Gość: łachudra Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.chello.pl 16.12.09, 20:34 Wspaniale,tylko czy wszyscy będą o tym wiedzieli? Ile za parking zapłaci p.Lubawski,oraz czy z własnej kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
photoreporter troche bez sensu 16.12.09, 20:52 troche bez sensu, dotad parkowalo sie w poblizu miejsca gdzie trzeba bylo cos zalatwic. Teraz zrobili dwa parkingi (ktore musza na siebie zarabiac), i parkowanie w miejscach wygodnych nie bedzie mozliwe?? Glupota jakich malo!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piniu popieram zakaz parkowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 21:05 Nigdzie poza wymalowanymi miejscami, jak przy ul. Jana Pawła II, nie będzie można wjeżdżać na chodnik nawet jednym kołem. Przy wielu ulicach pojawią się nowe zakazy parkowania. Tak będzie przy ul. Leśnej od Rynku do zakrętu, ul. Piotrkowskiej od Rynku do ZUS-u, Warszawskiej od Rynku do al. IX Wieków, Orlej oraz części Koziej i Hipotecznej. Nareszcie!!! Dziękuję za to w imieniu wszystkich, którzy nie mogli przechodzić normalnie chodnikiem, bo buce zastawiały przejścia do samych ścian. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: troche bez sensu 16.12.09, 21:06 photoreporter napisał: > troche bez sensu, dotad parkowalo sie w poblizu miejsca gdzie trzeba bylo cos > zalatwic. Teraz zrobili dwa parkingi (ktore musza na siebie zarabiac), i > parkowanie w miejscach wygodnych nie bedzie mozliwe?? > > > Glupota jakich malo!. No niestety, teraz trzeba będzie ruszyć trochę leniwe dupsko z auta i przejść te parę kroków. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Parking rusza, strefa zostaje 16.12.09, 21:04 A co z zaparkowanymi samochodami na ul. Sienkiewicza? Dlaczego permanentnie parkujących tam samochodów nikt nie holuje? A może wolno tam parkować? Jeżeli tak to nawet nie wiedziałem, że mamy najdłuższy parking w Polsce a może i na Świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 22:53 A co ciebie to obchodzi że ludzie parkują na Sienkiewicza. Powinni mieć dostęp jak najbliżej centrum bo można zobaczyć jak po 18-tej to na Sienkiewce psy dupami szczekają i nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 23:10 obchodzi, bo to deptak, a nie ulica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.netcity.pl 16.12.09, 23:52 dokladnie, codziennie widze policjantow, ktorzy z reguly maja gdzies parkujace auta na Sienkiewicza. A pan Grudzinski to juz chyba sobie nawet wykupil kawalek ziemi miedzy Mala, a Duza i parkuje tam swoje KIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołowy Parkingowe jaja na kołach !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 21:07 Strefa będzie,ale nie wolno parkować na ulicach ! czytaj - przymuszamy cie karami i odwiezieniem samochodu np. do Nowin,za 350 zł ! Jaja ! Nikt nie rozliczy tego prezydenta z idiotycznych decyzji, samowolnych i anty gospodarczych, np. jakim jest wyrzucenie 23 mln na parking ! I to z miejskiej kasy ! Na dodatek objawił się znowu dawny radny, kupiec , chętny do założenia nowej partii, który nałykał się w latach 90. fruktów, przejął sklep,budynek, a teraz uczy moralności innych ! Tak wygląda rządzenie Lubawskiego i udupianie miasta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 21:36 A co z tymi pięknymi projektami restauracji Placu Wolności??? Czy od teraz place miejskie będą pełniły rolę parkingów? Doprawdy oburzające, żeby urząd miejski pozwalał na coś podobnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.147.209.178.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.12.09, 22:42 Śmieszy to odholowywanie, takie tupanie nóżka malego chłopca. Samochody zastawiają Sienkiewicza, na Moniuszki róg Kościuszki pod nowym budynkiem Bechera na całej długości zakazu każdego dnia o każdej porze stoi sznur samochodów, często łącznie z przejsciem dla pieszych i srodkiem skrzyżowania. Od dwóch albo wiecej lat jak stoi budynek. Po co to straszenie, skoro wszyscy widzą, że władze miasta sa nieudolne , a straż miejska słuzy do pilnowania miejsca na rynku żeby jasnie Lubawski miał gdzie stanąć. Żenada, to tak jakby ktoś dostał po mordzie od anorektyka i chodził chwalił się, że naleje Pudziana :D Odpowiedz Link Zgłoś
notuski Parking rusza, strefa zostaje 16.12.09, 22:34 głosowałem na pana 2 razy!!! I WYSTARCZY!!!! ŻEGNAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezydent Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 23:37 Zagłosujesz na mnie trzeci raz i piąty. Bo nie ma żadnego konkurenta dla mnie w tym mieście. Same słabizny. Czerwoni mają dwa procent popracia -hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy!!!! Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 01:00 W życiu!!! Choćby jedynym konkurentem miał być ponownie Stępień :P Lubawski jest u mnie najostatniejszym z ostatnich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.westside.kielce.pl 17.12.09, 01:16 ale loser :D niestety sporo jest jeszcze takich w kielcowie. Przypomnę na co miała iść kasa z opłat za parkowanie w "centrum"...na remont dróg w centrum. NO I NIECH MI KTOŚ POKAŻE TE WYREMONTOWANE DROGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOC Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 07:07 Jak nie widzisz wyremontowanych dróg i co się w centrum zmieniło to jesteś ślepy. Centrum wolne od samochodów-nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
faziasty Re: Parking rusza, strefa zostaje 17.12.09, 17:12 Oświeć mnie. Np. najbardziej ruchliwa Mała (Kilińskiego) - Paryż-Dakar powinna się nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david PLUSY UJEMNE IP: *.fortes.com.pl 17.12.09, 00:41 Ograniczenie parkowania w ścisłym centrum PLUS Pozostawienie strefy płatnego parkowania PLUS Nowy parking PLUS parking na placu Wolności MEGA GŁUPOTA !!!! za kilka lat będzie problem żeby to odkręcić, a tak to najładniejszy plac w mieści trafi szlag!! teraz tylko niech straż miejska tego pilnuje i karze konsekwentnie a nie zastanawia się czy to na pewno nie znajomy komendanta parkuje na sienkiewce, więc lepiej nie wystawiać mandatów bo można zjebę dostać !! a tych wszystkich niby mieszkańców sienkiewki do bram zagonić blokadami bo moga tylko przejeżdżać a nie parkować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.kielce.net.pl 17.12.09, 08:04 Brawo Panie Lubawski! Wreszcie będzie porzadek na ulicach i chodnikach. Miasto wolne od golfów,audi 100 i tych tam takich różnych... TKI. POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedek samochody z chodników! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 09:00 Nareszcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-ja Re: Parking rusza, strefa zostaje IP: *.cdma.centertel.pl 17.12.09, 09:01 Według moich wyliczeń wybudowanie jednego metra kwadratowego parkingu kosztuje miasto i nas podatników około 9000 złotych za 1 m2 powierzchni -parkowania(10 m2 na jeden samochód-wersja optymistyczna).Pytam więc ,kto na tym zarobił bo cena metra kwadratowego mieszkania nie przekracza w Kielcach 5.000 złotych? Oczywiście przy mieszkaniach nie liczy się koszt wybudowania korytarzy , a przy parkingu drogi dojazdu! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia585 Parking rusza, strefa zostaje 17.12.09, 10:44 i bardzo dobrze!!!nie mozna było pzrejsć chodnikiem! Oby starczyło konsekwnecji w pilnowaniu. Pamietam co dzialo sie w Krakowie, gdy wprowadzono podobne obostrzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
ami-123 Parking rusza, strefa zostaje 17.12.09, 11:48 Grudziński już raz sie popisał kiedy przejmował antykwariat po Metzgerze. Co za kreatura! - chocby dlatego będę głosował na Lubawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jaro7474 Parking rusza, strefa zostaje 17.12.09, 12:07 W przyszłym roku skończą remont na rynku. Będzie więcej miejsc do parkowania dla prezydenta i jego zauszników. Zaraz odtrąbią sukces, przyznają sobie premie i pokupują "nowe" graty więc będą musieli zając kolejny, wolny kawałek terenu pod parking. Odpowiedz Link Zgłoś