somepoint210 16.09.04, 18:57 Pomysl idealny, zna sie na rzeczy, odpada potrzeba ksztalcenia, obiektywna i subiektywna (all in one:). Do tego patrzaca od "kuchni":) Jak myslicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Tebe na moderatora FK 16.09.04, 20:23 somepoint210 napisał: > Pomysl idealny, zna sie na rzeczy, odpada potrzeba ksztalcenia, obiektywna i > subiektywna (all in one:). Do tego patrzaca od "kuchni":) > Jak myslicie? To juz nie lecimy do Nowej Zelandii ?:( Odpowiedz Link
somepoint210 Re: Tebe na moderatora FK 16.09.04, 20:44 carrramba napisał: > somepoint210 napisał: > > > Pomysl idealny, zna sie na rzeczy, odpada potrzeba ksztalcenia, obiektywn > a i > > subiektywna (all in one:). Do tego patrzaca od "kuchni":) > > Jak myslicie? > To juz nie lecimy do Nowej Zelandii ?:( To moj przedostatni wpis dzisiaj (odpowiem jeszcze Marcinowi na sasiednim watku), lece zmywac naczynia, inaczej moja niemiecka kobita mnie zamorduje:) Pozdr. Odpowiedz Link
marcin841 Re: Tebe na moderatora FK 16.09.04, 20:45 Dobry pomysł, ale watpie, zeby sie zgodził. Odpowiedz Link
arnold7 Re: Tebe na moderatora FK 16.09.04, 22:06 Tebe na moderatora? Hmm, chyba sie nie zgodzi. Odpowiedz Link
tebe Widzę sprzeczność 17.09.04, 12:03 Założenie jest takie, żeby to był ktoś, kto cały czas jest na forum Katowice. Ja jestem ale na całym a nie na Katowice :-) I nie cały czas. Poza tym, w kontekście tego, co tu piszesz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23001&w=15706527&a=15844734 Musiałbym być ze Śląska :-) Odpowiedz Link
somepoint210 Re: Widzę sprzeczność 17.09.04, 15:03 Moj "pomysl" byl zartem:) Wiem, ze nie mozesz sie rozdwoic i spedzac czas na tak specyficznym forum jak Katowice. Natomiast podtrzymuje moje stwierdzenie, ze moderatorem na FK i regionie musi byc osoba zwiazana z wojewodztwem. Moze rzeczywiscie pozostawic samotnego Bartoszcze na razie, a pozniej, gdy emocje opadna dodac jeszcze kogos. Podtrzymuje tez ewentualnie osoby Grby i Arnolda (ale razem), jako ludzi z duza wiedza i ciekawymi, nierzadko prowokacyjnymi postami. Chyba, ze masz w planie zrobienie z FK i regionu kolka rozancowego, gdzie wszyscy beda sie poklepywac i zgadzac ze soba:) Piekne, ale nierealne. Nie wnikam tez w podzial i nazwy podforow, tutaj mam pelne zaufanie do Ciebie i forumowiczow. Pozdr. Odpowiedz Link
psie.pole Re: Widzę sprzeczność 17.09.04, 16:40 A ja sobie tak myślę że moderator powinien próbować być rozjemcą. A Arnold ... , właśnie napisał że jeśli jeszcze gdzieś są jacyś Słowianie to pewnie mieszkają w namiotach bo w miastach to mieszkają tylko germanie. Można by mnożyć. Filozosia by była ok, bo była bardzo spokojna ale jakoś nam zniknęła .... :) Odpowiedz Link
arnold7 Re: Widzę sprzeczność 17.09.04, 17:07 psie.pole napisał: > A ja sobie tak myślę że moderator powinien próbować być rozjemcą. A > Arnold ... , właśnie napisał że jeśli jeszcze gdzieś są jacyś Słowianie to > pewnie mieszkają w namiotach bo w miastach to mieszkają tylko germanie. Można > by mnożyć. Filozosia by była ok, bo była bardzo spokojna ale jakoś nam > zniknęła .... :) Nic takiego nie napisalem. Odpowiedz Link