czerwiec2010 02.09.10, 22:08 Po co program? Lepiej podświetlić i zsynchronizować z muzyką jak fontanna w Toruniu czy Koszycach. Wieczorem będzie to ogromna atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 03.09.10, 07:18 źleeeeeeeeeee źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle zrównać wszystko z ziemią i zasiać trawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 09:36 Gość portalu: ja napisał(a): > źleeeeeeeeeee źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle > zrównać wszystko z ziemią i zasiać trawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoro już uciekłeś do tego Wrocławia, to siedź cicho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 05.09.10, 22:59 wal się gamoniu:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 23:46 Zabolało? :))) I dobrze. Tchórzom i uciekinierom mówimy - nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.09.10, 20:52 w takim razie stań przed lustrem i wtedy to powiedz. Tchórzem jest ten kto potrafi tylko szczekać i jęczeć na forum nie przechodząc do działania, a takim właśnie cymbałem jesteś ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 21:23 Gość portalu: ja napisał(a): > w takim razie stań przed lustrem i wtedy to powiedz. Tchórzem jest ten kto potr > afi tylko szczekać i jęczeć na forum nie przechodząc do działania, a takim właś > nie cymbałem jesteś ty. A kim ty jesteś? Sam uciekłeś z Kielc, a krytykujesz ludzi, którzy tu zostali, tu płacą podatki i tu chcą czegoś za te podatki wymagać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.09.10, 07:22 A kto ci gamoniu powiedział, że uciekłem, może na wakacjach jestem? twój mały móżdżek tego już nie ogarnął hehe?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 10:23 Gość portalu: ja napisał(a): > A kto ci gamoniu powiedział, że uciekłem, może na wakacjach jestem? twój mały m > óżdżek tego już nie ogarnął hehe?:D Szkoda gadać, gó...arstwo wyjechało na studia za pieniądze rodziców i jeszcze pyskuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.09.10, 18:49 Wydaje ci się, że wszystkie rozumy pozjadałeś i wszystko wiesz, a tak na prawdę gó... wiesz. Gówno wiesz kim jestem, ile mam lat i co robię, więc się dalej nie ośmieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:45 Sam się ośmieszyłeś, pisząc pierwszy komentarz, który był tak bezsensowny i wręcz debilny, że aż się dziwię, że dyskutuję z kimś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.09.10, 21:26 Zbyt tępy jesteś żeby wyczaić ironię, nieświadomie zrobiłeś z siebie cymbała:D jak to mówią "nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem", więc adios cymbale, będę mądrzejszy i pierwszy skończę rozmowę. Olewam cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 00:56 Miałem rację - gó...arskie słownictwo, niewyparzona gęba, egoizm i zadufanie. Czyli studencik wyjechał do wielkiego miasta i cwaniakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A czy dzidy Pana Cecuły już sterczą z płyty? IP: *.chello.pl 03.09.10, 08:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: 77.79.210.* 03.09.10, 09:29 Te pożal się Boże fontanny wyglądają jak awaria kanalizacji. Kto taki debilizm wymyślił, żeby woda tryskała ze studzienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek szkoda ze nie z kiblababel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 12:46 To byłaby dopiero fontanna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Bo taki kicz lepiej pasuje nowobogackim ! IP: 81.219.189.* 03.09.10, 10:42 jak to w ogóle wygląda, skrzyżowanie patelni z cedzakiem, pewnie następnego lata wszystko obstawią ogródkami i będziemy mieli centrum miasta na miarę Disneylandu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrzywa W tym "małpim gaju", brakuje krasnali i grzybków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 12:51 Prawda? Drabinka gimnastyczna Cecuły tez by sie zmiesciła JESZCZE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storoć Re: W tym "małpim gaju", brakuje krasnali i grzyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 22:52 Atrakcja - Hajdarowicz wymyslił przewiezienie starej studni z kurii na Rynek ! Wielkie Dzieki Wielkiemu Lokatorowi Kurii ! Podpowiadajcie, co jeszcze się zmieści na Rynku ? Może worek kamieni z Obic , namiastka niedoszłego lotniska - kosmodromu im.Lubasia ? Odpowiedz Link Zgłoś
amelie2 Próba fontanny na nowym Rynku 03.09.10, 12:51 Proponuje puszczać przez fontannę wodę sodową z głów włodarzy Kielc. Gdy im jej trochę ubędzie to może łatwiej będzie myśleć o lepszym wykorzystaniu pieniędzy podatników. Na razie fontanny i marmury dla notabli, a dla kielczan dziury w ulicach i rozpadające się domy. Odpowiedz Link Zgłoś
el_comandante_13 Re: Próba fontanny na nowym Rynku 07.09.10, 20:26 trochę słabiutko panie lubawski. może trzeba było sobie odpuścić kurtyny wodne przy parkingu, wtedy starczyło by kasy na porządną instalację na głównym miejskim placu. Za bardzo się pan rozdrabniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nicekilele Próba wodotrysku na nowym Rynku 11.09.10, 13:31 No właśnie to nie są fontanny tylko wodotryski. Czy ktoś w ogóle ma pojęcie w tym mieście jak powinna wyglądać piekna fontanna???? Odpowiedz Link Zgłoś