Gość: PB IP: 213.17.150.* 20.07.07, 19:48 Tak oczywiście wtedy było inaczej teraz jest inaczej, inne czasy były ... bajki to dzieciom opowiadać a nie w prasie. Jak Polonia i Ruch nie dostaną licencji to się podzieje ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parada oszustów Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: 89.174.33.* 20.07.07, 20:00 za chwilę się dowiemy, że w tej całej komisji był obecny tylko JE Sadowski, bo pozostałych bolały zęby albo mieli akurat wielkie pranie a parodia trwa. www.oszukaniprzezpzpn,.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 07:11 Problem jest czysto finansowej natury.Ale nawet w dobie dzikiego i drapieżnego kapitalizmu można się domagać, by klub sportowy o taaaaaaaaaakich tradycjach (ile to już lat Ruch gra w I lidze ?)został wspomożony przez władze miasta, któremu ten klub przynosi sławę! Ambicją władz miasta winno być utrzymanie Ruchu w lidze.Reszta to tylko pieniądze.A co nie ma ich???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusza1908 I co z tgo, że Franke nie będzi eozpatrywać wniosk IP: *.domainunused.net 20.07.07, 20:01 wystarczy, że szepnie kolegom by coś znleźli i tak będzie niestety smutnme, ale p[rawziw, raz koledzy pomogą Sadowskiemu innym razem Franke a kolejnym razem komuś innemu mimo, ze jestem kibicem klubu, który nie daży sympatia kibiców Ruchu to nie rozumie takiego postepowania, najlepsza drużyna drugiej ligi powinna grać w pierwszej, druga sprawa mam wrażenie że ten sadowski plecie dyrdymały pisze, że nie udupili widzewa by on miał możliwośc spłaty, a tak naprawde pozbyli go długów uznając nowy podmiot jako możliwy do grania w II lidze, piszą, że Lecha nie udupili bo słyszano o Amice, a to oznaca, że Ruch już spłacił większośc długów i można go udupić, bo jakby nie spłacił to przecież daliby mu licencjjeby mógł spłacić długi z transza canal+, a że spłacił już 80% to już można go było uwalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parada oszustów Re: I co z tgo, że Franke nie będzi eozpatrywać w IP: 89.174.33.* 20.07.07, 20:04 a Orlen się spłaci (450 tyś) przywracając ich do Ektraklasy, cóż za majstersztyk ekonomii i jaki gość jest przewidujący Na prezesa centralnego banku go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parada oszustów acha i jeszcze jedno mnie się podoba ten Franke IP: 89.174.33.* 20.07.07, 20:07 Przewidywał, że komisja (może) przywróci Orlen do gry w OE i profilaktycznie zwolnił się na półkolonie :-). )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Następny zaskoczony inaczej po P. Banii jakież to talenty strategiczne marnują się na miodowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdg Re: acha i jeszcze jedno mnie się podoba ten Fran IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.07, 20:25 Rozumiem rozgoryczenie, ale nie rozumiem dlaczego winnych znajdujecie z taką łatwością w Płocku. Przecież Orlen broni się rękami i nogami od sponsorowania sportu w Płocku, jaki byłby interes w przywracaniu Wisły do pierwszej ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parada oszustów Re: acha i jeszcze jedno mnie się podoba ten Fran IP: 89.174.33.* 20.07.07, 20:29 ależ Wisła ma doskonałą okazję pokazania, że zabiórkowe rozwiązania jej nie interesują. Czy ktoś pod karabinem prowadzi jej działaczy z "przypadkiem gotowym" wnioskiem licencyjnym na występy w OE, do siedziby PZPN ? Czy ktoś uniemożliwia Wiśle osiągnięcie sportowego awansu w sezonie 2007/2008 ? trochę tu za dużo zbiegów okoliczności by już tka od starszaków nie połapac się w tym szwindlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: acha i jeszcze jedno mnie się podoba ten Fran IP: *.c158.petrotel.pl 21.07.07, 13:20 a zespoły które zajeły miejsca trzecie i czwarte?dlaczego nie zrezygnowały z awansu przy zielonym stoliku????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: acha i jeszcze jedno mnie się podoba ten Fran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:31 Zgadzam się całkowicie z wszystkimi wkurzonymi,że uniemożliwienie grania w OE Ruchowi to jest draństwo,świnstwo i sku..synstwo.Przecież sprawy Widzewa,Lecha i wielu innych klubów ( chociażby ciągłe problemy z ŁKS-em,z klubami rządzonymi przez Pana Ptaka , do tego skorumpowane kluby typu Lubin.Sosnowiec.Pogoń,Cracovia otrzymują bez problemów licencję)to jest skandal na miarę europejską.Do tego nagle pojawiła się wersja,że Łęczna ma być przywrócona do OE,co się dzieje,jak sobie z tym wszystkim poradzi" zniewolony " PZPN.A jak wspomniał Antek Piechniczek,gdy tu się dzieją takie draństwa Pan Listkiewicz jeździ po świecie,jakby miał wszystko poukładane.To jest paranoja,to jest chore.Tomasza Lipca,odwołano ze stanowiska po tym,jak podstawiono mu świnię,bo nie poradził sobie z podległym personelem.W tej sytuacji Listkiewicz powinien już być dawno ścięty,za przekręty,manipulacje i oszustwa działaczy PZPN.I nagle znajduje się Uzdrowiciel Sadowski( takie większe wydanie Kaszpirowskiego)i udawadnia wszystkim na około,że Ruch nie może grać w OE.Cała Polska wie,że Pepe poszedł do Wisły za długi,a ten idiota wytyka,że ponieważ nie ma na to stosownego dokumentu (błąd Zarządu) to dług wisi nadal,to jest chore.A przy okazji do Zarządu Ruchu,kibice żądają podania nazwisk osób (osoby ) odpowiedzialnej za bałagan i złe przygotowanie dokumentacji.Taka osoba musi natychmiast wylecieć z pracy.Jak można było do tak poważnych rozmów wysłać niekompetetnego,nie mającego pojęcia ( bo skoro nie umiał wyjaśnić podstawowych spraw komisji) Ziętka.Przecież ten człowiek od dawna robi wszystkich w konia,a szczególnie nas kibiców(jego słynne obiecywania o sponsorach ).A dlaczego Rada Nadzorcza Ruchu nie sprawdziła wysyłanych dokumentów,przecież to jest karygodne i od tego oni są?Panowie działacze naszego kochanego klubu,narobiliście nam fajnego bajzlu i teraz róbcie wszystko,żeby pozytywnie załatwić grę Ruchu w ekstraklasie,bo inaczej jak się słyszy będzie niewesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRzych Re: acha i jeszcze jedno mnie się podoba ten Fran IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.07.07, 11:54 1000 % racji, ale należałoby dodać, że podobno pani prezes (Sobstyl)ma trzy fakultety, a prostego słupka nie potrafi dodać. no i pan Klimek w takim czasie leci sobie do Ameryki jakby go nie obchodziło co się stanie, choć mówił, że wyzionie ducha żeby klub licencję dostał, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck pzpn Re: I co z tgo, że Franke nie będzi eozpatrywać w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 01:07 antos a po polsku umiesz czy tylko po slasku-goralsku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert PZPN chce zniszczyć odradzający się śląski futbol. IP: *.ekspres.net.pl 20.07.07, 20:10 Musze wspominać o Szczakowiance? PZPN ewidentnie zniszczył ten klub, spuścił klub z ligi nie udowadniając mu winy, a piłkarze ze Świtu, którzy rzekomo sprzedali mecze pól roku później już byli znowu na boisku. Warszawka znowu chce odebrać zasłużone miejsce w ekstaklasie klubowi z Górnego Śląska. Nie wspomnę, że klub sprawiedliwe spłaca swoje długi, a nie są powoływane nowe spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.07.07, 20:25 Jak Ruch przywroca to spuszcza Zaglebie (dziwnym trafem dzisiaj PZPN przyspieszyl postepowanie przeciw nam chociaz mialo obowiazywac od przyszlego sezonu)... za nami sie slascy politycy i Gazeta Wybiórcza nie wstawia co najwyzej przyklasna.. Odpowiedz Link Zgłoś
srednicowy1 Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów 20.07.07, 20:33 Jakbyście nie kupowali meczów, to by się wstawili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.07.07, 21:53 Teraz pan B. wyciagnal kwity na Zaglebie za to jak go kibice "przywitali" w Sosnowcu. Jak jakis inny klub z regionu zajdzie za skore kumplom Fryzjera to pojawia sie "papiery" i na innych... wspomnisz jeszcze moje slowa i zastanow sie czy istnieje jakis klub ktory nie byl mniej lub wiecej umoczony przez czarna mafie. PS. Nawet gdybysmy byli czysci jak lza to slaski urzad wojewodzki jak i pro slaska GW mialy by to gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RCh Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:42 skonczcie lamusy z Sosnowca kumac sie z Legia bo sie kompromitujecie. Gdyby taka akcje jak na Wilnie zrobil Ruch lub Zaglebie, to na dwa lata zostaliby wyj.bani ze struktur PZPN, a potem bylaby licencja na B-klase. Caly Sląsk ma was serdecznie w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gornik z Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 01:24 no bo jak za zlodziejami(lapowkarzami) sie wstawiac trzeba byc przychlastem ale to juz mnie nie tyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setka Wisła sie nie pchała???!!! IP: *.smstv.pl 20.07.07, 20:35 A kto opłacał codzienne artykuły w których degradowano najpierw Zagłębie, potem Polonię, Odre a teraz Ruch????!!!! W prawie każdym tytule "wisła wraca" i dotego ta skandaliczna wypowiedź piłkarza Bani. Toż to korupcja do kwadratu. Jaja sobie z nas robią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła sie nie pchała???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:19 a co takiego Piotr Bania skandalicznego powiedział i które transfery Wisły uważacie za pierwszoligowe, a to że Wisła ma już kupione stroje na II ligę bez znaczków sponsorów OE i to że z Płocka poodchodzili piłkarze którzy nie chcieli grać w II lidze a niektórzy nie chcieli przyjść do Wisły bo gra ona w II lidze. Weź człowieku winnych nie szukaj w Płocku tylko u działaczy Ruchu albo tych klubów które nawet stadionów nie mają i będą grać na obcych stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar poszukaj w necie na stronach szmatławca (GieWu) IP: *.chello.pl 21.07.07, 07:47 Piotrek Bania zapytany przez dziennikarzy jak skomentuje fakt, że Wisła Płock zagra w OE powiedział, że jest tym zaskoczony bo jemu działacze powiedzieli, że zagra ale kosztem innego klubu. Z dobrze poinformowanych krakowskich źródeł można uzupełnić ten informację, że "powiedzieli" mu przy podpisywaniu kontraktu a więc 10 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic przyjdzie i czas na komisję!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.07.07, 20:35 Sadowski - bój sie Boga, tłumaczysz sie a to juz wskazuje ze cos jest nie tak. Zaistniałes juz, teraz daj spokój i idz na emeryture. Na ryby idż albo na działke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan nemo Płock robi wałki na całego IP: *.smstv.pl 20.07.07, 21:29 Od samego początku wszystko śmierdzi. Zakupy jak na pierwszą ligę i gotowy wniosek na licencję w OE. Codziennie propaganda w mediach na rzecz Płocka. Do tego skandaliczna wyppowiedź piłkarza Piotra Bani! Najpierw próbowali ugryźć Wodzisław ale ci powołali spółkę. Potem Ruch. Tu się okazało że przecholowali a larmo się zrobiło na pół Polski i będą sprawę odkręcać. W odwodzie pozostawili Bytom bez licencji. Teraz pewnie była gorąca linia z prokraturą żeby były materiały do uwalenia Zagłebia Sosnowiec. Odstrzelą Zagłębie bo będzie najbezpieczniej. Nikt nie stanie w jego obronie choćby naciągnięto interpretację żeby była degradacja a nie ujemne punkty. Potem będzie miał wystąpienie Boniek że po takim bałaganie jaki miał miejsce na początku sezonu należy zrobić abolicję. W ten sposób kary unknie Lubin, Cracovia, przedewszystkim Bońkowy Widzew i prawdopodobnie jeszcze z 90% ligi. Wystarczy zobzczyć jakie kluby już ukarano. Same spoza układu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: Płock robi wałki na całego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.07.07, 22:00 Brawo dla przedmowcy nemo. Tez uwazam ze Zaglebie jest najlepszym zamiennikiem Ruchu do uwalenia. Nie bedzie awantury bo zanajda sie jakies "mocne dowody" a slaski OZPN ani lokalne slaskie lobby za Zaglebiem sie nie wstawi. Cicho i bezpiecznie Plock wroci do ligi... Ale my bedziemy pamietac... "Wiara która przetrwała" ! PS. Potem napewno bedzie abolicja zeby Widzew, Lubin i Craxa czasem nie popadla w tarapaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmiszn Re: Płock robi wałki na całego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 01:17 akurat w wodzislawiu ta spolke mieli kilka lat temu powolac a ze w miastach sadionow nie ma to juz blacha moim zdanim i wies kompletna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WkuRzony [...] IP: *.boanxx13.adsl-dhcp.tele.dk 20.07.07, 21:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: 212.122.212.* 20.07.07, 21:58 jo jo... wy (kibice) tylko w gębie jesteście mocni. listek to już miał z 10 razy dostać po ryju i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorzow... ja pi.rdole.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:21 Dopiero teraz dotarło do mnie, że my w tej lidze rzeczywiście nie zagramy k.wa ich p.lona mać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nr.1 Re: ja pi.rdole.. IP: *.mimer.no 20.07.07, 22:52 To pozno to do Ciebie dotarlo,a lekarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO? cholera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:48 CHOLERA JASNA - MNIEJ ZADYM BĘDZIE, SKANDAL - KTO TERAZ WYPŁACI Z BUTA KIBICOWI ZAGŁĘBIA/LEGII? nO KTO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swsderefg Prezydent Chorzowa Kopel jest ikoną niepowodzeń IP: *.telpol.net.pl 20.07.07, 23:04 sportowych Chorzowa. Wybierzcie ultraprawicowca znowu za 3 lata a potem znów itd. Bydziecie mieli kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
zigolo22 Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów 21.07.07, 00:28 sa prawda i trza je resprktowac a nie szukac kto komu dal w lape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:39 Jak to kto? Polski Zwiazek Pomocy Nafciarzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Cisi kibice z ulicy Cichej IP: *.proxy.aol.com 21.07.07, 01:09 Ruch spłaca długi. Robi to sponsor, który tych długów nie zaciągał. Gdyby przypadkiem Ruch nie został zgodnie z osiągniętym na boisku wynikiem zaliczony do I-ligowych klubów, kibice powinni pofatygować się na Miodową, aby wyrazić dezaprobatę dla działań komisji. Mam nadzieję, że nie będzie to potrzebne, ale gdyby podtrzymali tą niegodziwą decyzję, trzebaby im przypomnieć, że nie ujdzie to im na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyjter Re: pan Jan Franke IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.07, 01:16 dzialacz Wisly Plock,ale sprawa sie rypla,ciekawe czy pokulaja sie zakute lby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyjter Re: pan Jan Franke IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.07, 01:26 link www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=53712 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dół Raz kogoś potraktowali jak trzeba i lipa IP: *.chello.pl 21.07.07, 02:10 Dziwny ten świat, świat ludzkich spraw, czasem aż wstyd przyznać się...jeżeli odtą nie będzie już nowych Widzewów i nowych Lechów, to jestem za potraktowaniem Ruchu z całą surowością, boprzecież GW nie napisała, że Ruch potraktowano nieuczciwie, ino nieuczciwie potraktowano wszystkich nas w sprawie Lecha i Widzewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raku Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 10:51 Gdyhy tą kasę Ruch wisiał któremu z was z pisalibyście inaczej a tak wszystko jest ok. Licencji nie powinien dostać Ruch ale też i Sosnowiec i Bytom i. To jakaś parodia żeby klub w 1 lidze nie miał stadionu. Ile oni zdobędą punktów grając wszystko na wyjazdach? Ale to wg Was bylaby zmowa na ślązaków. Wisła takiego awansu nie chce i nie wińcie nas. A jesli chcecie ukarać Orlen to zasuwajcie na nóżkach bo inne stacje też mają paliwo z Orlenu. Szkoda mi Ruchu ale mam też żal że licencje dostały inni beniaminkowie, bo prawda jest taka że nie powinien dostać żaden łącznie z Białymstokiem który od paru lat pchał sie do ligi a ze stadionem nie robił nic. Pozdro dla Was z Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kok Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 11:06 "Łęczna chyba zagra w I lidze. Chyba kosztem Ruchu Chorzów, ale nie jestem pewien" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 11:36 Ruch wisi jednemu piłkarzowi prawie 300 tysiakow. Nie jestem pewien, ale chodzi chyba o M. Malinowskiego. Sprawdziłem na 90minut, ze nie gra w Ruchu od sezonu 04/05. Podobno nie oddali mu nawet zlotowki i wogole nie maja zamiaru mu oddac. Jesli tak Ruch splaca swoje dlugi no to wszystko w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
hydrocortizon Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów 21.07.07, 13:31 To może zapytaj panów z PZPN, kto akceptował harmonogram i kiedy wg. tego harmonogramu p. Malinowski ta kasę ma otrzymać. Jak się okazuje, że spłaty wyprzedzają harmonogram, to nagle pojawiają się jakieś króliki z kapelusza !!! I to nie są długi Ruchu, tylko zobowiązania po koledze panów Sadowskiego i Kożminskiego - Krystianie R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 13:47 A kto widział ten harmonogram? Bo M.Malinowski podobno nie. Ja też go nie widzialem, Ty pewnie tez... A na slowo dzialaczom jakos bym nie wierzyl, skoro przez pare lat unikali placenia, to watpie, ze nagle zaczna splacac dlugi. Kase wisza nie tylko Malinowskiemu i nie tylko mu nie oddaja. A p. Rogala byl przeciez prezesem Ruchu, a nie Izolatara Boguchwala. Gdyby Twoj pracodawca Ci nie placil, a potem kierownictwo Twojej firmy by sie zmienilo, to przyjal bys tlumaczenie, ze nie oddadza Ci twoich pieniedzy, bo wczesniej kierowal firma inny czlowiek??? Odpowiedz Link Zgłoś
hydrocortizon Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów 21.07.07, 14:01 urzekła mnie twoja historia, tyle tylko, ze jeszcze raz powtórzę, że wszyscy zgodnie twierdza, że harmongram ZATWIERDZONY przez PZPN kilka lat temu realizowany jest z nadwyżką (a p. Sadowksiemu sie po prostu słupki nie podobają). To może p. MALINOWSKI pofatygowałby się do tych, którzy ten harmonogram zatwierdzali i ich zapytał na jaki termin zatwierdzili jego zaległości. Bo chyba normalne jest, że p. Klimek był zainteresowany by mu tych zobowiązań (nie jego długów) dopie..li jak najmniej a nie jak najwięcej (dla p. Klimka to nie są długi, tylko cena jaką z niego zasrane dziady wyciągnęły za klub, choć niektóre klubu rozdawali za darmo - czytaj uprawniali do gry nie oczekując spłaty żadnych zobowiązań po poprzednikach). Rozumiem, że wg. ciebie Klimek powinien ich prosić o jak najwieksza sumę i jak najkrótszy termin. Bo ty byś tak zrobił. Malina ma słuszne pretensje tylko być może nie do tych osób, do których powinien > To się może tylko w Polsce dziać - Syfilitycy skazujący innych za nieumyte zęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:33 Rozbawiles mnie. To, ze ktos jakis harmonogram zatwierdzil to jeszcze niczego nie oznacza. A zreszta- skad masz dane, ze harmonogram jest realizowany z nadwyzka? Jesli opierasz sie na tym, co mowia kierujacy Ruchem, to przepraszam, ale to nie jest zaden dowod. Ci, ktorzy ten harmonogram zatwierdzili(w zeszlym roku(?)- popraw jesli sie myle- i to warunkowo[nieprawdaz?]) nie sa odpowiedzialni za finanse klubu z Chorzowa! Mam przed oczyma wczorajszy "Sport" i czytam artykuł pt. "Nie pogrzebałem Ruchu" Jan Woś:"Przez prawie dwa lata czekalem na nalezne mi pieniadze[...] "Polowe sumy darowalem mojemu poprzedniemu pracodawcy" "Kiedy mialem juz wyrok sadowy[...]zadzwonil do mnie przedstawiciel klubu z Cichej[...] zakomunikowal mi, ze nie mam zadnych szans, by odzyskac pieniadze [...] " Pewnie, ze p. Klimek "i spolka" nie beda chcieli ich oddac, ale to sie kloci ze stwierdzeniem o wywiazywaniu sie ze zobowiazan(przypomina mi sie przypadek Widzewa, ktory okazal sie od Ruchu o wiele sprytniejszy i mial lepszy pomysl na zagrywke pt." jak nie oddac kasy, ktora jestesmy winni") . Pan Klimek przejmujac Ruch dobrze wiedzial, ze klub ma ogromne dlugi, wiec chyba musial sie liczyc z tym, ze ktos bedzie musial je pokryc. Odpowiedz Link Zgłoś
hydrocortizon Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów 21.07.07, 14:49 acha, czyli twoje źródła są wiarygodne, oponentów nie wiarygodne. Tak to wszystko możesz "udowodnić" podobnie jak twoi idole z PZPN A harmonogram nie był zatwierdzony warunkowo, tylko licencja była warunkowa - uwarunkowana trzymaniem sie harmonogramu ( w dodatku obwarowana kwartalnym raportowaniem ) I zrozum w końcu jeśli Wosia w tym zatwierdzonym grafiku nie ma, to wcale sie nie dziwię, że obecne władze powiedziały mu - sorry. To PZPN p. Woś powinien sie spytać dlaczego sprzedając Ruch Klimkowi zadbał o interesy Wisły Kraków, a olał Jana Wosia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:21 Czyli dochodzimy do wspolnego wniosku, ze Ruch ma zobowiazania, z ktorych sie nie wywiazuje. "To PZPN p. Woś powinien sie spytać dlaczego sprzedając Ruch Klimkowi zadbał o interesy Wisły Kraków, a olał Jana Wosia !"- tego nie rozumie... To pzpn sprzedaje kluby? Odpowiedz Link Zgłoś
hydrocortizon Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów 21.07.07, 16:35 > Czyli dochodzimy do wspolnego wniosku, ze Ruch ma zobowiazania, z ktorych sie > nie wywiazuje. nie, ja doszedłem do wniosku, że jesteś takim idiotą, że karierę w PZPN masz murowaną. > "To PZPN p. Woś powinien sie spytać dlaczego sprzedając Ruch Klimkowi zadbał o > interesy Wisły Kraków, a olał > Jana Wosia !"- tego nie rozumie... To pzpn sprzedaje kluby? jw. wyżej widzę, że uproszczenie opisu przekracza twoje zdolności percepcyjne. Tak, PZPN poniekąd sprzedaje kluby i ich miejsce w lidze, ale kończę bo to dla ciebie zbyt skomplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:40 Znowu mnie rozbawiles. Jestes bardzo zabawnym gosciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byno Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.07, 18:25 to juz mniej"zabawne" emrod.salon24.pl/24513,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cartman Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.chello.pl 21.07.07, 12:06 PZPN to wielki bajzel. Sami przecież nie posprzątają po sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hydrocortizon no nic jak trzeba będzie, to zrobimy remont 21.07.07, 13:33 na miodowej przed EURO 2012 "Pan minister Ludwik Dorn Pan minister Zbigniew Ziobro Szanowni Panowie, jako bezczelnie oszukany obywatel tego kraju zwracam się do was z apelem, by w przypadku gdy Polski Związek Piłki Nożnej, doprowadzi do tego, że zmuszeni będziemy dociekać swoich praw uciekając się do bezpośredniej demonstracji przed siedzibą PZPN, o znalezienie wolnej chwili na osobiste dopilnowanie zachowania służb porządkowych podczas tej demonstracji. Tak, by tym razem służby porządkowe chroniłyby nas, nie skorumpowanych przestępców. By zapewniły nam możliwość spokojnej walki o nasze prawa, a nie torpedowały ją. By zamiast nas prowokować, chroniły nas przed prowokacją. My nie walczymy o zgodę na anarchię, tylko o to by skończyło się bezprawie i korupcja w PZPN, a to chyba w obliczu EURO 2012 nie jest bez znaczenia dla Państwa Polskiego. Z jak groźnym, silnym i wyrachowanym przeciwnikiem mamy do czynienia, niech świadczy przykład Waszego kolegi, byłego ministra w rządzie RP – p. Lipca. Zadarł z PZPN i szybko został wsadzony na minę. My z waszą pomocą wygramy to dla nas i dla was, tylko bądźcie z nami, nie z przestępcami !" ... a jak trzeba będzie zrobimy powstanie, nie będą o nas decydować dranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 liga? Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 10:41 no,żeby chociaż dostać licencje na 2 ligę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski 1970 Re: Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 11:20 NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB KS RUCH CHORZÓW Jutro zobaczymy czy jest sprawidliwosc, czy dorobek pokolen piłkarzy,trenerów,działaczy oraz ludzi którzy są solą tej Sląskiej ziemi kibiców zostanie przekreslony jednym podpisem działaczy PZPN Jedno jest pewne, my nie pozwolimy się pokonac. CDN..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Wisły ze Ślą Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:13 Jest to draństwo ze strony PZPN, to jest tej bandy darmozjadów. Wnioski o licencje powinny być rozpatrywane z dużym wyprzedzeniem w obecności przedstawicieli klubów.Ostrość w ich przyznawaniu powinna być zapowiedziana np z dwuletnim wyprzedzeniem i w tedy niema zmiłuj się, ale dla wszystkich. Moim zdaniem Widzew zrobił większe draństwo niż Ruch, a licencję otrzymał.W komisji powinni zasiadać prawnicy nie związani z żadnym okręgiem.Wszystkich należy mierzyć jedną miarką. Należy rozpędzić tą bandę. Odpowiedz Link Zgłoś
ruban Re: Dupki, dupki, dupki !!!! 22.07.07, 19:28 Byłem na "spotkaniu" kibiców ruchu w niedzielę na Wolce - więce ludzi zbiera się na spotkaniu kółka różańcowego - JESTEŚCIE TYKO MOCNI GĘBIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Ruch Re: Dupki, dupki, dupki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:39 Sam jestes dupek a o naszę liczbę w Warszawie możesz byc spokojny. Oby do tego nie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
ruban Re: Dupki, dupki, dupki !!!! 22.07.07, 19:49 Proponowałem Hetmanowi, żeby zorganizował podobne spotkanie jutro na Rynku - odpowiedź "Jak będzie decyzja odmowna to rozniosą Wolkę". Albo ma jakiś autorytet albo nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bytomianin Kibice pytają, kto "utopił" Ruch Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 20:14 Skrzyknąć wszystkie kluiby pierwo o drugoligowe Śląska, poprosić je o solidarność i dupcyć PZPN. Założyć własną ligę. Zobaczymy jak będą cienko srali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaksa erka Na Kolanach w w-wie i przed Kolatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 09:34 trzeba to utrwalić dla potomnych Odpowiedz Link Zgłoś