, ja też to poieram, ale napiszcie w końcu, gdzie na
                                                taką kontrolę mogę się natknąć, czy tylko w weekendy, w dzień czy w
                                                nocy?
                                                • wiedzmin-ple-ple Re: kontrola trzeźwości 03.11.09, 19:50
                                                  to niespodzianka jest. Nie wiesz co czeka Cię za rogiem. I tak ma
                                                  być, poniekąd:)
                                                • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 06.11.09, 22:50
                                                  Za rogiem jest podpity stójkowy z fotoradarem!
                                                  • kielonek-online Re: kontrola trzeźwości 06.11.09, 23:47
                                                    bredzisz, mundurowi już w pracy nie piją.
    • Gość: alex Re: kontrola trzeźwości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.09, 13:49
      Za jazdę po pijanemu powinny być takie wyroki jak za usiłowanie
      zabójstwa!
      • Gość: naga brygida Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 08.11.09, 17:24
        zgłoś ten projekt swojemu posłowi.
        • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 09.11.09, 19:30
          nie ma w polsce czegoś takiego jak "swój poseł", jest tylko "swoja
          lista" :]
          • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 10.11.09, 21:34
            Papryko, widzę że bawisz się w politykę... W co się jeszcze lubisz
            bawić?
            • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 12.11.09, 19:03
              broń Boże przed polityką
              • zza_lady Re: kontrola trzeźwości 13.11.09, 21:07
                Bardzo mądrze. Politycy nie są najmądrzejsi. Przynajmniej w Polsce
                • marcin_mikulczyce Re: kontrola trzeźwości 15.11.09, 20:36
                  Zgadzam się. Lepiej trzymać się z daleka od polityki. Bo politycy
                  patrzą na ludzi przez pryzmat słupków z poparciem, a nie
                  rozwiązywania problemów społecznych
                  • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 16.11.09, 22:50
                    politycy patrzą na ludzi przez pryzmat wpływow na własnym koncie, a nie słupków
                    z poparciem. oczywiście jedno z drugim ma wiele wspólnego
                    • burczybrzuch Re: kontrola trzeźwości 16.11.09, 23:36
                      Jaki to super pomysl???Wiesz ze sa kraje w ktorych policja nie
                      zatrzymuje kierowcow zanim nie popelnia wykroczenia..???Jedziesz w
                      nocy wiec podejrzana jestes bo pewnie wlamalas sie do pobliskiego
                      sklepu i trzeba twoj bagaznik skontrolowac..Pasuje Ci to??Jak sie
                      nic nie znajdzie zawsze mozna wlepic mandat za brak zarowki...W tym
                      czasie paru kryminalistow moze by sie zlapalo..
                      • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 17.11.09, 20:23
                        Najgorsze są jednak fotoradary!
                    • mieszkam_w_zabrzu Re: kontrola trzeźwości 19.11.09, 20:04
                      No tak, rosnące słupki przekładają się na większe wpływy?
                      • wiedzmin-ple-ple Re: kontrola trzeźwości 19.11.09, 20:40
                        Policja to już ma obcięte, niestety.Prawie 3 tysiaki etatów. No to
                        śmiać się, czy płakać, bo już sam nie wiem:)
                        • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 20.11.09, 13:51
                          akrat to było apropos polityków, a nie policjantów
                          • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 05.12.09, 20:40
                            Jeśli politycy nakazją policjantom stosować fotoradary, a ci się na
                            to godzą, to nie ma między nimi różnicy!
                            • Gość: flash Re: kontrola trzeźwości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.09, 19:55
                              Wystarczy jeździć zgodnie z przepisami. I fotoradary przestają być
                              groźne
    • zza_lady Re: kontrola trzeźwości 10.12.09, 20:40
      Policja ma teraz jakieś testery, w które kierowca nie musi dmuchać.
      Wystarczy, że je włożą przez szybę do auta!!!!
    • Gość: ewa Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 10.12.09, 23:43
      oby taego więcej
    • zza_lady Re: kontrola trzeźwości 31.12.09, 19:38
      Dzisiaj, w Sylwestra to pewnie wielu pijanych złapią
      • Gość: zabrzanin Re: kontrola trzeźwości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.10, 23:49
        To smutne, że w Sylwestra siedziałaś laska na forum, zamiast się
        bawić...
        • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 22.01.10, 21:11
          W Sylwestra ludzie robią różne głupie rzeczy :-)
    • Gość: mobilek Re: kontrola trzeźwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 18:57
      Ostatnio wzmożyła się aktywność Zabrzańskiej polcji w zakresi
      ekontroli na trzeźwość. Odradzam jazdy rano, gdy wieczorem sie piło.
      Kontrole są coraz częstsze i jak zatrzymuja w jakimś miejscu to już
      wszystkich. Tak jak wcześniej wspomniano maja testery i badanie trwa
      max. 10 sek. Przestrzegam !
      • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 30.01.10, 21:40
        To chybna dobrze, że polują na pijaków za kółkiem. Co inngo obławy z
        fotoradarami!
        • Gość: Fest Re: kontrola trzeźwości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.10, 21:47
          Fotoradary to zmora! (odkąd mnie pstryknęli, to nie lubię draństwa)
          • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 02.02.10, 20:29
            O, tu się zgazdzam. Uważam, że fotoradary sprzyjają wypadkom
            drogowym, bo ludzie na ich widok szaleńczo hamują!!!
            • zza_lady Re: kontrola trzeźwości 03.02.10, 22:38
              Trzeba jeździć zgodnie z przepisami, wtedy nie ma kłopotów
              • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 04.02.10, 20:51
                ma się kłopoty w postaci takiej że za długo to trwa :) a czas jest
                cenny. może na niewielkich odległosciach to nie ma aż takiego
                znaczenia, ale jakbyś miała jechać przepisowo np. nad morze to
                ciężko by było się wyrobić w ciągu jednego dnia
                • Gość: zabrzanin Re: kontrola trzeźwości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.10, 20:07
                  No to też prawda. Nawet do Warszawy jazda zgodnie z przepisami trwa
                  nie 3,5 godziny a ponad 5!!!!
                  • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 08.02.10, 20:13
                    ehhh pamiętam takie piękne czasy jak na drodze do Wa-wy nie było ani
                    jednego fotoradaru... i się gnało... w 3 godzinki czasami można było
                    zajechać... wspomnienia - nie takie wcale odległe
                    • Gość: zabrzanin Re: kontrola trzeźwości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.10, 20:43
                      Ale... ale..... te koleiny to też pamiętasz?!! Chociaż za
                      Częstochową to dalej jest asfaltowe kartoflisko
                      • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 11.02.10, 19:58
                        na lewym pasie nie było wtedy kolein
                        • z_rokitnicy Re: kontrola trzeźwości 13.02.10, 20:06
                          To byłaś jednym z tych nisko latających odrzutowców na warszawskich
                          blachach, dla których lewy pas był... pasem startowym? :-)
    • Gość: zzz Pstryki na patykach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.10, 20:52
      Czy to prawda, że na Śląsku ma być więcej fotoradarów?
      • Gość: rosolak Re: Pstryki na patykach IP: *.stk.vectranet.pl 23.02.10, 22:08
        prawda
        • chilli-and-vanilla Re: Pstryki na patykach 23.02.10, 22:58
          to meldujcie o wszelkich nowościach
          • Gość: zefir Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy IP: *.stk.vectranet.pl 24.02.10, 00:21
            a ja po niedzielnych balangach co poniedziałek zakańczam poranną
            modlitwę gorliwymi słowami: "I oby wszystkie patrole były z daleka
            ode mnie." I wiecie co? Pomaga! Oj, od dawiem dawna pomaga!!! I jadę
            do pracy hen dalekooo...I aby to się nie zmieniło...
            • marekpiec.zabrze Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 25.02.10, 22:26
              Co innego pijani bandyci czy nawet mordercy drogowi, a co innego
              draństwo w postaci fotoradarów!
            • chilli-and-vanilla Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 25.02.10, 22:33
              a ja ci życzę żeby się zmieniło zanim komuś wyrządzisz szkodę :]
              precz z pijanymi kierowcami
              • Gość: tery Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy IP: 91.150.144.* 26.02.10, 14:46
                akcje w godzinach 7-9 to jakies nie porozumienie to nie jest
                szukanie pijaków tylko wymierzona akcja mająca na celu poprawe
                ststystyk przecież jeżeli kogos złapia to zwykkle jest to osoba
                wczorajsza max 0,7 promila moim zdaniem taka osoba nie zagraża
                bezpieczeństwu ruchu , takie akcje maja sens godzinach nocnych
                wczesnych prankach a nie jak ludzi jada do pracy ..
                • chilli-and-vanilla Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 26.02.10, 22:06
                  uważam że czy 0,7 czy 2,5 promila - nie powinno się wsiadać za
                  kierownicę. poza tym przeprowadzono badania, które wykazały że
                  wczorajszy kierowca ma bardziej zwolnione reakcje niż taki co
                  dopiero coś sobie chlapnął
                  • Gość: loża masońska Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy IP: *.stk.vectranet.pl 26.02.10, 22:20
                    Mareczku,czy moglbys spowodowac jakas kontrole dlaczego jajaakuku
                    wycina watki na F
                  • macie-jow Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 28.02.10, 20:26
                    Trudno to sprawdzić. Nikt nie powinien pić przed jazdą. Ale chyba
                    policja lepiej, żeby kontrolowała wieczorem niż rano!!!
                    • zza_lady Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 02.03.10, 19:35
                      To chyba policja wie najlepiej kiedy powinna kontrolować
                      • Gość: syknięty Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.10, 20:27
                        Policja to powinna się bandytami zająć, a nie samochodami
                        • chilli-and-vanilla Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 07.03.10, 21:52
                          jak dla mnie pijany kierowca to bandyta, więc w sumie masz rację
                          • marekpiec.zabrze Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 09.03.10, 20:44
                            A kim Papryko jest pijany bandyta za kierownicą?
                            • macie-jow Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 11.03.10, 19:50
                              Upojony za kierownikiem to zawsze jest bandzior!
                            • chilli-and-vanilla Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 12.03.10, 22:21
                              double-bandit ;)
                              • z_rokitnicy Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 14.03.10, 20:22
                                W prawie karnym nie sumuje sie chyba zagrożeń, czyli jeśli sprawca
                                napadu na bank po pijanemu ukradł samochód i został zatrzymany za
                                kierownicą, to i tak w praktyce odsiedzi wyrok tylko za
                                najpoważniejsze przestępstwo!
                                • chilli-and-vanilla Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 14.03.10, 22:30
                                  nie sumuje się kar tak jak w USA, gdzie się dodaje wyroki do siebie
                                  i później okazuje się że ktoś idzie siedzieć na 200 lat :] a w
                                  Polsce wymierza się karę łączną i z tego co pamiętam to jakoś
                                  skomplikowanie się to liczy
                                  • macie-jow Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 18.03.10, 20:37
                                    Skomplikowanie, czyli jak? 8 lat za zabójstwo + 2 za prowadzenie po
                                    pijanemu = wyrok 10 lat???
                                    • chilli-and-vanilla Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 19.03.10, 21:11
                                      no właśnie że się tego nie sumuje
                                      • z_rokitnicy Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 21.03.10, 20:41
                                        Przecież pisałem, że kar się nie sumuje! Chyba nikt tutaj nie
                                        siedział nigdy na ławie oskarżonych!!!
                                        • Gość: SzkodaTurbo Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy IP: *.stk.vectranet.pl 29.03.10, 20:38
                                          z okazji miedzynarodowego dnia trzezwosci w gietewałce dal glos
                                          nadworny kierowca tyrajacy za niedorzecznika -swojej zony- od
                                          uzaleznien Wielce Zasluzony Jasio Sz.Bedzie dobrze.
                                        • chilli-and-vanilla Re: Kontrola trzeźwości - modlitwa kierowcy 29.03.10, 21:03
                                          no fakt nie doczytałam - moja wina moja wina moja bardzo wielka wina ;) a na
                                          ławie oskarżonych faktycznie nigdy nie siedziałam tzn. jako oskarżona
    • Gość: kierowca Hondy Re: kontrola trzeźwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 10:10
      Dzisiaj o 5:50 rano zatrzymywali wszystkich jadących średnicówką do
      Zabrza, na samym końcu, prawie już na rondzie przy Klary
      • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 01.04.10, 21:33
        w święta na pewno będą łapanki, statystyka znowu będzie porażająca. w końcu nie
        ma to jak sobie "golnąć" do obiadu z rodzinką a potem wziąć dzieci do auta i
        wrócić do domu autem - polska niechlubna tradycja :/
        • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 12.04.10, 21:27
          Myślisz Papryko, że koniecznie trzeba mieć dziecko, żeby prowadzić po
          pijanemu?!
          • mieszkam_w_zabrzu Re: kontrola trzeźwości 15.04.10, 19:56
            Co ma piernik do wiatraka?
            • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 18.04.10, 19:37
              To było stary pytanie do Papryki, wal się...
              • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 20.04.10, 20:38
                odpowiadam: dokonałeś nadinterpetacji mojej wypowiedzi, jak zwykle zresztą.
                oczywiście że tak nie myślę
                • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 22.04.10, 20:36
                  Czyli albo nie lubisz pijaków za kierownicą albo przepadasz za dziećmi
                  :-)
                  • mieszkam_w_zabrzu Re: kontrola trzeźwości 25.04.10, 19:53
                    Mogę się "walić", ale to jest forum dyskusyjne a nie portal randkowy :-
                    )
                    • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 09.05.10, 19:34
                      No to się wal :-)
                      • z_rokitnicy Re: kontrola trzeźwości 17.05.10, 20:43
                        Ale macie wyszukany poziom :-)
                      • mieszkam_w_zabrzu Re: kontrola trzeźwości 25.05.10, 20:06
                        i tak ci nic to nie da ;)
                        • kielonek-online Re: kontrola trzeźwości 25.05.10, 20:36
                          Kontrolowane picie, u alkoholików jest niemożliwe.
                          • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 05.06.10, 20:50
                            U niealkoholików też jest dość trudne...
                            • macie-jow Re: kontrola trzeźwości 19.06.10, 20:03
                              A prowadzenie po kontrolowanym piciu łatwo może się wymknąć spod
                              kontroli :-)
                              • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 01.07.10, 19:53
                                Od dzisiaj obowiązują zaostrzone przepisy podwyższające kary za jazdę
                                pod wpływem. Kielonek uważaj!
                                • Gość: et Re: kontrola trzeźwości dot Kielonka IP: *.stk.vectranet.pl 01.07.10, 22:57
                                  Ej tam Kielonek, ja myślę że on z racji upodobań codziennie popierdziela
                                  tramwajem do pracy
                                  • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości dot Kielonka 20.07.10, 22:22
                                    Tramwaj ma niepowtarzalny urok - powiedz to prezydentowi Gliwic :-)
                                    • Gość: flaszeczka Re: kontrola trzeźwości dot Kielonka IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.10, 23:08
                                      katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8159466,Orzel_z_herbu_ma_flaszke__a_gwarka_zastapil_zlomiarz.html

z dedykacją dla kielonka
                                      • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości dot Kielonka 21.07.10, 22:22
                                        takie rzeczy tylko w Bytomiu. swoją drogą to graffiti to prawdziwe dzieło sztuki :)
                                        • Gość: kilonek Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 30.07.10, 23:28
                                          katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8196457,Pijany_kierowca_zlamal_znaki_i_uciekal_na_trzech_kolach.html

sukces za sukcesem
                                          • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 02.08.10, 18:34
                                            eee promil to nie jest dużo ... co nie znaczy że namawiam do kierowania
                                            pojazdami z promilem w wydychanym powietrzu
                                            • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 12.08.10, 21:14
                                              Promil, to z grubsza trzy piwa wypite bez zbędnego ociągania się
                                              • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 12.08.10, 21:29
                                                a po płynie do płukania ust po umyciu zębów wychodzi 1,7
                                                • z_rokitnicy Re: kontrola trzeźwości 20.08.10, 21:09
                                                  Czym ty płuczesz usta?
                                                  • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 26.08.10, 21:20
                                                    Spróbowałbym tego - z ust do ust :-)
                                                  • Gość: abs Re: kontrola trzeźwości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.10, 22:17
                                                    Ta pani chyba jednak wali w ślinę z kim innym
                                                  • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 02.09.10, 21:03
                                                    buahaha ale sie uśmiałam... jak ktoś ma alkomat to niech sobie zrobi
                                                    doświadczenie. Sami zobaczycie ile wychodzi po płynie do płukania ust, po paście
                                                    do zębów (zawierają mentol), po czekoladce z likierem, po zjedzeniu jabłka po 30
                                                    min, czy zaraz po wypaleniu papierosa - sami zobaczycie.
                                                    piecu abs ma rację, bardzo mi przykro ale wpu (wymiana płynów ustnych) z tobą
                                                    niestety mnie nie kręci :)
                                                  • Gość: pati Re: kontrola trzeźwości IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 08.09.10, 21:39
                                                    Dobiłaś gościa...
                                                  • Gość: gulik Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 08.09.10, 21:44
                                                    vanilijka chyba z niejednego pieca (może i starego) chleb jadła.
                                                  • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 29.09.10, 22:43
                                                    Teraz dopiero to Papryko przeczytałem... I jestem zdruzgotany
                                                  • marcin_mikulczyce Re: kontrola trzeźwości 08.10.10, 21:08
                                                    Bo zbyt nachalny jesteś piecu i tyle
                                                  • chilli-and-vanilla Re: kontrola trzeźwości 11.10.10, 00:10
                                                    po prostu pomiędzy rzeczywistością wirtualną a realną stawiam grubą kreskę :p
                                                  • marekpiec.zabrze Re: kontrola trzeźwości 18.10.10, 23:15
                                                    Chciałbym być - gumką myszką - która tę grubą kreskę wygumuje, albo skróci przynajmniej...
                                                  • Gość: pipi Re: kontrola trzeźwości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.10, 22:31
                                                    Taki facet to skarb!
                                                  • Gość: ciocia basia Re: kontrola trzeźwości IP: *.stk.vectranet.pl 23.10.10, 21:57
                                                    Ojejku Mareczku !!!
                                                  • marekpiec.zabrze Wygumujmy Sekułę 30.10.10, 22:35
                                                    Ludzie, bojownicy od posła Sekuły upolitycznili całe forum. Zaatakowali mnie, bo się nie zgadzam z ich wersją świata zakładającą, że Słoneczko Kończyc, czyli poseł Sekuła nie jest Geniuszem. I zaczęli gonić mnie jak psa. No to w obywatelskim sprzeciwie odpisuję bojownikom Sekuły! Nie boję się! Wolność słowa zwycięży!
                                                  • marcin_mikulczyce Re: Wygumujmy Sekułę 01.11.10, 00:15
                                                    Brawo Marek Piec! Jesteśmy z Tobą. Nie bój się bojówkarzy posła Sekuły! Walczymy o wolność słowa (nie tylko na tym forum)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka