Gość: Jedras IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 22:59 takie skandale jak pijaczyna chrobot,siejka, ikoncerty w dniu zaloby moga zrobic tylko kjomusze zloby.Gratulacje.Jedras Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia Re: Skansen Komuszy Klerykow IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 23:37 brawo pijane komuchy wont z kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parafian Re: Skansen Komuszy Klerykow IP: *.chello.pl 15.09.01, 23:49 Jędras i Joasia to ta sama niepełnosprytna osoba ! To niedorozwinięty chłopiec (w wieku 45 lat, ale na utrzymaniu mamusi), działający w Lidze Rodzin Polskich. Narzygajmy na niego ! Niech Mu będzie dzięki temu cieplej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENINUS Re: Skansen Komuszy Klerykow IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 01:15 Gość portalu: Parafian napisał(a): > Jędras i Joasia to ta sama niepełnosprytna osoba ! > To niedorozwinięty chłopiec (w wieku 45 lat, ale na utrzymaniu mamusi), > działający w Lidze Rodzin Polskich. > Narzygajmy na niego ! Niech Mu będzie dzięki temu cieplej ! Gratuluję kultury!!! To kolejny dowód na poziom umysłowy SLDziaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Skansen Komuszy Klerykow IP: 195.205.230.* 14.03.02, 08:00 Głosujcie na SLDupków , a wybudują wam mieszkania komunalne, place zabaw dla dzieci, a może nawet od ust sobie odejmią i zwrócą zaległe wynagrodzenia metodykom. Czyli zrobią to wszystko czego dotychczas nie robili. Tyle się można dowiedzieć z dzisiejszej gazety. Z niepokojem oczekuję co obiecają jutro. Tak będzie aż do wyborów. Co potem? Wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Skansen Komuszy Klerykow IP: *.gazeta.pl 17.09.01, 00:52 ta sama osoba, czy nie ale ma racje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARAFIAN Re: Skansen Komuszy Klerykow IP: *.chello.pl 17.09.01, 19:34 Gość portalu: bazyl napisał(a): > ta sama osoba, czy nie ale ma racje.... bazyl daj pyska mordo kochana !!! Precz z komunom !!!!! Alleluja i do przodu !!!!! Gdyby nie nasze reformy to by gówno żarli !!!! bazyl, morduchna !!! My im pokarzemy czerwonym bydlakom z SLD zbrodniarzom wojennym i terrorystom arabszczańskim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Wy wszyscy jesteście pojebani,wieleście wszyscy spierd....li!!!! IP: 100.1.1.* 21.09.01, 15:39 Żal mi tego ciemnego narodu że ma taki wybór. Same bezmózgie gównojady!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Skansen Komuszy Klerykow IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 07:27 Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: Skansen Komuszy Klerykow 14.03.02, 09:50 Gość portalu: Jedras napisał(a): > takie skandale jak pijaczyna chrobot,siejka, ikoncerty w dniu zaloby moga > zrobic tylko kjomusze zloby.Gratulacje.Jedras Z ta zaloba to przesadziles. Nie widzialem, zeby ktos obchodzil w Kielcach zalobe w tym dniu. Powiem wiecej - wielu potraktowalo to jako ciekawy przerywnik nudnmego programu telewizyjnego. Myslalby kto, ze taki z ciebie zalobnik. Wedlug mnie jestes nadetym pozerem, ktory tylko chce dobrze wygladac. A jesli nie, to powiedz jak obchodziles zalobe. Umarwiales sie? Chodziles w czarnym garniturze? Nie sluchales muzyki? Watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
_wojtek_d Re: Skansen Komuszy Klerykow 14.03.02, 11:12 jarmush napisał(a): > Gość portalu: Jedras napisał(a): > > > takie skandale jak pijaczyna chrobot,siejka, ikoncerty > w dniu zaloby moga > > zrobic tylko kjomusze zloby.Gratulacje.Jedras > > Z ta zaloba to przesadziles. Nie widzialem, zeby ktos > obchodzil w Kielcach zalobe w tym dniu. Powiem wiecej - > wielu potraktowalo to jako ciekawy przerywnik nudnmego > programu telewizyjnego. > Myslalby kto, ze taki z ciebie zalobnik. > Wedlug mnie jestes nadetym pozerem, ktory tylko chce > dobrze wygladac. A jesli nie, to powiedz jak obchodziles > zalobe. Umarwiales sie? Chodziles w czarnym garniturze? > Nie sluchales muzyki? Watpie. Jarmush, jestes kochany, że kontynułujesz wontki, które ja tu specjalnie przypominam, żeby udowodnić jak kulturalni ludzie mieszkaja w Kielcach. Pozdrawiam cie bardzo i całuję zapraszam na moje strony www.swietokrzyskie.foto.pl Wojtek D. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: Skansen Komuszy Klerykow 14.03.02, 12:09 nie obchodzi mnie co myslisz Odpowiedz Link Zgłoś