Dodaj do ulubionych

Pytanie o wakacje w Rowach - czy ktoś tam był?

14.02.06, 15:59
www.rowy.info.pl/
Obserwuj wątek
    • nadka1 Re: Pytanie o wakacje w Rowach - czy ktoś tam był 02.03.06, 21:21
      Ja się tam wybieram w czerwcu pierwszy raz.
    • pysiaczek121 Re: Pytanie o wakacje w Rowach - czy ktoś tam był 04.03.06, 20:07
      Byłam i bardzo mi się tam podobało!
      • wallis Re: Pytanie o wakacje w Rowach - czy ktoś tam był 13.03.06, 12:58
        Rowy to idealne miejsce dla małych dzieci. Wszędzie blisko na piechotkę.
        Słowiński Park Narodowy. Atrakcje dla dzieci. Jedyny minus, apteki brak. Ale
        jest sklep zielarski, dużo kramików z owocami i warzywami, cukiernia, w której
        można się napić pysznej, prawdziwej kawy, barek u Jadzi- domowe, lekkostrawne
        obiady, bankomat
    • andzia001 Re: Pytanie o wakacje w Rowach - czy ktoś tam był 15.03.06, 13:35
      Polecam Rowy dla rodzin z dziećmi.
      Miejscowość ładna, czysta, wszędzie bliziutkosmile
      Z apteką racja- brak, wszystkie ewentualne "niezbędniki" lepiej zabrać ze sobą.
      Obok Łeby chyba najlepsze miejsce na wakacje z dzieckiem.
    • michal_krupa Re: Pytanie o wakacje w Rowach - czy ktoś tam był 22.03.06, 13:41
      polecam, mała mejscowość, super plaża, idąc na wschód dojdziecie do nagiej
      plaży jeśli lubicie, jest tak pusta że nikt nie powinien wam przeszkadzać,
      pozdrawiam
    • rosie.rosie Re: Pytanie o wakacje w Rowach - czy ktoś tam był 27.03.06, 17:16
      podoba mi sie ten osrodek i chetnie bym sie tam wybrala
      problem polega na tym, ze jade na miesiac sama z 2 letnim dzieckiem, maz bedzie
      z nami tylko tydzien lub dwa
      calego domku nie wynajme, a nie mam towarzystwa do zabrania smile
      co z tym zrobic? mozna wynajac sam pokoj?
    • agnieszka_r_d Tam nie, ale 28.03.06, 13:18
      też w Rowach i z dwójką dzieci.
      Byliśmy (06.2005) w ośrodku "za wydmą" (www.rowy.info) i bardzo nam się
      podobało.
      W tym roku jedziemy w sierpniu.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka