malop 11.04.02, 19:59 Próbna strona o Małopolsce, o nas: republika.pl/malopolska/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
separatysci_limanowscy Może ATLANTYDA? 11.04.02, 20:14 Dokładnie - o was: okupantach krakowskich. Za waszego patrona obierzcie najwiekszego dobrodzieja Krakowa XX wieku, tego, który przywrócił mu stołeczność - Hansa Franka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malop Re: Może ATLANTYDA? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 22:11 Małopolska to nie tylko Limanowa czy Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Może ATLANTYDA? 23.04.02, 20:29 Odwrotnie - tzw. "Małopolska", to w y ł ą c z n i e twór krakowskiej propagandy, mający uzsadniać złodziejstwo w ziemiach, które rzekomo wchodzą w jej skład. Zatem jeśli jakieś miasto leży w tzw. "Małopolsce", to wyłącznie Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
malop Re: Może ATLANTYDA? 23.04.02, 21:33 Już wiem gdzie leży Limanowa ...... na Atlantydzie. A ja nie mieszkam w Krakowie . Ale w Krakowie byłem i w Limanowej. Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Może ATLANTYDA? 23.04.02, 21:37 Do twojej wiadomości: Limanowa leży WYŁĄCZNIE na Lachowszczyźnie. Może i nie piszesz z Krakowa, ale wspierasz krakowską politykę rabunkowej ekspansji. Odpowiedz Link Zgłoś