Dodaj do ulubionych

Próba fontanny na nowym Rynku

02.09.10, 22:08
Po co program? Lepiej podświetlić i zsynchronizować z muzyką jak fontanna w
Toruniu czy Koszycach. Wieczorem będzie to ogromna atrakcja.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 03.09.10, 07:18
      źleeeeeeeeeee źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle
      zrównać wszystko z ziemią i zasiać trawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 09:36
        Gość portalu: ja napisał(a):

> źleeeeeeeeeee źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle źle
        > zrównać wszystko z ziemią i zasiać trawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoro już uciekłeś do tego Wrocławia, to siedź cicho!
        • Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 05.09.10, 22:59
          wal się gamoniu:D
          • Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 23:46
            Zabolało? :))) I dobrze. Tchórzom i uciekinierom mówimy - nie!
            • Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.09.10, 20:52
              w takim razie stań przed lustrem i wtedy to powiedz. Tchórzem jest ten kto potrafi tylko szczekać i jęczeć na forum nie przechodząc do działania, a takim właśnie cymbałem jesteś ty.
              • Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 21:23

> w takim razie stań przed lustrem i wtedy to powiedz. Tchórzem jest ten kto potr
                > afi tylko szczekać i jęczeć na forum nie przechodząc do działania, a takim właś
                > nie cymbałem jesteś ty.

A kim ty jesteś? Sam uciekłeś z Kielc, a krytykujesz ludzi, którzy tu zostali, tu płacą podatki i tu chcą czegoś za te podatki wymagać!
                • Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.09.10, 07:22
                  A kto ci gamoniu powiedział, że uciekłem, może na wakacjach jestem? twój mały móżdżek tego już nie ogarnął hehe?:D
                  • Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 10:23

> A kto ci gamoniu powiedział, że uciekłem, może na wakacjach jestem? twój mały m
                    > óżdżek tego już nie ogarnął hehe?:D

Szkoda gadać, gó...arstwo wyjechało na studia za pieniądze rodziców i jeszcze pyskuje.
                    • Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.09.10, 18:49
                      Wydaje ci się, że wszystkie rozumy pozjadałeś i wszystko wiesz, a tak na prawdę gó... wiesz. Gówno wiesz kim jestem, ile mam lat i co robię, więc się dalej nie ośmieszaj.
                      • Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:45
                        Sam się ośmieszyłeś, pisząc pierwszy komentarz, który był tak bezsensowny i wręcz debilny, że aż się dziwię, że dyskutuję z kimś takim.
                        • Gość: ja Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.217.146.194.generacja.pl 07.09.10, 21:26
                          Zbyt tępy jesteś żeby wyczaić ironię, nieświadomie zrobiłeś z siebie cymbała:D jak to mówią "nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem", więc adios cymbale, będę mądrzejszy i pierwszy skończę rozmowę. Olewam cię.
                          • Gość: ben Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 00:56
                            Miałem rację - gó...arskie słownictwo, niewyparzona gęba, egoizm i zadufanie. Czyli studencik wyjechał do wielkiego miasta i cwaniakuje.
    • Gość: . A czy dzidy Pana Cecuły już sterczą z płyty? IP: *.chello.pl 03.09.10, 08:36
    • Gość: ... Re: Próba fontanny na nowym Rynku IP: 77.79.210.* 03.09.10, 09:29
      Te pożal się Boże fontanny wyglądają jak awaria kanalizacji. Kto taki debilizm
      wymyślił, żeby woda tryskała ze studzienki.
      • Gość: kwiatek szkoda ze nie z kiblababel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 12:46
        To byłaby dopiero fontanna :)
    • Gość: Sceptyk Bo taki kicz lepiej pasuje nowobogackim ! IP: 81.219.189.* 03.09.10, 10:42
      jak to w ogóle wygląda, skrzyżowanie patelni z cedzakiem, pewnie następnego lata wszystko
      obstawią ogródkami i będziemy mieli centrum miasta na miarę Disneylandu.
      • Gość: pokrzywa W tym "małpim gaju", brakuje krasnali i grzybków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 12:51
        Prawda?
        Drabinka gimnastyczna Cecuły tez by sie zmiesciła JESZCZE...
        • Gość: storoć Re: W tym "małpim gaju", brakuje krasnali i grzyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 22:52
          Atrakcja - Hajdarowicz wymyslił przewiezienie starej studni z kurii na Rynek ! Wielkie Dzieki Wielkiemu Lokatorowi Kurii !
          Podpowiadajcie, co jeszcze się zmieści na Rynku ? Może worek kamieni z Obic , namiastka niedoszłego lotniska - kosmodromu im.Lubasia ?
    • amelie2 Próba fontanny na nowym Rynku 03.09.10, 12:51
      Proponuje puszczać przez fontannę wodę sodową z głów włodarzy Kielc. Gdy im
      jej trochę ubędzie to może łatwiej będzie myśleć o lepszym wykorzystaniu
      pieniędzy podatników. Na razie fontanny i marmury dla notabli, a dla kielczan
      dziury w ulicach i rozpadające się domy.
      • el_comandante_13 Re: Próba fontanny na nowym Rynku 07.09.10, 20:26
        trochę słabiutko panie lubawski.
        może trzeba było sobie odpuścić kurtyny wodne przy parkingu, wtedy starczyło by kasy na porządną instalację na głównym miejskim placu.
        Za bardzo się pan rozdrabniasz.
    • nicekilele Próba wodotrysku na nowym Rynku 11.09.10, 13:31
      No właśnie to nie są fontanny tylko wodotryski. Czy ktoś w ogóle ma pojęcie w tym mieście jak powinna wyglądać piekna fontanna????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka