Gość: mfck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:49 Wczoraj przyszyłam guzik do płaszcza. Widocznie jestem kreatorem mody !!! A kłamcą on był zawsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Perz - dyplomata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:58 Jakoś tak mi się skojarzyło. Ciekawe czemu:). www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=548 "Badania wykazują, że zawodowy kłamczuch mimo wszystko częściej mówi prawdę niż nieprawdę. Ucieka się do kłamstwa zazwyczaj tylko w określonych sytuacjach, kiedy wietrzy dla siebie jakiś profit. Inaczej ma się w przypadku łgarza patologicznego, który kłamie „bez powodu”. Jego kłamstwa są płaskie, bez polotu, łatwo je zdemaskować. Nie ma tu mowy o zysku, lecz o wewnętrznym, niszczycielskim przymusie. Do innej klasy należy kłamca mitoman, który nierzadko sam wierzy w swoje urojenia. W tej grupie wyróżniają się osoby o ponadprzeciętnej inteligencji i sporym uroku osobistym. Ich kłamstwa są trudne do wykrycia, a ich szkodliwość społeczna bywa czasami znaczna. Przykładem jest głośna sprawa pewnego oszusta, który przez pięć lat kierował dużym szpitalem na przedmieściach Paryża. „Dyrektor” był lubiany w towarzystwie, a ponadto dokonał kilka udanych operacji ortopedycznych. Nikomu z personelu nie przyszło do głowy, że ich szef nigdy nie przestąpił progu wyższej uczelni. Wpadł za drobne przestępstwo podatkowe." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Perz Odpowiadam 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:23 Szanowni Państwo, Wszystkich zainteresowanych moją sylwetką, wykształceniem, dorobkiem zawodowym, zapraszam bardzo serdecznie w dniach od 6 do 10 listopada br., na ulicę Sienkiewicza (róg ulicy Sienkiewicza i Plant), gdzie ustawiony będzie namiot wyborczy Prawa i Sprawiedliwości. Będę tam obecny w godzinach 14:00 - 17:00. Mam nadzieję, że bezpośrednia rozmowa będzie najlepszą szansą na rozwianie Państwa wątpliwości. Chciałbym zaznaczyć, że w razie potrzeby będę przygotowany na okazanie dokumentów potwierdzających moje kwalifikacje. Zapraszam Państwa bardzo gorąco. Z poważaniem, Marcin Perz. Odpowiedz Link Zgłoś
gerard.pedrycz Re: Odpowiadam 2 02.11.06, 01:23 Ja ukończłem m.in stosunki międzynarodowe na Uniwersytetcie Warszawskim a także prazcowałem w MSZ i MON w Warszawie a nigdy bym sie dyplomatą nie nazwał z tego powodu. Czy niektórzy kandydydaci jak np. pan Perz są aż tak głupi że bez żadnego wstydu pokazują że mają wyborców za kompletnych idiotów?? Ja ani z siebie ani tym bardziej z wyborców kretynów robił nie mam zamiaru: www.gerard-pedrycz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gerard.pedrycz Re: Odpowiadam 2 02.11.06, 01:35 Aha żeby było jasne ja na tym UW skończyłem studia magisterskie a nie jak pan Perz licencjat. Odpowiedz Link Zgłoś