amona75 14.04.10, 18:20 czy ktoś spędzał tam urlop i może powiedzieć jak było? jak warunki, jak posiłki? Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_asi_i_szymka Re: Lubniewice-Exploris 15.04.10, 14:39 Byliśmy na wakacja w Lubniewicach 4 lata temu. Polecam jeśli nie zależy ci na super warunkach. Domki w średnim stanie, na szczęście mają ogrzewanie, więc kiedy robiło się bardzo zimno lub musieliśmy wysuszyc ubrania to mogliśmy je włączyć. Jedzenie fatalne i bardzo małe porcje, codziennie drałowałam do miasteczka po zakupu, bo moje dziecko było głodne ). Obsługa też nie była bardzo miła. Za to okolica bardzo ładna piękne lasy, czyste jezioro. Ze względu że prawie przez cały czas naszego pobytu lało robiliśmy sporo wycieczek. Plaża ośrodka malutka, niedaleko jest plaża miejska, która znacznie lepiej się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
amona75 Re: Lubniewice-Exploris 15.04.10, 20:01 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Jedziemy tam z 14 m-cznym dzieckiem, więc już dowiadywałam się o ogrzewanie domków-fajnie że to potwierdzasz. Mam nadzieję, że jedzenie się do tej pory poprawiło...no cóż, w domkach jest kuchnia więc można się poratować. Zamierzamy robić podobnie jak Wy sporo wycieczek-nie sądzę, żeby przełom maja i czerwca sprzyjał kąpielom w jeziorze. Czy na miejscu można pożyczyć rowery? Rozumiem , że w domkach -mimo skromnych warunków- są takie meble jak stół, jakieś szafki na ciuchy? Będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_asi_i_szymka Re: Lubniewice-Exploris 16.04.10, 08:22 W domku mieliśmy wszystkie niezbędne meble lodówkę, czajnik i TV, więc było gdzie przygotować kanapki. Nie wiem jak w tej chwili jest z rowerami, my nie jeździliśmy poniważ nie było fotelika rowerowego dla dziecka. Ale polecem zadzwonic i dopytać. Odpowiedz Link Zgłoś