Gość: Gosc IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl / *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 20:14 Rozklad jest nieaktualny, prosze uktualnic!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misterxy Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 00:24 14-09-2004 , ostatnia aktualizacja 14-09-2004 18:30 a zdjęcie chyba z zeszłej zimy. Nie stać was na nowe zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.lublin.msk.pl 15.10.04, 10:03 Rozkłady są do kitu. Dużo jest nieaktualnych .Jednak najbardziej mnie wkurza rozkład jazdy 15. Mogliby zrobić 15a,czy 15b. 15-stki jeżdzą z Dąbrowy i Siejów .Jadą Warszawską albo skręcają w Orkana.Nigdy nie wiem na który przystanek mam wyjść po dziecko jak wraca od koleżanki wieczorem . Zawsze sie mijamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beria wieszajcie za to Sosnowskiego IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.10.04, 10:48 za rozkłady odpowiada ZTM Sosnowski - facet ma u mnie przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wieszajcie za to Sosnowskiego IP: *.lublin.msk.pl 18.10.04, 11:02 Takie ładne nazwisko a facet nie umie zrobić rozkładu jazdy.Moja babcia tez nazywała się Sosnowska ,ale mam nadzieję ,że nie miała nic wspólnego z tym p. Sosnowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:25 Racja. Najlepiej jak by wogóle zlikwidowali wjazd w Orkana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qemal Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 13:58 Aktualny rozkład jazdy znajduje się na stronie www.ztm.kielce.pl/pl/rozklady/linie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Rozkład jazdy MPK IP: *.globit / 217.98.57.* 26.10.04, 19:05 Rozklad jazdy na stronie ZTM nie jest aktualny choćby pod względem nazw. Co to za okreslenie "Błękitni" na linii nr 2, nie ma ich już kilkanaście lat. Bardziej prawidłowa byłaby nazwa "Hotel Stadion". To samo Inwenbud w Dyminach. Nie ma takiej firmy w panoramie firm. Nazwy przystanków muszą być czytelne dla przyjezdnych, miejscowi sobie poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś