janusz_b 21.02.02, 20:12 czy wiecie rodacy jaki macie brylant w Waszych (bo juz nie moich) Kielcach? Zajrzyjcie na strone : www.complex.com.pl/rodzynek i zycie bedzie znowu piekne nawet przy tej pogodzie pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maam Re: rodzynek z kielc IP: *.acn.waw.pl 23.02.02, 00:29 janusz_b napisał(a): > czy wiecie rodacy jaki macie brylant w Waszych (bo juz nie moich) Kielcach? > Zajrzyjcie na strone : www.complex.com.pl/rodzynek > i zycie bedzie znowu piekne nawet przy tej pogodzie > pozdrawiam > Janusz nie ma takiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_b JEST !!!!!!!!!!! 23.02.02, 09:58 przepraszaszam wszystkich, bylo niedokladnie www.complex.com.pl/~rodzynek jak sie komus nie uda to www.complex.com.pl --> uzytkownicy -->rodzynek Strona naprawde warta obejrzenia pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: JEST !!!!!!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 06:50 ale gówno Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man Re: JEST !!!!!!!!!!! 07.03.02, 13:42 Gość portalu: Ja napisał(a): > ale gówno no osobniku.. nie wiem czego tam szukales/as to jest strona dla osob inteligentnych ... chyba rzeczywiscie Kielce to Polska "B" Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: JEST !!!!!!!!!!! 07.03.02, 13:46 bird_man napisał(a): > Gość portalu: Ja napisał(a): > > > ale gówno > > no osobniku.. > nie wiem czego tam szukales/as > to jest strona dla osob inteligentnych ... > chyba rzeczywiscie Kielce to Polska "B" > To tylko Wojtek D., taki nasz lokalny folklorysta (zmienia nicki jak rękawiczki), odstawił niedawno leki i wydaje mu się że jest normalny, więc nie należy się przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzynek Re: Od Rodzynka :) IP: *.kielce.net.pl 07.03.02, 15:49 janusz_b napisał(a): > czy wiecie rodacy jaki macie brylant w Waszych (bo juz nie moich) Kielcach? > Zajrzyjcie na strone : www.complex.com.pl/rodzynek > i zycie bedzie znowu piekne nawet przy tej pogodzie > pozdrawiam > Janusz bird_man napisał(a): >(...)to jest strona dla osob inteligentnych ... > chyba rzeczywiscie Kielce to Polska "B" bardzo dziekuje za pochlebne opinie i oczywiście zapraszam do jej częstego odwiedzania - wkrótce pojawi się kilka nowości! pozdrawiam wszystkich (bez wyjątków) rodzynek :) *************************** www.complex.com.pl/~rodzynek rodzynek@complex.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś