kobylybbb 16.09.04, 23:11 Czy już mówiłem, że uważam, że wg mnie to banda kretynów o PZPR-owskiej i SB- ckiej genealogii? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sexteen Miasto dołożyło 30 tys. złotych do turnieju zor... 16.09.04, 23:13 A w kielcach WEL rozdaje po uważaniu. Trudno zrozumieć, że ta umowa zawarta dla pozoru nie jest przedmiotem śledztwa. Byle jaka hurtownia po czymś takim nie uniosłaby cieżaru grzywien, a ten bufon sie ze wszystkich śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
djablu cyniczni zboczency kieruja ratuszem 16.09.04, 23:21 To musi byc ich druga natura, Działać w ukryciu i kłamać. Moznaby otwarcie ustalic jawne i przejrzyste uczciwe zasady promocji miasta przez kluby sportowe. Ale wtedy geniusz nie miałby okazji do prywatnych "zasług" i przekrętów. A kielczanie geby na kłódkę i patrza na oszustów. Odpowiednie organa oślepły i ogłuchły. Pajac? A moze to kielczanie sa pajacami, bo to chyba wel wodzi wszystkich bezkarnie za nos? Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Panie Prezydencie Lubawski! 16.09.04, 23:16 Proszę dbać o regularne wypróżnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Panie Prezydencie Lubawski! 16.09.04, 23:18 Zapomniałem dodać, że inaczej podobno gówno do łba wędruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Miasto dołożyło 30 tys. złotych do turnieju z IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 23:19 Nie. O Lubawskim? To jakaś nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb A ten Chudzik 16.09.04, 23:36 to od czego tam jest? Przecież Chudzik podobno bez papierka nic nie zrobi. Czyli Chudzik musiał mieć papier. Czy Chudzikowi nie chciało się sprawdzić czy papier jest zgodny z przepisami i zapreliminowanymi wydatkami? A może Chudzik jak wpadł do tej dziury, to walnął się w kapucyna i zapomniał o bożym świecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
djablu Re: A ten Chudzik - to zakładnik 17.09.04, 00:32 Najwidoczniej trzymaja pijaczyne pod warunkiem, ze kabluje wszystko i wszystko podpisuje. Skarbnik z niego na kozła ofiarnego. Ma przecież alter ego w osobie wieloletniej ksiegowej geniusza pani Heleny. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Dyspozycyjny Jaś 17.09.04, 08:39 8 września 2004r. Pan Prezydent Lubawski powiedział tak: „Przykładowo – wczoraj jest Komisja Budżetu i Finansów, wychodził ode mnie Skarbnik, ja Mu powiedziałem – Jasiu, jeżeli będą mieli jakiekolwiek wątpliwości, jestem do dyspozycji u siebie. I zawsze staram się być do dyspozycji”. Widać Jasiu także zawsze jest do dyspozycji, tylko do dyspozycji swojego Pana :) Ale może się zdarzyć, że „Jaś nie doczeka” :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Dyspozycyjny Jaś IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 08:50 Ale powiedział! Jak mąż stanu! Skąd Ty bierzesz takie zgubne cytaty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Dyspozycyjny Jaś 17.09.04, 09:09 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Ale powiedział! Jak mąż stanu! > > Skąd Ty bierzesz takie zgubne cytaty? :) A to Krzysie robią mi uprzejmości odkąd stanąłem po Ich stronie w sprawie Opelków :) Np. już nie piszę: Popatrz, popatrz jadą Krzysie, Obie... w Oplach zdaje mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Dyspozycyjny Jaś IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 20:07 To się opłaci! Wdzięczni faceci. Wdzięczne faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
r_z Re: Miasto dołożyło 30 tys. złotych do turnieju z 17.09.04, 08:18 Nie ukrywam, że w sekretariacie Wydz. Organizacyjnego UM przed sezonem targowym zostawiłem ofertę swoich nowych pocztówek (w zeszłym roku kupili ode mnie jednorazowo 500 szt. za sumę 250 zł brutto). Jak się dowiedziałem, w tym roku nie ma na takie rzeczy pieniędzy:) Jednocześnie, z tego co mi wiadomo, na targach obronnych brakowało miastu porządnych folderów NAWET dla wystawców targowych, nie mówiąc już o innych gościach!! Też nie było pieniędzy. Jednocześnie nie brakło pieniędzy na kilkaset albumów Adama Wolskiego. No a tutaj dodatkowo 30 tys. promocyjnych zł na noclegi dla uczestników imprezy, o której poza ścisłymi kieleckimi fanami piłki ręcznej nikt nie słyszał. Ale to nie wszystko - jeśli Gazeta czyta czasem moje posty, to proszę o sprawdzenie, czy jest prawdą, że 2x więcej pieniędzy (też z puli promocji oczywiście!) czyli ok. 60 tys. zł poszło na kolarski wyścig Solidarności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Miasto dołożyło 30 tys. złotych do turnieju z IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 08:24 A to świnie! Wyrazy współczucia. Pocieszenie: w Sandomierzu ten wyścig spotkał się z powszechnym oburzeniem zdrowej części mieszkańców miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot niech teraz popatrzy w oczy innym klubom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:02 Trzeba robić tak, żeby było dobrze, a jak się nie da, to trzeba znaleźć paragraf. No i znaleziono. Promocja to nie dotacja zawodowców, he, he, he... A teraz niech Pan Prezydent stanie przed kolarzami, łucznikami, lekkoatletami i innymi zawodnikami z naszego miasta, którzy nie dość, że nie są zawodowcami, to jeszcze wracają ze Sapartakiady i z mistrzostw z medalami w zębach. Niech Pan Prezydent popatrzy im w oczy i wytłumaczy, że oni NIE MOGĄ liczyć na dotację na "pobyt zawodników w Kielcach". A może się mylę? Może od teraz każda dyscyplina i każdy klub może liczyć na opłacenie "pobytu zawodników"? Proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Bez tego trudno ocenić postępowanie Prezydenta. Świętokrzyskie zajmuje "zaszczytne" 14 miejsce w klasyfikacji województw głównie dzięki pływakom z ...Ostrowca i Połańca. Najlepszy kielecki klub "Budowlani" zdobył na Spartakiadzie Młodzieży 139 miejsce przegrywając z takimi "potęgami" jak UKS Zamłynie czy Bałagan Łubianka. Dziękujemy Panie Prezydencie Sygut - nadaje się Pan na to stanowisko jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
gorol_z_kielc Re: Miasto dołożyło 30 tys. złotych do turnieju 17.09.04, 09:26 swego czasu krążył po necie taki pliczek dzwiękowy z nagraną rozmową pomiędzy Panem Czabanem a Lebiedziem z TP SA. Przenosząc na realia kieleckie: "Panie Lubawski - kim Pan jest, albo co oni z Panem robią????" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Miasto dołożyło 30 tys. złotych do turnieju z IP: 81.26.13.* 17.09.04, 10:05 RĘCE OPADAJĄ...PIENIĘDZY NIE MA NA NIC-ANI NA GODZINY TRENINGÓW W HALACH SPORTOWYCH W MIEŚCIE DLA DZIECI UPRAWIAJĄCYCH INNĄ DYSCYPLINĘ SPORTU NIŻ RĘCZNA LUB NOŻNA\NP. SIATKOWKĘ\, ANI NA PORZĄDNYCH TRENERÓW OD SIATKÓWKI, ANI NAWET \W WIELU GIMNAZJACH\ NA CZWARTĄ GODZINĘ W-F. A NA RĘCZNĄ PIENIĄDZE ZAWSZE SĄ...COŚ TU CHYBA JEST NIE TAK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Miasto dołożyło 30 tys. złotych do turnieju z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:31 Gdy zaczeto mowic o dotowani nauki plywania dzieci to powiedziano , że brak kasy . Skąd zanlazły sie peniądze na imprezę , ktorą obejrzalo tylko wąskie grono kibicow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. LOVE Re: Miasto dołożyło 30 tys. złotych do turnieju z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:34 Jaka to kasa te 30 tys? Chłopaki z Kolportera wyciągaja kilkanascie razy więcej i jest OK. Vive przy nich to są leszcze. Odpowiedz Link Zgłoś