Gość: Jakub IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 22:46 Ciekawe jak cholera. Nigdy nie pójdę do tej speluny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Blikle we wrześniu IP: *.proxy.lucent.com 04.08.04, 09:06 I nikt z tego powodu plakac nie bedzie. Przymusu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veilchen Re: Blikle we wrześniu IP: 81.210.54.* 04.08.04, 09:09 ciekawe co z lokalna marka czyli banatkiewiczem.. oby im sie udaloodeprzec ekspansje bliklego.. :)) lokalny patriotyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Banatkiewicz IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 09:46 A gdzie działa Banatkiewicz? (Nie pamiętam już kieleckich słodkich nazwisk). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Rewelacja z Kielce IP: 62.225.152.* 04.08.04, 09:45 "Są też chłodziarki, w których przechowywać będziemy wszystkie produkty - opowiada Dorota Tworek, która poprowadzi kawiarnię." - prawdziwa bomba, po przeczytaniu tej rewelacji wpadlam w stan totalnego zaszokowania. Ilez madrosci, finezji i genialnosci tkwi w tym jednym zdaniu. A ogorki po ile bedziecie sprzedawac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veilchen Re: Rewelacja z Kielce IP: 81.210.54.* 04.08.04, 13:07 cukiernia "Banatkiewicz" jest przy ulicy Staszica... parasole itd. jakos tak 30 metrow od ludwika w strone parku.. tak mi sie kojarzy :)))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re.: Rewelacja i słodkie bułki z Kielc IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 13:48 A to była tam cukiernia i piekarnia. Bywałem, kupowałem, jadłem. Kiedyś - było to na początku maja pewnego roku - siedziałem sobie na ławeczce w słoneczny dzień majowy, nie jakiś inny, tylko majowy, trochę dalej od tej cukierni, za źródłem Biruty, nad stawem parkowym. Wokół kwitły tulipany. Słońce i tulipany. Nagle, znienacka :), od Krakowskiej pojawiła się wielka ołowiana chmura i zaczął sypać bardzo gęsty śnieg. Po paru minutach chmura równie nagle znikła i jakby nic się nie stało, znowu zaświeciło majowe słońce. Na ziemi pozostał jednak ten świeży śnieg. Także i my - tulipany i ja - byliśmy co nieco ośnieżeni. :) Kupiłem sobie wtedy na rozgrzewkę w tej cukierni kilka słodkich bułeczek z serem i z makiem. Tulipany obeszły się smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Rewelacja z Kielce IP: 195.136.247.* 04.08.04, 21:00 Dorota Tworek? Czy to nie żona właściciela Dorbudu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Blikle we wrześniu IP: *.kielce.net.pl 04.08.04, 14:22 Co do mnie to tak do końca nie wiem co jest lepsze. Czy to, że w Kielcach będzie nowa cukiernia ciesząca się prawdopodobnie sporym powodzeniem i kabzę będzie sobie nabijał ktoś z Warszawy ? Czy to, że "stworzona" konkurencja "rozłoży na łopatki" kilka małych kieleckich zakładów cukierniczych których wyroby cieszyły się dotychczas powodzeniem? Obawiam się oby "nie sprzedawała się tylko dobrze sama marka Bliklego" gdy ten interes poprowadzi /na preferencyjnych zasadach czynszowych/ jakiś dobrze znany Panom z Urzędu Miasta kielczanin. I to wszystko w sytuacji gdy istniejące małe cukiernie nie mogą liczyć na jakąkolwiek wyrozumiałość w tym względzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Blikle we wrześniu IP: *.radom.pilickanet.pl 04.08.04, 14:33 W Radomiu Blikle na "Żeromce" jest od roku, ale wcale nie widać tam tłoku. Może ze wzgllędu na te..lodówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 16:11 to w tych lodówkach trzymają klientów? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL-a 04.08.04, 18:16 To jest antykieleckie. Kiedys w watku dotyczącym skandalu z lokalami po 5 zl z metra juz o tym pisalam. Wlascicielka tego Bliklego to podobno [ jak na forum ktos pisał] zona miejscowego zamoznego biznesmena. Stowarzyszenie artystów nie chciało lokalu bo za drogo im bylo, no to geniusz zaplanowal im podnajem dla Bliklego. Na jaka cholere swinstwa od Bliklego to tylko sam geniusz wie. "Interes" jest głupi, stowarzyszenie twórców ma lokal na Sienkiewce, za który miasto mogłoby mieć ca 100 tys zlotych rocznie. Artysci to nie wielcy mogliby miec siedzibe wszedzie. Podnajemca [ ciekawe komu ] tez nie zapłaci czynszu rynkowego (DOMAGAM SIE PODANIA DO PUBLICZNEJ WIADOMOSCI ILE ON PLACI I ZA CO!) W Kielcach miejscowi cukiernicy pieka swieze wyroby i daja miejsca pracy, prawie wszyscy sa bardzo dobrzy, czołówka jakości to Pasternak, Banatkiewicz, i inni, za taki czynsz jak płacą tworcy i swojska biznesłómen, myśle, ze każdy kielecko cukiernik wzialby lokal przy sienkiewce i powiesil na sprzedaz obrazki nie jakis epigonów typu Jackowski, lecz nawet klasy swiatowej, zaden problem. Do tego Blikle to franczyza Pani płaci czynsz do Warszawy za nazwe Blikle i co kilka dni przywozi w chłodni badziewie o przedłużonej świezosci od Blilego, jemu placac za towar- dlatego lodówki są takie ważne. Zamiast świezych wypieków bedzie chemia do jedzenia obcej produkcji, bo Lubawski to snob i kreci swoje lody dajac zarobic zonom znajomych. Smacznego E300000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 19:08 O, kurde, a ja mam wrażliwy żołądek. To ta kobieta, to nie cukierniczka, a tylko dilerka Bliklego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub A może to puderniczka Lubańskiego? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 19:12 Albo stara pudernica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:22 Chyba jest to zona wlasciciela Dorbudu. Albo zmylila mnie zbieznosc nazwisk:)). Moze i dobrze, ze te ciasta beda na licencji. Moglyby bowiem miec betonowa twardosc. Chociaz... babka piaskowa powinna byc swietna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:24 DORbud.... to chyba nie moze byc jednak zbieznosc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL 04.08.04, 19:27 Gość portalu: Ania napisał(a): > DORbud.... to chyba nie moze byc jednak zbieznosc:))) Pewnie że nie wystarczy sprawdzić kto wybudował dom przy Jałowcowej 23 w którym mieszka Lubawski - DORbud !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:33 Jakubie, sam widzisz, jak Kielce funkcjonuja. Ty mnie, ja Tobie...:))) W Sandomierzu tez tak jest? To wszystko jest jednak zadziwiajace. Mam malutkie pytanie. Czy mozna u nas cos zalatwic bez znajomosci???? Po prostu zwyczajnie? Np. dlatego, ze jest sie cukiernikiem i umie sie piec? Wiem, ze moja naiwnosc jest porazajaca, ale ja ciagle mam nadzieje... Co nie znaczy wcale, ze jestem przy nadziei:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 20:00 Babka z piasku w tej sytuacji była wzruszająca. Chyba ktoś już ponad rok temu pisał, że firma DORbud budowała Lubawskiemu dom. Jak ci socjaliści trzymają się razem, interpartyjnie. Dziewczyny, przypomnijcie nazwisko właściciela DORbudu i tej pudernicy, dilerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:04 Tworek:)). Wlasnie skonczylam ogladac Uwage, tez mnie oglupilo. Ale do jakiego psychiatry isc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 20:16 Nie idź do żadnego. Będziesz zdrowsza. :) Jutro zapowiedzieli dokończenie tematu w TVN. Trzeba oglądać. Sprawa Lubawski - Dorota Tworek może być nie mniej ciekawa. Wygląda na to, że Lubawski nieźle nakombinował, jak kiepski brydżysta. Jeśli jeszcze nie podjął jakiegoś leczenia, to z pewnością w ciągu półgodziny je podejmie. Adresy psychiatrów kieleckich zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:24 A moze bilardzista? Bo w wyszukiwarce znalazlam bilardzistke przodowa Dorbudu wlasnie - Dorote Tworek. Moze jest to kobieta wielu talentow po prostu:))). Jak on a w te bile trafi... oj, to musi bolec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 20:34 O matko! Nie pisz takich bolących rzeczy. :) To pani Dorota na pewno jakiś bilardzik planowała ustawić w Bliklem. Ciekawe, czy od frontu, czy dyskretnie na zapleczu i obsługiwać znajomych klientów swojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:38 Tylko kobiety wielu talentow maja szanse na rozwoj. Zwlaszcza zawodowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL 04.08.04, 20:56 www.dorbud.pl/ Dorota Tworek Dyrektor ds. Rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:01 Moja inteligencja powalila mnie na kolana:))). I teraz sie martwie, ze nie wstane:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 21:02 To się rozwija. Wszystko gra. :) Czy już pisałem, że jesteście dziewczyny niesamowite? Szkoda, że jestem taki głupi. :( Aż sobie po piwo sam skoczyłem z wrażenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: 195.136.247.* 04.08.04, 21:06 Jeżeli prezydent oddał lokal "artystom" za 5 zł , a podnajmuje go żona własciciela firmy który budował prezydentowi dom (jak wynika z wcześniejszych postów) to gazeta powinna sprawę nagłośnić , wypytać ile płaci podnajemca i zapytać prezydeta czy nie widzi tu zbieżności interesów. Przecież on podobno takim prawym człowiekiem jest .... To jest ... SKANDAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL 04.08.04, 22:48 od dawna powtarzam, ze to przekret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:07 Bylam na stronie podanej przez Basie. Jak mowi moj kolega, troche jest juz "trącnięta rydwanem czasu", ale juz sie nie dziwisz, ze jest to jednak kobieta wielu talentow, prawda? Po prostu wyglada na prawdziwego cukiernika;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 21:13 Co za piękny widok? Ania na kolanach! Jak już jesteś na kolanach, to załatw przy okazji poprawę pogody. Chciałbym trochę popływać w jakim jeziorku, ale ciągle mi za zimno. "Ta kobieta" ma taki wygląd. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:25 Poszamanic zawsze mozna. Jakubie, od jutra bedzie swietnie:))).Z pogoda:))) Zobaczysz;))). Ja juz odprawilam rytual szamanski, co prawda to rytual w bardziej nowoczesnym stylu, czyli tylko fitness, ale zawsze jakies skoki rytmiczne i wymachiwania raczkami i nozkami byly. A jako prawdziwa czarodziejka zapewniam Cie, ze bedzie dobrze:). Z pogoda. Bo na reszte nie mam wplywu:(((. A slodyczy i ciastek unikam. Chyba ze sama je zrobie. Te sklepowe (tak jak wedliny) do kitu sa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 21:30 Dzięki za pogodę. Czy taki rytuał szamański ładnie wygląda? :) U mnie też w tej mieścinie ciastka i wędliny nadają się tylko do kosza. Tragedia żywieniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:46 Chyba ladnie:))). Nie to, ze sie chwale, ale tak mi sie wydaje:). Ja doszlam do tego, ze kupuje miesko i sobie przyrzadzam. Z ziolami, ale wedzarni nie mam. A i miesko dobre tez trudno kupic. Oj, zamarzyl mi sie rosol z prawdziwej kury:)))... No i zostane naturysta. Zywieniowym:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 21:57 To jest świetny pomysł. Naturyzm. Mniam, mniam. A prawdziwy rosół z prawdziwej kury podwórkowej, to rzeczywiście godne marzenie :)) I z takimi kluseczkami drobno krojonymi. Piękne. Jest dużo dań naturystycznych :) o których nawet ludzie na wsi już zapominają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:02 Jakby co, wolaj;))). Czekam na zaproszenie. Na rosol,oczywiscie. Chcialam Ci tez doniesc, ze przez Ciebie prawie spalilam czajnik, bo zapomnialam, ze wode na herbate gotuje:))). Straszne. Jak tu ten rosol pyszny ugotowac?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:03 O reszcie dan nie wspomne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 22:13 Czajniki są z natury łatwopalne. Nic tu się nie poradzi :) Kurę schwytam, albo upoluję. Kiedyś robiło się też rosół z koguta :DDD ale wyobrażam sobie, że daleko rzadziej niż z kury, bo i koguty w naturze podwórkowej rzadziej występują. Są ponadto twardsze i łykowate, bo trudnią się głównie regularnym pianiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:21 Dzieki, ze mnie pocieszasz:)))). Fakt jest jednak faktem, a raczej czajnik jest czajnikiem. I to spalonym:))). O naturze kogutow nie bede dyskutowac, bo wszyscy wiedza, o co chodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 22:27 :) Czy nie robi się już późno? Na jutro przepowiedziałaś ładną pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:35 To prawda, ale nie musze jutro wstawac:))). I zobacz, jaka szamanka jestem:)))). Jutro 30 stopni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 22:44 Naprawdę 30 st.? No to muszę spróbować rower i jeziorko. Jesteś bardzo szybka na forum. Nie podczytuję tego waszego babskiego wątku, który niechcacy zamienił się m.in. w rozmowę o katopedofilii, ale materiał zgromadziłaś obszerny, jak na tak krótki czas. Nie podsłuchuję. Dobrze, że nie tracicie umiaru. Jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:52 Mow mi Napoleon:))). Ja kilka rzeczy moge jednoczesnie robic. I dlatego mam klopoty. A jesli juz do tego dojdzie czajnik, to juz mam bardzo duze klopoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 22:59 Pozwól, Aniu, na chwilkę delikatnej męskiej logiki: Ty rzeczywiście możesz robić kilka rzeczy na raz minus jeden. :) Na tzw. woń spalenizny spalonego czajnika pomaga otwarcie okna, dość szybko się wietrzy. Mam nadzieję, że czajnik nie był malowany, albowiem tzw, woń spalonej farby jest niemiła i trochę nawet groźna. Mam pewną praktykę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 23:07 Tak sobie pokombinowalam w mieszkaniu, ze nie czuc czajnika:))). Cale szczescie, nigdy nie gotuje wieczorem:)). Ale akurat dzisiaj mi sie herbaty zachcialo:))). No to juz wiemy, ze nikt nie moze tego czajnika wylaczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Blikle we wrześniu -antykielecki przekret WEL IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 23:16 :) Oj, Aniu. Ja z kolei muszę teraz wyjść z domu na 10 - 15 minut, bo nie ma kto wyjść zamiast mnie :) a mam jeszcze coś do załatwienia. (Stefania skazana jest na odgryzanie się, bo jest sama 1-na na 3.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Północ minęła IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 00:03 jestem w domu, a więc na pewno nie jestem wilkołakiem. Jest to dla mnie duże pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Północ minęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:17 Dla mnie tez. I wiem, ze masz psa:)). A zona wyjechala:))). I to z dziecmi.:))) Jak to zrobiles?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Północ minęła IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 00:27 Nie mieszkam ze zwierzętami, a więc nie muszę nikogo i niczego wyprowadzać. :) Zapomniałem wczesniej załatwić drobnej sprawy. Reszta jest do omówienia :) ale nie na forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Północ minęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:37 Kubusiu, niegrzeczny chlopczyku, czy ja bede mogla usnac dzisiaj? Po takiej propozycji?:))) Nie chce Cie jednak martwic, ale zaraz ide do lozeczka:))). Jesli nie usne, zemsta bedzie straszna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Północ minęła IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 00:42 Poniżej już nawet zanuciłem kołysankę. Mogę jeszcze parę taktów Ci zaśpiewać, dopóki nie usnę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Północ minęła IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 00:35 Czy to już pora na sen? la la la la siwy świerszczyk zasnął w kominie la la la Dobranoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Północ minęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:43 A wiesz, ze ja slysze swierszcze za oknem? I to takie prawdziwe, nie na baterie?:))) Cudne sa:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Północ minęła IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 00:48 Bo zrobiła się ładna pogoda, pogoda na gwiazdy, pół księżyca i dwa świerszcze (nie na baterie). Może i jutro będzie ładnie. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Północ minęła IP: 195.136.247.* 05.08.04, 00:49 a co to za dyskusje? spać natychmiast proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Północ minęła IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 00:52 Przecież już idę. Zasypiam po drodze. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Północ minęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:57 Ja tez... bez Jakuba poki co:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Północ minęła IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 00:59 Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Północ minęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 01:00 Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
lekkozdystansowany Re: Północ minęła 05.08.04, 10:44 Dzień dobry.Grauluję samozaparcia Ani i Jakubowi.A moim zdaniem to dobry wyrób miejscowych cukierników sam sie obroni,nie ma co rozdzierac szat nad Bliklim. Odpowiedz Link Zgłoś