monaliska1985 25.08.06, 19:49 czy zna ktoś tego ginekologa z Bydgoszczy? jaki on jest? nadaje sie do prowadzenia ciąży i ogólnie czy jest dobrym lekarzem? co możecie o nim powiedziec. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrgott Re: Andrzej Tarczałowicz 19.08.07, 21:45 Ten facet jest okropny... Nie polecam!!!!!!!! Chodze / chodziłam do niego do przychodni na Błoniu... Dałam sobie z nim spokój po tym, gdy zapytalam czy powinnam zmienić tabletki antykoncepcyjne na inne z powodu skutków ubocznych... On odpowiedział: jak pani chce... No wymiękłam... Poza tym jest on bardzo nieprzyjemny, chodziłam do niego dwa lata (oczywiscie raz kiedys) i ani razu się nie uśmiechnął, nidgy nie otrzymałam wyczerpujących odpowiedzi co do mojego stanu zdrowia...:( Dlatego zmieniam lekarza... Poszukam jakiegoś normalnego na NFZ... Poki co moje zdrowie wymaga szybkiej interwencji wiec muszę iść prywatnie... Pozdrawiam! Marrgott. Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Andrzej Tarczałowicz 24.08.07, 22:39 polecam panią doktor Izabelle Gordon Kaczmarek super lekarz, miła uśmiechnięta i przyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
pelupku Re: Andrzej Tarczałowicz 09.12.07, 12:54 polecam Mariusza Lisiaka. pracuje w szpitalu miejskim na Kapuściskach, a prywatnie przyjmuje w Fordonie na ul. Bora Komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: Andrzej Tarczałowicz 09.12.07, 20:25 Też polecam Lisiaka dokładnie Bora-komorowskiego 47 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: Andrzej Tarczałowicz 24.02.08, 17:44 Tarczałowicza nie polecam, niesympatyczny i odpychający lekarz :/ Odpowiedz Link Zgłoś