Gość: Marian IP: *.altec.pl 03.08.05, 07:27 CZY MOŻE BYĆ COŚ LEPSZEGO ? Nie mogę się doczekać...a więc trwaj wiecznie chwilo (O_o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jankos Steve Vai zagra w Katowicach IP: *.tvgawex.pl 11.08.05, 15:28 jak sie dowierzałem sprawdziłem na kilku stronach i okazało sie że to prawda nie moge sie już doszekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Żywicki Re: Steve Vai zagra w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 08:59 Jadę z Warszawy na koncert Steve Vai.Mam 3 wolne miejsca w samochodzie.Zabiorę chętnych.Tel kont.0601-434-080.za paliwo o.50 zł.Jedziemy Mercem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaM jEsT sZaTaN Re: Steve Vai zagra w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:03 Jezu Chryste! Bóg zawita do Polski ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul gilbert Re: Steve Vai zagra w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:04 wie ktos z jakim skaldem przyjedzie? czy ten jest aktualny? Bass, Vocals: Billy Sheehan Guitar, Vocals and Keys: Tony MacAlpine Guitar: Dave Weiner Drums: Jeremy Colson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Steve Vai zagra w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:05 o bosze bosze bosze bosze:-):-):-) aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jak przyjemnie mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homer Re: Steve Vai zagra w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:09 noooooo.....stefek vai to geniusz gitary . wiem bo sam go uczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś