Dodaj do ulubionych

Wypadek na Kadzielni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:42
co jakis czas ktos spada celowo nie celowo i sie zabijaja... (teraz wyj)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Ale miasto ... :)) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 11:19
      Teren na Kadzielni już dawno powinien zostać zniwelowany. Kto to słyszał, żeby
      w środku miasta trzymać takie dziury, że ludzie wpadają. W prawdziwych miastach
      takie rzeczy się nie zdarzają.

Pamiętam, że przed laty, w Sandomierzu zrobiła się taka czterometrowa dziura w
      ziemi przed kioskiem "Ruchu". Wpadł w nią kupujący coś tam nauczyciel. Ale
      zaraz przyjechała koparka i spychacz, i dziurę zasypano i wyrównano.
      Acha, to był nauczyciel matematyki, więc nikt go nie żałował.
      • Gość: makar Re: Ale miasto ... :)) IP: *.kiel.gazeta.pl 15.07.04, 13:14
        >Teren na Kadzielni już dawno powinien zostać zniwelowany. Kto to słyszał, żeby
        > w środku miasta trzymać takie dziury, że ludzie wpadają.
        Dosyć ekscentryczny pomysł. Ta "dziura" jest jedną z niewielu atrakcji
        turystycznych w tym ponurym mieście. Poza tym, można tam wyskoczyć na browca. A
        ty chcesz zasypać? Jak ktoś wpada, to wpada. Trzeba się nie wychylać przez
        barierki, to będzie dobrze.
        • Gość: znawca do goscia z Sandomingo ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:19
          Ok zycze powiodzenia, bierz koparke i zasyp Kadzielnie ;]]
          Chyba nigdy nie byles skoro tak piszesz. Pozdrawiam i zapraszam do miasta
          stołecznego Kielce.
          • Gość: Jakub Re: do goscia z Sandomingo ;] IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 18:07
            Dziura jest dziurą i bez względu na wielkość powinna zostać zasypana. OK,
            wygłupiłem się z koparką, ale przecież prezydent może podesłać ze dwóch ludzi z
            łopatami, żeby to jakoś wyrównać.

Dziwnie trochę piszesz. Z jednej strony widać twoją troskę o miasto, a z
            drugiej wyśmiewasz je, nazywając "stołecznym" czyli od stolca.
            Gdybyś czytał jaja kobyły BBB, to wiedziałbyś o co chodzi z tą gibkością stolca.

Prawdopodobnie u prezydenta Lubawskiego pojawiła się właśnie gibkość stolca w
            związku z zakładaniem przez niego za publiczne pieniądze sieci tanich
            restauracji "dla ubogich", które są drogie jak cholera. Te restauracje,
            nazywane od wczoraj dla niepoznaki barami, Lubawski planuje sprytnie
            sprywatyzować przed końcem kadencji.
            • Gość: WSU Re: do goscia z Sandomingo ;] IP: *.czajen.pl 16.07.04, 09:41
              > Dziura jest dziurą i bez względu na wielkość powinna zostać zasypana. OK,
              > wygłupiłem się z koparką, ale przecież prezydent może podesłać ze dwóch ludzi
              >z łopatami, żeby to jakoś wyrównać.
              ja proponuje zebys najpierw te "robote" obejrzal pozniej wycen i pogadamy ok ?
              • Gość: Jakub Re: do goscia z Sandomingo ;] IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 10:26
                Jeśli chcesz zarobić, to zwróć się do właściciela tych dziur, czyli do
                prezydenta, w tym przypadku Lubawskiego. Jak dużą masz firmę budowlaną? Jeśli
                niewielką, to trudno będzie zasypać przekręt.
                • Gość: TOMASZ BUJAK konkurs przekręt IP: *.t-s.pl 16.07.04, 10:44
                  Przekręt zasypać?
                  W Warszawie powstał tunel pod wisłostradą, wybudowany przez ówczesnego
                  prezydenta Piskorskiego a potam Kozaka.Kosztował taką kasę, że chyba nawet tak
                  wybitny "bankier" jak rydzyk tadeo by jej nie wymyślił!No i teraz ten tunel
                  chciano nazwac. Gazeta Wyb. ogłosiła wsród mieszkańcow konkurs na nazwę. I co
                  wygralo bezapelacyjnie? PRZEKRĘT!!!
                  Może taki mini Konkursik oglosić w Kielcach?
                  Tomasz Bujak
                  • Gość: Jakub Konsekwencje IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 10:47
                    Czy zdajesz sobie sprawę z konsekwencji zmiany nazwy Kadzielni na Przekręt?
                    Wtedy już by na pewno Kadzielnię zasypano.
        • Gość: Jakub Re: Ale miasto ... :)) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 18:11
          O, kurde. Wynika, że i ja wpadłem :)
          • Gość: znawca do goscia z Sandomingo ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:48
            O boze nie wiem ile dziesatków lat by zakopywali kadzielnie w sile 2 chłopa ;]]
            Pozdrawiam cie serdedznie bo Sandomierz jest ładnym miastem, czesto tam bywam,
            ostatnio w ubiegły weekend 3maj sie. ;]
            • kobylybbb Re: do goscia z Sandomingo ;] 15.07.04, 20:56
              Gość portalu: znawca napisał(a):
              > O boze nie wiem ile dziesatków lat by zakopywali kadzielnie w sile 2
              chłopa ;]]
              > Pozdrawiam cie serdedznie bo Sandomierz jest ładnym miastem, czesto tam
              bywam,
              > ostatnio w ubiegły weekend 3maj sie. ;]

To byłaby zajebista inwestycja!!!
              Wieloletnia!!!
              I kredyt można by wieloletni zacjągnąć!
              I o dofinansowanie z Unii się starać!
              • Gość: michal nie chce was martwic ale.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:47
                nie chce was martwic ale... cos mi sie kojarzy ze kadzielnie maja
                przebudowywac... kto wie - moze i zasypia :DDD
                • Gość: TOMASZ BUJAK Kadzielnie pogłebić, radom zaorać IP: *.t-s.pl 16.07.04, 09:54
                  Kadzielnię zasypać1
                  Radom zaorać!
                  Trawę pomalować!
                  Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....to już było
    • Gość: Jakub Sensacja! Decyzja Lubawskiego w sprawie Kadzielni IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 10:56
      Prezydent miasta Lubawski, kosztem obcięcia racji żywnościowych ulubionym
      ptakom w parku miejskim, nakazał swoim służbom pomalować na kolor
      szmaragdowozielony wodę kamieniołomną na Kadzielni.
      Skandal, chce zagłodzić ptaki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka