Dodaj do ulubionych

Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie pat...

09.06.13, 14:15
Zakazać handlu w niedzielę, a ładnym dziewczynom wychodzić z domów i ładnie się ubierać.

Przecież jedno i drugie prowadzi do rozwodów i grzechu.
Obserwuj wątek
    • Gość: miłość na marne Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.13, 14:20
      nie za bardzo rozumiem, czemu ta akcja miała niby służyć...
      • Gość: rehabeam Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.252.48.38.internetia.net.pl 09.06.13, 14:40
        jak to czemu? pokazuje, że policjanci są mądrzy, robią błyskotliwe akcje, a kierowcy to tłuszcza, którą należy jeszcze surowiej karać. Dla dobra ogółu oczywiście
        • izomorfia3 Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p 09.06.13, 16:23
          Gość portalu: rehabeam napisał(a):

> jak to czemu? pokazuje, że policjanci są mądrzy, robią błyskotliwe akcje, a kie
          > rowcy to tłuszcza, którą należy jeszcze surowiej karać. Dla dobra ogółu oczywiś
          > cie

A ta opinia o tych surowych karach to taki utarty frazes rozumiem :)
          Jezdze po tym kraju ciut i po tym co widze to czasami żaluje ,ze broni nie woze ze soba ;)
          na tych " inteligentnych " kierowcow oczywiscie :)
          • jazmig Policjanci do ukarania 10.06.13, 07:29
            Wszystko co nietypowe zwraca uwagę i odwraca uwagę kierowcy od tego, co się dzieje na drodze. Dlatego tego rodzaju akcja jest wprowadzeniem zagrożenia na drodze.

Kierowcy zachowali się naturalnie, a autor tej akcji jest idiotą.

• remands Re: Policjanci do ukarania 10.06.13, 08:06
              Dokładnie tak.
              Ciekawe jest to, że policjanci uważają, że dzięki temu rzekomo coś udowodnili i doszli do wniosków, które są oczywiste i sprowadzają się do tego co napisałeś.
              Równie dobrze mogli postawić wcześniej ich gołego komendanta - też każdy by zwrócił uwagę a wyszłoby taniej :) A i znak byłby niezauważony pewnie....
              • izomorfia3 Re: Policjanci do ukarania 10.06.13, 12:50
                Drodzy Panowie :)
                Wiem z własnego doświadczenia ,że nie trzeba wcale gołej panienki na drodze ani stwarzania takich akcji, by coś rozpraszało kierowców :)
                Połowa ludzi w tym kraju nie powinna siadac za kółkiem; fatalane włączanie się do ruchu ,jezdzeniu wysepkami i inne cyrki na drodze to norma - 2 panienki w szortach to chyba nie powod by tracic głowe :)
                Kiedys w W-wie postawili billboard z reklamą bielizny- czy to tez była prowokacja i stwarzanie niebezpieczenstwa na drodze (panowie notorycznie w tym miejscu mieli wypadki)-no blagam moze troche logiki w koncu bedac na drodze nie jestesmy sami i moze wypada korzystac z glowy ,a nie mniejszej glowki :)
                • Gość: Irek Re: Policjanci do ukarania IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 12:41
                  To dowód na to że znaki drogowe to przeżytek! zamiast nich powinny być znaki obrazujące panienki - im ważniejszy zank tym bardziej roznegliżowana panienka. Znaki informacyjne przydzielić zakonnicom a znaki zakazu striptiserkom.
                  • Gość: hegemon® autor artykułu to bezmózga pi... IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 22:07
                    Śląska drogówka postawiła w Katowicach znak ograniczenia prędkości do 44 km na godz. Większość kierowców go nie zauważyła, bo przed znakiem stały auta wyścigowe oraz śliczne dziewczyny.

nie wiem na jakiej podstawie wyciągnął idiota wniosek że większość kierowców nie zauważyła znaku...

codziennie widzę znaki i generalnie mam je głęboko w dupie i nie wynika to z tego że ich nie zauważam...

a znak 44 jest oczywistą zmyła i podpuchą więc po prostu nikt nie dał się nabrać

w przeciwieństwie do autora barana
                    • Gość: elo Jest dokladnie tak jak napisales... IP: *.219.110.1.devs.futuro.pl 20.06.13, 00:02
                      Po pierwsze - nie ma takiego znaku wiec nic dziwnego ze kierowcy go 'nie zauwazaja'.

Po drugie - znaki w Polsce sluza do tego by kierowce zdezorientowac, oglupic i obrabowac, nie maja absolutnie niczego wspolnego z bezpieczenstwem... Jedyne na ktore warto zwracac uwage to znak stopu i ustap pierwszenstwa przejazdu - reszta - polegac na sobie i swojej ocenie sytuacji.
    • t1950 Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie pat... 09.06.13, 16:53
      Takie "atrakcyjne dziewczyny" przeszkadzają mi w jeździe dwa razy dziennie w rejonie Plejady w Bytomiu przy DK88. Dlaczego więc policjant mnie ukarał, że nie zauważyłem znaku ograniczenia do 70km/h, tym bardziej, że w tym dniu przy drodze stał świeży towar i to w ilości większej niż na zdjęciu? A mógł mnie pouczyć!
      • Gość: tigier Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.microchip.net.pl 09.06.13, 19:48
        Masz rację kolego ;) Trudno się tam skupić a teraz w strone Gliwic już ograniczenie do 40 więc możesz spokojnie pooglądać wszystkie :)
    • Gość: ... Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.06.13, 23:16
      Czy w polsce domy publiczne sa dozwolone ?
      • tu_nie_bedzie_rewolucji Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. 19.06.13, 18:33
        Rzecz się tyczy ssaków leśnych, które z nadejściem wiosny
        stadnie ruszyły na przydrożne ścieżki w poszukiwaniu
        kapuchy.
        ---
        czekam-na.pl
        Bo każdy na coś czeka.
    • bazbaz73 Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie pat... 10.06.13, 00:04
      Czyli za pieniądze podatnika Policja ustawia przy drodze jakieś skąpo ubrane panienki wątpliwej reputacji, instaluje nielegalnie znaki nie odpowiadające prawu, zatrzymuje kierowców i wypytuje ich o rzeczy, o które wypytywać nie ma prawa? Brawo.
      • Gość: sik Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.opera-mini.net 10.06.13, 01:00
        Widząc kretyńską maskaradę mogli mieć uzasadnione podejrzenie że zatrzymują ich przebierańcy. Ktoś powinien zadzwonić na policję.
        -
      • Gość: Modelka Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.net166.okay.pl 10.06.13, 01:34
        Wątpliwej reputacji to jesteś Ty kolego ;) My jesteśmy modelkami ;) i za to nam płacą ,że pozujemy do zdjęć czy uczestniczymy w takich akcjach.. większość kobiet przy tak wysokiej temperaturze jest skąpo ubrana ;) więc nie wiem czy jesteś tak głupi czy po prostu chcesz z nas zrobić zdziry , bo nie jesteś na tyle inteligentny by sam mieć prawdziwą kobietę !;)
        • Gość: Stary_Piernik Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.13, 02:22
          Eeee, nie gniywej sie na niego Modelko. babaz73 to pewnie z fanklubu pana Biedronia tu przyloz i tymu mu gołe, pół-gołe jak i zapewne ubrane babeczki na drodze przeszkadzajom ;P
        • bazbaz73 Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p 10.06.13, 08:01
          Skąpo ubrana panienka prężąca się na poboczu. Ani chybi modelka na wybiegu...
          A wracając do meritum - zatrudnianie "modelek" to chyba nie zadanie ustawowe Policji...
          • Gość: Modelka Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.net166.okay.pl 10.06.13, 14:48
            panienkę kolesiu ;) to Ty możesz mieć z okienka ;) ewentualnie przydrożną kurewkę. Do zadań modelek należy także bycie hostessa na takich akcjach ;) o których zupełnie nie masz pojęcia. Są modelki wybiegowe , komercyjne i hostessy. Więc nie wymądrzaj się jeśli nie wiesz kompletnie o czym mówisz. Sama nie widziałam sensu tej akcji ,ale skoro płacą za to i jak widać ciekawa była ta akcja ,bo poruszyła dyskusję na temat żałosnej świadomości ,a raczej nieświadomości kierowców i do tego kompletnego nie stosowania się do przepisów (teren zabudowany , jadą 100 km/h i więcej ) . Nie ważne ,że wyszedł z tego trochę cyrk ,ale jako człowiek inteligentny (nie oceniam ,bo nie znam ,ale widać to chyba jednak nie ;) ) nie powinieneś obrażać kobiet ,które brały w tym udział ;) nie wyglądałyśmy ,jak dziwk* ,bo ani nie byłyśmy ubrane ,jak one ,ani nie zachowywałyśmy się tak ;) po prostu pozowałyśmy ,jak zwykle do zdjęć . To była promocja zarówno dla młodego kierowcy rajdowego ,jak i nas ,jako hostess na wyścigach ;) bo tam też bierzemy udział. Więc weź się ogarnij i zajmij ważniejszymi sprawami ,jak głód w Etiopii ,a nie pieprz głupot i nie oceniaj ludzi ,bo negatywnie odbierasz daną akcję. Pozdrawiam i życzę więcej rozumu ,bo uwierz mi ,ale się w życiu przydaje ;) !
            • Gość: ? Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 12:44
              Bez obrazy modelko ale obrażasz bardziej niż Ciebie obrażono. Nie ma co się ciskać. Dziewczyna stojąca przy drodze tak się kojarzy :) ostatnio jechałam drogą i się zastanawiałam czy panienka stojąca właśnie w szortach i różowej koszulce czeka na klientów bo była sama, stała przy drodze i patrzyła na przejeżdżające auta. Nie chodzi o strój bo ja też noszę szorty i koszulki ale o stanie przy drodze :) ot, tyle. Poza tym hostessa nie musi być modelką zauważ. Sama pracowałam jako hostessa, a modelką nie jestem chociaż mi proponowano. Mniej złości kochaniutka bo złość piękności szkodzi :)
            • Gość: mama_lukasza Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.21.54.194.generacja.pl 19.06.13, 15:20
              > Pozdrawiam i życzę więcej rozumu ,bo uwierz mi ,ale się w życiu przydaje
              > ;) !

Tak i tobie modelko się przydał, bo robotę masz jaką masz. sorry ale 100 PLN za godzinę za sesję przy drodze dupy nie urywa.
            • Gość: elo Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.219.110.1.devs.futuro.pl 20.06.13, 00:06
              pomieszano wam w glowach kompletnie - z tego co pisze widze ze jestes dumna z tego ze pracujesz jako wieszak? Praca modelki jest potrzebna ale kwalifikacje niezbedne do wykonywania tego zawodu plasuja cie raczej w dolnej czesci spoleczenstwa - nie badz taka do przodu bo nic szczegolnego soba nie reprezentujesz...
          • pamejudd Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p 19.06.13, 12:18
            > Skąpo ubrana panienka prężąca się na poboczu. Ani chybi modelka na wybiegu...

Ukamienować ją!
      • Gość: Maxx Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców! IP: 173.233.201.* 19.06.13, 18:42
        Policja w Polsce zaczyna prowadzic jakas pseudo-naukowa dzialalnosc? Chyba znow zapomnieli jakie sa ich glowne obowiazki !
    • Gość: ziki Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 08:13
      czyli jednym słowem kierowcy i tak dostosowują prędkość do warunków na drodze a nie sztywnego trzymania się prędkości wynikającej z setek znaków drogowych, których nawet możemy nie zauważyć jak ten znak "44"
    • Gość: xyz Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.c193.msk.pl 10.06.13, 12:37
      Ulica Kościuszki to teren zabudowany, a bandyci w autach i na motorach jeżdżą tam często ok. 100 km/h !
      Przydałyby się fotoradary !
      • Gość: swoboda_t Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.13, 09:22
        Taaa, teren zabudowany, ja sto pieronów: Street View Tam powinno być 60-70, bo taka jest mniej więcej naturalna prędkość dla tej drogi. W szczycie siłą rzeczy jeździ się wolniej.

• Gość: Ada Apetyczne ciacha kuszce kierowców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 19:36
      Czekam na akcję, w czasie której piękni mężczyźni będą wycinać gałęzie przesłaniające znaki i sygnalizatory drogowe. Modele czy hostesi w skąpych ubrankach mogą prężyć się niczym na sesji zdjęciowej. Policja może w ten sposób sprawdzić podzielność uwagi kobiet za kierownicą, które stanowią znaczny procent użytkowników samochodów, a przy okazji poprawić bezpieczeństwo na drodze. Akcję można powiązać z reklamą pił, drabin, ...
      • Gość: magacha Re: Apetyczne ciacha kuszce kierowców. IP: *.play-internet.pl 19.06.13, 18:37
        Tak, tak, tak!!! Jestem za, pomogę nawet zorganizować taką akcję, ubrać/rozebrać modeli i odpowiednio rozstawić ich przy drodze.

Szkoda, że panowie z drogówki zapomnieli, że nie tylko mężczyźni i lesbijki kierują samochodami.
        • Gość: Magacha Re: Apetyczne ciacha kuszce kierowców. IP: *.play-internet.pl 19.06.13, 22:09
          ...zapomniałam dodać: heteroseksualni mężczyźni
    • Gość: pan_talon Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 11:47
      Chyba coś ze mną nie tak, bo pierwsze co przyszło mi do głowy, to "44? WTF?"

• Gość: konk Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.waldex.3s.pl 20.06.13, 14:36
        sadzac z postow powyzej jestes pan lesbijka
    • tutkarz Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie pat... 19.06.13, 11:53
      Żądam ukarania wszystkich osób odpowiedzialnych za ten idiotyczny pomysł. Za nieuzasadnione tworzenie utrudnień i spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym. Fotoradary za mało pieniędzy przynoszą, że policja do nowych pomysłów na wyłudzenie pieniędzy się ucieka? Dosyć tego.
    • Gość: jester Ustawiajcie jeszcze więcej znaków na polskich... IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 12:42
      ... drogach, a "na pewno" jeszcze większą uwagę kierowcy będą do nich przywiązywać.
    • play100cen Sqvrwysyny z policji, zajmijcie się ..... 19.06.13, 13:03
      SQVRWYSYNY z policji, zajmijcie się solidną, uczciwą robotą.
      • dum10 Ograniczenie powinno byc do 10km/godz. 19.06.13, 15:52
        zeby mozna bylo sobie poogladac i pogadac nawet.
    • wera95 Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie pat... 19.06.13, 22:23
      A gdyby tak postawić te dziewczyny pod znakiem ograniczenia szybkości do szescdziesięciu dziewięciu kilometrów, ciekawe co wtedy mówili by zatrzymywani kierowcy :)
    • Gość: Phanto Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 22:42
      Mam taki apel: jak was zatrzymują / usiłuja ukarać / skazać itp bandyci łapówkarze ze straży uszoka (tzw. straży miejskiej) odrazu wzywamy policję o próbę wymuszenia łapówki / haraczu itp itd. Do kontroli drogowej lepiej też się nie zatrzymywać robionej przez nich, zostaniecie frajerami z łapa prokuratora na karku (podejrzenie o łapówki), nawet pan król już chyba odpadł z hipokrytycznych wywiadów o tym towarzystwie.
    • sselrats Zakazac wyscigowych Golfow. 20.06.13, 00:04
      Wszystkie polskie kierowce sie na to slinia.
    • art.usa Piękne dziewczyny kuszą, i to drogo 20.06.13, 07:58
      Mnie taki anioł z kwiatami przy drodze kosztował blisko 10 tyś Euro.
      Patrzyłem na prawo, dziewczyna jak anioł z kwiatami,
      ciężarówka przedemno zahamowała.
      Wjechałem pod nią i katastrofa jak nic.
    • jvn Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie pat... 20.06.13, 09:20
      Dziwne, żaden gej wtedy nie przejeżdżał?
      • art.usa Re: Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie p 20.06.13, 12:08
        jvn napisał:

> Dziwne, żaden gej wtedy nie przejeżdżał?

Tak.
        Przeczytaj proszę dokładnie,
        co dziesiąty patrzył na tablice nie na dziewczyny.
        (Pewno co dziesiąty to Niemiec)
        • Gość: Dziwne to wszystko Piękne dziewczyny ? Kwestia gustu. IP: *.96.247.52.tvksmp.pl 20.06.13, 12:56
          Piękne dziewczyny ? Kwestia gustu. Nie są utyte i tylko ten powód sprawia że są "piękne" ?
    • Gość: taka prawda TY głąbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 16:25
      Ale dlaczego fluchu tylko handel ma być w niedzielę. Czemu nie otworzyć urzędów, biur itp. Ty też nie musisz mieć wolnego bo jak będziesz pracował w niedziele to będzie większe PKB.
    • zenon444 Ręce precz od emerytur górników! 20.06.13, 19:39
      Ręce precz od emerytur górników! Jeżeli ciąć przywileje to wszystkie i każdemu!
    • joanelle ??? 20.06.13, 21:05
      To tylko mężczyźni jeżdżą samochodami? A może tylko oni powinni przestrzegać znaków?
    • zawsze_edek to dowód na to 20.06.13, 23:54
      ...że znaków jest o wiele za dużo, po prostu przestajemy je zauważać.

panie policmajstrze Dybich. Proszę sobie pojechać np do Austrii, Niemiec i zobaczy pan że tam stawia się znaki baaardzo rzadko, dopiero wtedy jak się nie da inaczej, cała reszta ruchu wynika z przepisów drogowych. Z kolei zapraszam na wyremontowaną drogę nr 4 tarnów-rzeszów, nooo, wypas, tam jest min. 100-200 znaków na każde 1000m drogi (kto wziął w łapę od firmy produkującej tablice???), swoją drogą czy panowie policjanci mają jakieś badania, które pokazują że im więcej znaków tym bezpieczniej???
    • litespeed Piękne dziewczyny kuszą kierowców. A ci nie pat... 21.06.13, 07:28
      To dowód na to ze część znaków jest bezsensowna.
    • zamaszysty.cios.w.krocze To nie są samochody rajdowe 21.06.13, 08:39
      Czy dziennikarze w tym kraju zdołają w końcu nauczyć się rozróżniać rajdy od wyścigów? Na prezentowanych zdjęciach widoczne są wyścigowe VW Scirocco.
      • Gość: belzepup Re: To nie są samochody rajdowe IP: 212.69.72.* 21.06.13, 09:41
        Nie są to także VW Scirocco...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka