sibeliuss 03.03.07, 18:24 Dziś chodzi za mną wypicie zimnego browarka, ale muszę się z tym wstrzymać do końca kuracji. Jakie marki lubicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiasss Re: Piwo :) 04.03.07, 10:54 The best is Warka Strong:D W sumie różne strongi są ok:) Gingers cynamonowy też niczego sobie:) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Piwo :) 04.03.07, 11:43 basiasss napisała: > Gingers cynamonowy też niczego sobie:) O takim nie słyszałem. Odpowiedz Link
glupsjz Re: Piwo :) 05.03.07, 01:30 jakiej kuracji, kolego? w każdym razie - po kuracji - warka... Odpowiedz Link
basiasss Re: Piwo :) 18.03.07, 12:12 Ale jak się wypije odrobinkę za dużo, to już nie jest taka de best :p Odpowiedz Link
bozy_wojownik Re: Piwo :) 05.03.07, 17:26 brackie jest niekiepskie, żywiec również- ale tylko lany, poza tym zdecydowanie jasne, warka zdecydowanie odpada Odpowiedz Link
rasgeea Re: Piwo :) 06.03.07, 07:10 jak dla mnie zdecydowanie ŻYWIEC !!! Jak już nie ma takiego na stanie to ewentualnie Lech :) ALe Żywiec ponad wszystko :)))))))))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Piwo :) 18.03.07, 12:21 Pierombol, aże se prosi ło fraszki piwne, a jest ich przeca richtig wiela. Hmm, możno tu cosik wciepna. Odpowiedz Link
basiasss Re: Piwo :) 18.03.07, 12:51 Gdy kogoś najdzie ochota, Zbierze znajomych paru... Czego więcej do szczęścia!? Idziemy razem do baru! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Piwo :) 18.03.07, 16:18 Wczoraj był Patryk a ja siedziałem w domu. Kaszlę jak gruźlik i przy dymie papiersowym chyba wyplułbym płuca. Odpowiedz Link
rasgeea Re: Piwo :) 19.03.07, 08:51 ja też nie byłam na piwku na św Patryka:( ALe za to miałam lepsze atrakcje na moim urlopiku:) Pamietam, że we wcześniejszych latach chodziłam na dzień św Patryka do Głownej Biblioteki na Wielkopolską bo zawsze tam w ten dzień były jakieś prelekcje o Irlandi, raz nawet odwiedził nas Ernest Bryll, a po tym zawsze jest koncert jakieś kapeli, która gra celtycką muzykę:) MOżnabyło zawsze spróbować pysznego irlandzkiego piwa:) Naparwdę było fajnie:) W tym roku nie mialam jak ale za rok napewno się wybiorę:) Też mnie coś dusi... ;-( Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Piwo :) 20.03.07, 21:22 Po piwie A mie po piwie Palicom kiwie Jak szukom ryma To jego niy ma Chyba w komorka Kaj gowy gorka Zaś mi sie wcisnoł I drapko przisnoł. -- Czynsto se rymy siedzom we chmielu Tymu przitaknońć trza przijocielu Yno że potym ciynżko je szukać Jak mi we gowie zaczyno stukać. Odpowiedz Link
basiasss Re: Piwo :) 20.03.07, 21:55 Tylko z tym piwem Pułapka jest mała Powinnam przestać Więcej bym chciała I zamiast grzecznie Do domu pognać Sączę kolejne Po 3- stać! W humorze świetnym Żegnam sie czule By nowy dzień Powitać z bólem... :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Piwo :) 22.03.07, 20:33 Już mie moja baba wiyszo Że żech tukej zaś namiyszoł A skiż tego jest to wszystko Że mi czasym szumi piwsko To sie pedzieć zaś łośmiela Lubia jo tyn napoj z chmiela Choć mi tympi koncept czasym I coś robi z mojim basym Do kufelka zaś go leja Bo sie wiyncyj przi nim śmieja. Biyra biyra dej nom Boże Łon na glaca tyż pomoże Dobry jest na smutek wielki - Lepsze yno som te frelki Kere z chopym zrobiom wiela I niy skompiom mu wesela. Pora piw we gowie mom Dzisioj spokoj już se dom Myśla teroz ło weselu Bo coś siedzi we tym chmielu. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Teraz to powiem KARMI ;) 22.03.07, 20:34 KARMI jak "piynta"! Bo kaj procynta?! Odpowiedz Link
basiasss Re: Teraz to powiem KARMI ;) 26.03.07, 00:26 Karmi mi raczej nie smakuje. A oranżadką to raczej można nazwać Reddsa cytrusowego:) Smaczny, w procenty nie wnikam, ale tak to się pije jak nie-piwo, co nie wiem czy jest słuszne, czy nie:) A teraz to mi tak po główce chodzi pączek z Lipowej- to nadzienie, ten lukier- moj ideał :D Odpowiedz Link
rasgeea Re: Teraz to powiem KARMI ;) 26.03.07, 08:45 najlepszy na świecie jest żywczyk :D a propo trzeba się wybrać :D pączek z lipowej mówisz... no no no... z tym nadzieniem.. masz rację, pychota starszna :D:D:D Aż sobie dzisiaj kupię :D Odpowiedz Link
basiasss Re: Żywczyk bleee ;) 26.03.07, 14:27 Zapraszam za niecałe 2 tygodnie do mnie- będzie można oblać moje nowe(?) meble :D Odpowiedz Link
rasgeea Re: Teraz to powiem KARMI ;) 27.03.07, 07:32 mebelki będziesz miała?;> no no no, przyjdę z chęcią i oblejemy :D Tylko mi daj znać jak będziesz a nie tak jak ostatnio :( Żywczyk górą :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link