roberttof Re: i co z forum SSE 01.09.06, 18:06 Przykro mi się zrobiło, że już brak jest forum starachowickiego. Sam nie potrafię prowadzić nawet nie wiem, z czym się to je. Starachowice umierają. Odpowiedz Link Zgłoś
melosz1 Re: i co z forum SSE 03.09.06, 19:58 Też mi sie zrobiło jakoś dziwnie jak to przeczytałem. Tak wogóle to jestem ja jabba1 może mnie kojarzycie z sse.pl :) Pomyślałem sobie, że mógłbym poprowadzić takie forum bo troche znam sie na tych klockach-tu macie moje forum: www.filmy.bee.pl i chetnie bym otworzył drugie-Starachowickie ale nie wiem czy by to wypaliło narazie mam domene www.starachowice.ovh.org ale serwer jest zamały i musiałbym znaleźć coś innego. Pozdrawiam i piszcie co o tym sadzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kloeer Re: i co z forum SSE 03.09.06, 21:29 A nie wiecie dlaczego je zawiesili, bo powód w komunikacie wydaje mi się conajmniej dziwny i niezrozumiały. Odpowiedz Link Zgłoś
roberttof Re: i co z forum SSE 04.09.06, 08:58 Podejrzewam, że powód to zmiana we władzach SSE. Odpowiedz Link Zgłoś
camsoon Re: i co z forum SSE 04.09.06, 15:32 Były ostatnio przegięcia, i to spore. A firmować własnym nazwiskiem rynsztoku nikt by nie chciał. Trudno, stało się. Sznase, żeby forum zostało reaktywowane podobno oceniane są na nikłe. A szkoda. Było świetną platformą wymiany informacji o mieście i centrum kontaktowym starachowiczan z całego świata. Może admin zmieni zdanie i znów będziemy mogli postować na sse.pl...? Może pomogła by inna forma moderowania, i tym samym filtrowania śmieci- np. żółte i czerwone kartki? Odpowiedz Link Zgłoś
roberttof Re: i co z forum SSE 05.09.06, 11:49 Ostatnie wypowiedzi z dwóch miesięcy były śmieszne i wulgarne, ale to czas wakacji i umyśle, że z tego powodu to nastąpiło. W najbliższym czasie uważam by się wiele zmieniło. Jeżeli mogę ze swojej strony proszę pomyślcie i reaktywujcie forum. Sam nie mam pojęcia jak się to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: i co z forum SSE 29.09.06, 12:32 Wy tu nie macie wpisów i dyskusji a jeszcze chcecie na forum sse? Odpowiedz Link Zgłoś