Gość: znawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:42 co jakis czas ktos spada celowo nie celowo i sie zabijaja... (teraz wyj) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Ale miasto ... :)) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 11:19 Teren na Kadzielni już dawno powinien zostać zniwelowany. Kto to słyszał, żeby w środku miasta trzymać takie dziury, że ludzie wpadają. W prawdziwych miastach takie rzeczy się nie zdarzają. Pamiętam, że przed laty, w Sandomierzu zrobiła się taka czterometrowa dziura w ziemi przed kioskiem "Ruchu". Wpadł w nią kupujący coś tam nauczyciel. Ale zaraz przyjechała koparka i spychacz, i dziurę zasypano i wyrównano. Acha, to był nauczyciel matematyki, więc nikt go nie żałował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makar Re: Ale miasto ... :)) IP: *.kiel.gazeta.pl 15.07.04, 13:14 >Teren na Kadzielni już dawno powinien zostać zniwelowany. Kto to słyszał, żeby > w środku miasta trzymać takie dziury, że ludzie wpadają. Dosyć ekscentryczny pomysł. Ta "dziura" jest jedną z niewielu atrakcji turystycznych w tym ponurym mieście. Poza tym, można tam wyskoczyć na browca. A ty chcesz zasypać? Jak ktoś wpada, to wpada. Trzeba się nie wychylać przez barierki, to będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca do goscia z Sandomingo ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:19 Ok zycze powiodzenia, bierz koparke i zasyp Kadzielnie ;]] Chyba nigdy nie byles skoro tak piszesz. Pozdrawiam i zapraszam do miasta stołecznego Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: do goscia z Sandomingo ;] IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 18:07 Dziura jest dziurą i bez względu na wielkość powinna zostać zasypana. OK, wygłupiłem się z koparką, ale przecież prezydent może podesłać ze dwóch ludzi z łopatami, żeby to jakoś wyrównać. Dziwnie trochę piszesz. Z jednej strony widać twoją troskę o miasto, a z drugiej wyśmiewasz je, nazywając "stołecznym" czyli od stolca. Gdybyś czytał jaja kobyły BBB, to wiedziałbyś o co chodzi z tą gibkością stolca. Prawdopodobnie u prezydenta Lubawskiego pojawiła się właśnie gibkość stolca w związku z zakładaniem przez niego za publiczne pieniądze sieci tanich restauracji "dla ubogich", które są drogie jak cholera. Te restauracje, nazywane od wczoraj dla niepoznaki barami, Lubawski planuje sprytnie sprywatyzować przed końcem kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSU Re: do goscia z Sandomingo ;] IP: *.czajen.pl 16.07.04, 09:41 > Dziura jest dziurą i bez względu na wielkość powinna zostać zasypana. OK, > wygłupiłem się z koparką, ale przecież prezydent może podesłać ze dwóch ludzi >z łopatami, żeby to jakoś wyrównać. ja proponuje zebys najpierw te "robote" obejrzal pozniej wycen i pogadamy ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: do goscia z Sandomingo ;] IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 10:26 Jeśli chcesz zarobić, to zwróć się do właściciela tych dziur, czyli do prezydenta, w tym przypadku Lubawskiego. Jak dużą masz firmę budowlaną? Jeśli niewielką, to trudno będzie zasypać przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ BUJAK konkurs przekręt IP: *.t-s.pl 16.07.04, 10:44 Przekręt zasypać? W Warszawie powstał tunel pod wisłostradą, wybudowany przez ówczesnego prezydenta Piskorskiego a potam Kozaka.Kosztował taką kasę, że chyba nawet tak wybitny "bankier" jak rydzyk tadeo by jej nie wymyślił!No i teraz ten tunel chciano nazwac. Gazeta Wyb. ogłosiła wsród mieszkańcow konkurs na nazwę. I co wygralo bezapelacyjnie? PRZEKRĘT!!! Może taki mini Konkursik oglosić w Kielcach? Tomasz Bujak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Konsekwencje IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 10:47 Czy zdajesz sobie sprawę z konsekwencji zmiany nazwy Kadzielni na Przekręt? Wtedy już by na pewno Kadzielnię zasypano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Ale miasto ... :)) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 18:11 O, kurde. Wynika, że i ja wpadłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca do goscia z Sandomingo ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:48 O boze nie wiem ile dziesatków lat by zakopywali kadzielnie w sile 2 chłopa ;]] Pozdrawiam cie serdedznie bo Sandomierz jest ładnym miastem, czesto tam bywam, ostatnio w ubiegły weekend 3maj sie. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: do goscia z Sandomingo ;] 15.07.04, 20:56 Gość portalu: znawca napisał(a): > O boze nie wiem ile dziesatków lat by zakopywali kadzielnie w sile 2 chłopa ;]] > Pozdrawiam cie serdedznie bo Sandomierz jest ładnym miastem, czesto tam bywam, > ostatnio w ubiegły weekend 3maj sie. ;] To byłaby zajebista inwestycja!!! Wieloletnia!!! I kredyt można by wieloletni zacjągnąć! I o dofinansowanie z Unii się starać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal nie chce was martwic ale.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:47 nie chce was martwic ale... cos mi sie kojarzy ze kadzielnie maja przebudowywac... kto wie - moze i zasypia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ BUJAK Kadzielnie pogłebić, radom zaorać IP: *.t-s.pl 16.07.04, 09:54 Kadzielnię zasypać1 Radom zaorać! Trawę pomalować! Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....to już było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Sensacja! Decyzja Lubawskiego w sprawie Kadzielni IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 10:56 Prezydent miasta Lubawski, kosztem obcięcia racji żywnościowych ulubionym ptakom w parku miejskim, nakazał swoim służbom pomalować na kolor szmaragdowozielony wodę kamieniołomną na Kadzielni. Skandal, chce zagłodzić ptaki! Odpowiedz Link Zgłoś