Dodaj do ulubionych

pizzeria "Chata"

IP: *.sejmik.kielce.pl 14.07.06, 08:31
Przyjechałam na kilka wakacyjnych dni do rodziny. Kochana Cioteczka mieszka
Na Stoku w okolicy pizzerii "Chata". Codzienne przesiadywanie po 22,00 i
przekrzykiwanie się gości popsuło mi spokojny wypoczynek. Dlaczego na te
głośne imprezy pozwala Spółdzielnie mieszkaniowa, mieszkańcy, straż miejska i
policja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W nocy Stok jest miejscem zapomnianym , w
którym trudno odpocząć. Czy naprawdę w Kielcach (w dzielnicach -sypialniach)
nie obowiązuje cisza od 22,00 do 6,00 ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzia Re: pizzeria "Chata" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:18
      Ta "piceeria" to spęd sterydów i dresów z północnych nowych dzielnic Kielc
      i dziwie sie iż działa tak przy otwartej kurtynie już długo a nasi obrońcy
      policja i starażacy miejscy mają nas w dupie -mieszkańców
    • Gość: Chęciński Champion Re: pizzeria "Chata" IP: *.chello.pl 14.07.06, 09:22
      ojej biedactwo - zakłócili mu ciszę nocną..przyjechałeś do miasta w którym jest
      coś takiego jak lokale i puby TĘPAKU!!
      chcesz mieć ciszę i spokój to jedź w bieszczady albo do puszczy
      • Gość: A Re: pizzeria "Chata" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 12:06
        Wiesz co raz na jakiś czas to człowiek może sie nie wyspać ale jeżeli ktoś
        zakłóca cisze nocną często to chyba można mieć jakieś ale do tego nie.
        Najwidoczniej każdej nocy albo wtedy tylko kiedy masz na to ochote śpisz sobie
        smacznie i nikt ci nie przeszkadza to nie wiem czemu jesteś nieprzyjemny
    • Gość: zuzia Re: pizzeria "Chata" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:33
      A poza tym ty głupia lewicowa szmato jak przyjechałaś na kilka dni to po co z
      samego rana zawlokłaś swoją dupę do sejmiku
      • Gość: motto Re: pizzeria "Chata" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:07
        co pie..ięty wpis i osoba, która to napisała!
    • Gość: ABC Re: pizzeria "Chata" IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.06, 11:53
      Każdy może pisać na forum o czym chce, ale to niezbyt kulturalne obrażać ludzi
      na forum. Widzę, ze Państwo nie mają na kim się wyrzyć.
      To dlatego wyjechałam z Kielc, bo jest chamstwo, a Państwo powyżej są
      reprezentantami takiegoż oto chamstwa. Źle to świadczy o Państwu, jak i o
      mieszkańcach tego miasta. Dziwne że na forach innych miast nie spotykja się
      takiego braku kultury jak na kieleckim formum. Cóż miasto Kielce, słynie w
      całej Polsce, ze ludzie są tu nie uprzejmi, wulgarni. Oto całe Kielce
      • Gość: A Re: pizzeria "Chata" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 12:03
        Co do chamstwa tych konkretnych osób to sie zgodze ale ja akurat jestem z Kielc
        i nie jestem taka więc prosze nie używać określenia "Oto całe Kielce" w celu
        obrażenia innych osób
        • Gość: ABC Re: pizzeria "Chata" IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.06, 12:10
          Jeśli kogoś obraziłam to przpraszam, ale wypowiadam się ogólnie. Ciekawe jakby
          ktoś założył na forum na stronie innego miasta- co sądzą o Kielcach?? Podobne
          forum jest na kieleckiej stronie- co kielczanie sądzą o Opolu. I bez
          komentarza, co tam ludzie opisali.
          Myślę, ze ogólnie Kielce sprawiają wrażenie chamskeigo miasta- a rczej ludzi,
          jeśli chodzi o obsługę w sklepie, knajpach, zaczepki na ulicach, jak grzecznei
          panie się wyopwiadają w toatetach w knajpkach. To jest nie do pomyślenia!!
          Ale to mogą być sterotypy- oby tak było
          • Gość: A Re: pizzeria "Chata" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 12:24
            JA nie przecze że tak nie jest ale warto też sie zastanowić czy oby tak jest
            tylko w Kielcach ??
            • Gość: ABC Re: pizzeria "Chata" IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.06, 12:43
              POza tym Kielce to bardzo ładne, pod względem architektury miasto,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka