IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:57
...Dziś ok 9.20 na pętli na Ślichowicach, jego kierowca wysiald ze swojej
czerwonej Skody, kupil papierosy w Żabce, a opakowanie po nich i inne smieci
bezczelnie wyrzucil na trawe. Oj, burakom to zawsze kultury
brakowało !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • veilchen_ck Re: TK 57218 08.10.06, 19:58
      i to burak z TK ;)) pewnie I korektorem zamazal i zaraz na forum bedzie
      farmazony o zaleznosci braku kultury od nr rejestracyjnych uskuteczniac.. ech..
      co za ludzie...
      • Gość: Paweł Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:05
        Czerwona Skoda i wszystko jasne... Skodziarze tak robią, większosc z nich to
        dosc specyficzni kierowcy. Jezdza samochodami, ktore udaja to czym nie sa i
        nigdy nie beda.... Fabia udaje Polo, Octavia udaje Passata (mimo, ze ma podloge
        od Golfa). 1.2 htp 3 cylindry, kombi i mamy pana szos. Czym sie kierja ludzi
        przy zakupie Skody?
        • Gość: aaa Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:48
          Ludzie przy zakupie Skody kieruja sie cena i jakoscia baranie... Napewno lepsza
          nowa Fabia, np. 1,4 tdi niz zajezdzony golf III z gazem i 300 tys. km przebiegu,
          ktoremu na kazdej dziurze moze odpasc polowa zawieszenia. Baranie jseli sie nie
          znasz na samochodach to nie zabieraj glosu, pewnie nawet w Fabii, nie mowiac o
          Octavii nie siedziales, nie wspominajac o jezdzeniu... Dosaiadaj dalej swojego
          demona z lpg i obrazaj skodziarzy patrzac z zazdroscia na ich samochody... A to
          ze ktos zachowal sie jak burak, to akurat niezalezne jest od marki samochodu,
          choc niestety najbardziej wyrozbiaja sie tu osoby jezdzace BMW, Audi, MB albo VW
          niestety...
          • Gość: Paweł Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:07
            Baran to jestes ty cwoku!!! Bo majac wydac kilkadziesiat tysiecy za Vw-podobne
            toczydlo, wolalbym Vw, Forda, Opla, Toyote, Hyundaia, Kia, czyli samochody,
            ktore nic nie udaja.
            Ty cwoku udajesz, ze sie znasz. Kupiles Fabiede na 100 rat i wazniaka grasz.
            Smiesza mnie takie leszcze jak ty. Pewnie jeszcze masz wasy...
            Siedzialem, jezdzilem Skodami i wiem co mowie. Nedza. Jedynie co dobre to
            silniki od VW Tdi.
            PS. Nie patrze z zazdroscia na skodziarzy. Zazdroszcze im jedynie dobrego
            samopoczucia, ze dobrze zainwestowali swoje pieniadze w 'Volkswagena'.
            PSS. Zagadka: ile rozgrzewa Skodziarz swoja Fabke 1.2 htp 3 cylindry (kosiarke
            do trawy niektorzy maja mocniejsza) w zime przed blokiem?
            Odpowiedz: 10 min. Dlaczego? Nie moze dluzej, bo by nie zdazyl na MPK.
            • Gość: aaa Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:07
              zdziwiłbys sie bardzo "leszczu". Smieszysz to Ty mnie. Jesli cie obchodzie czym
              jezdze, to tez mam dwa japonczyki w domu (terenowy i sportowy). Skodami
              jezdzilem, tak jak i chyba wszytskimi autami dostepnymi na naszym rynku, bo
              zajmuje sie tym zwodowo. Jesli uwazasz ze Kia (tania marka Hyunadaia, ktory w
              sumie od niedawna nie jest tania marka Mitsubishi) jest lepsz niz Skoda to
              gratuluje. Mozna powiedziec na ciebie miscz jesli chodzi o motoryzacje. Skoro
              ktos chce jezdzic zwyklym szrym, ale bezpiecznym i sprawnym autem jakim jest
              fabia, to jego wybor i nikt nie ma prawa sie z tego smiac. A jesli ty swoje
              kopleksy (pewnie ten twoj japoniec to juz ma lata siwetnosci za soba) musisz
              leczyc w ten sposob to trudno...
              PS: Jedz np. do astrii i zwroc uwage ile tam jest Fabii czy Octavii. Z reszta w
              Niemczech tez Fabia jest bardziej renomowanym wsrod potencjalnych kupcow modelem
              niz np. Honda Jazz, pamietam jak kiedys bylem na prezentacji w salnie Hondy w
              regenbusrgu i gosc biadolil ze musi kupic Jazza a tak chcial miec Fabie Kombi, a
              przesidal sie ze starej Audi 100 C4...
              • Gość: aaa Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:11
                Aha, i jescze jedno. przyjrzyj sie uwaznie Hyundaiowi i Kii i udowodnij mi ze te
                auta niczego nie udaja:) A Skoda, pomijajc wynik globalizacji marek, tzn.
                wspolne czesci itp. niczego nie udaje, jesli choc troche bys pomyslal to bys
                odkryl ze sa skierowane do innej grupy docelowej niz vw, dlatego octavia jest
                porownywalna wg. ciebie do paska, bo jest kierowana do kogos kto nie chce
                samochodu dla ludu, ktory chyba tylko w Polsce uchodzi za luksusowy, tylko chce
                po prostu miec auto do jezdzenia z punktu A do B.
                • Gość: Paweł Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:12
                  No, ale sie wysiliłes, o mało ci zyłka nie pękła. Powiem ci tak, znawco
                  motoryzacji: mózgu można używać na wiele sposobów. Tobie, to nie bardzo
                  wychodzi.
                  PS. Kia i Hyundai zaistniały na b.wymagającym rynku amerykańskim, wiec nie wal
                  farmazonów i nie porownuj ich do rozgniecionej zaby z silnikiem VW, dobra?
                  PS. Jakbys jezdził japoncem choc kiedykolwiek w zyciu, to bys nie pier.dolil,
                  ze Fabia to jest dobre auto. Pogadaj z mechanikami z prawdziwego zdarzenia to
                  ci cos powiedza na ten temat.
                  • Gość: aaa Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 15:53
                    I widac ze tylko zazdrosc przez Ciebie przemawia. Hyundai i kia, najpierw wyrósł
                    w Korei na tamtejszy rynek, zresztą w USA też jest uznawany za marke budżetową,
                    ale i tak nie ważne. Do Ciebie żadne argumenty nie dochodzą, wiec nie ma sensu
                    kontynuwoac rozmowy. Ciekawe z ktorymi mechamikami ty rozmwaiasz, bo wiadc
                    niezbyt oni zorientowani...
                    PS. A z moim mozgiem wszytko ok. Nie martw sie. Sprwadz lepiej swojego rzęcha
                    czy czasem go rdza niebierze na zime, bo podejrzewa ze to czym ja jezdze, dlugo
                    jeszce zostanie w sferze twoich marzen...
                    • Gość: Paweł Re: TK 57218 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 17:42
                      Pierwotniak jestes koles i tyle. Ja nie mam marzen zwiazanych z samochodami.
                      Takowe mialem w podstawowce jak ogladalem prospekty. Sadze, ze w polskich
                      realiach posiadanie super auta nie daje satysfakcji. Wiem jedno: Skody bym nie
                      kupił. Szczyt obciachu. Jestem pewien, ze z Austrii i Niemczech tymi toczydlami
                      jezdza zwyczajni robole. Tyle w tym temacie.
          • Gość: SmurfMadrala Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:14
            Buractwo polskie wymyślilo teorię trzech lub czterech marek niemieckich.
            reszta nic nie warta.Jest to bardziej szowinistyczne myślenie niż Niemców i ich
            stronniczych magazynów motoryzacyjnych.
            Sami Niemcy jeżdżą autami z calego świata.Skoda natomiast zagraża swoim
            wlaścicielom i firma VW świadomie ogranicza komercyjny sukces Skody,
            ze zwyczajnego strachu.I tu Niemców można poniekąd zrozumieć.
            Jeśli szukalbym na silę najmniej sympatycznych wlaścicieli to sa to
            posiadacze szrotwagenów BMW i Golf.
            Wspaniali dresiarze w ich wspanialych szrotach.Kultura jazdy na poziomie stroju
            i auta.Pogląd ten jest subiektywny,to moje wrażenie i przepraszam porządnych
            automobilistów,którzy nie zaslugują na moją krytykę a jeżdżą opisanymi markami.
            Na usprawiedliwienie podam,ze mam calkiem inne auto niż tu opisane.
            • Gość: Paweł Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:18
              Buractwo polskie wymyślilo teorię trzech lub czterech marek niemieckich.
              > reszta nic nie warta.Jest to bardziej szowinistyczne myślenie niż Niemców i
              ich
              >
              > stronniczych magazynów motoryzacyjnych.

Jesli to bylo do mnie to nie trafiles. Jezdzę Japonczykiem.
              • Gość: ala Re: TK 57218 IP: 82.139.11.* 09.10.06, 18:23
                A co to za różnica czym facet jechał? Wczoraj jakiś burak passatem jechał pod
                prąd po Warszawskiej (z okolic ul. Polnej), bo mu się nie chciało do świateł
                jechać. Pewnie pół minuty zaoszczędził, hehe.
    • Gość: bartek Wszystko zalezy jaki fajki kupił.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:20
      ...
      • Gość: Chris Wszystko przez buraka :) IP: 82.139.11.* 09.10.06, 16:30
        Dla mnie to on mógł i nawet wypasionym "góralem" podjechać.
        Jedno mnie tylko zastanawia jak szybko trzeba palić,żeby opakowanie po papierosach
        (20 - 25 szt)zaraz po zakupie wyrzucić.W trawę wyrzucić.
        • veilchen_ck Re: Wszystko przez buraka :) 09.10.06, 18:03
          "ja pale pani kierowniczko caly czas..."
          • Gość: ali G Re: Wszystko przez buraka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:26
            zwyczajowo prawie każdy kielecki post (no i pewnie się już zdążyliście
            zorientować że ten też) kończy się inwektywami i wzajemnym opluwaniem. Miało
            być pięknie, a wyszło jak zawsze. Ach, kieleckie jakie cudne... :)))
    • Gość: Dewon Ach śmieci !! Kto was spłodził??? Czym wy sie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:44
      zajmujecie???Jestescie ofiarami pekniętych "gandomów" stomilowskich-bo unimilu
      jeszcze nie było!!!A kto z was szmatławe łby,wie że nigdzie indziej,ale właśnie
      w tej żabeczce na pętli sprzedają alkochol nieletnim,papieroski na sztuczki
      i!!!!!!!!!-co najwazniejsze w zamian za te towary przyjmuja w zastaw komóreczki
      kradzione,aparaciki cyfrowe,radyjka z autek róznych marek!!!!! i inne fanty!!a
      wy zajmujecie sie jakimiś wywodami poje...sów!!! napiszcie o tym!! moze wasze
      radyjko lezy tam pod lada?? a gdzie panowie co chodza w
      ciuszkach ,butkach,czapeczkach za nasze pieniądze?? Panowie mundurr-zdobi??nie
      wiedza o tym procederze??? a na marginesie,to ten smurfmondrala-hahaha to
      chyba inwalida umysłowy,bo to co wypisuje....szkoda słów!!
      • Gość: ala Re: Ach śmieci !! Kto was spłodził??? Czym wy IP: 82.139.11.* 09.10.06, 18:51
        O właściciel autka się odezwał. Fakt, że burok. Ciekawe czy te swoje papieroski
        to kupił za kradzione radyjko czy koorkę?
        • Gość: ali-baba ala-analna-fabetko,co znaczy korke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:56
          moze utożsamiasz sie z KORKIM?/bohaterem serialu?? zgadłem-bo na dauna mi
          pasujesz ofiaro pekniętego stomilla.hahaha
          • Gość: ala Re: ala-analna-fabetko,co znaczy korke?? IP: 82.139.11.* 09.10.06, 19:00
            Pajac, to że sobie nick zmieniłeś, to nie znaczy, że kultury albo inteligencji
            ci przybyło.
            • Gość: zmienianiki a może palcem sobie poklep po..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:04
              czymś innym niż po klawiaturce??? tylko zmyj rope później-bo nazwą cie
              babaszejk!!
              • Gość: ala Re: a może palcem sobie poklep po..... IP: 82.139.11.* 09.10.06, 19:06
                A rachynki za neostradę czym płacisz? Też jakimiś fantami? Czy tylko w żabce
                tak sobie pozwalasz?
          • Gość: Chris Re: ala-analna-fabetko,co znaczy korke?? IP: 82.139.11.* 09.10.06, 19:02
            ala chyba trafiła w dziesiątke odezweał się ali-baba z dewon-skiej :)
            • Gość: prawadłoń o chris-trzęsi skórka..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:07
              cze zbok.ile orgas..zaliczył dzis przy klawiszach??
              • Gość: Chris Re: o chris-trzęsi skórka..... IP: 82.139.11.* 09.10.06, 19:13
                "skoda" gadać
                Takich pajaców na tym forum jest wielu.Zbyt wielu.
      • Gość: Krzysztof Re: Ach śmieci !! Kto was spłodził??? Czym wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 21:31
        Szkoda synu, ze cie mama nie wyskrobała, oj szkoda... Widac, ze jestes albo:
        1) urwany orzy porodzie,
        2) zrobiony 'miekkim" chu.jem
        3) tata miał spermę nieświeżą

Zrob cos z sobą. Proponuje wazektomie, zebys podobnych tworów nie spłodził w
        pijanym widzie lub na przedwczesnym wytrysku.
    • Gość: . Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:20
      Nie chodzi o samochod jakim kto jezdzi lecz o braku kultury tego kolesi ze
      skody.A ty zamist pisac na foru zadzwonił bys do panow mundorowych z zlozyl
      zawiadomienie o wykroczeniu i by kolesia nauczylo.Podejzewam że nastepnym razem
      w samochodzie by mial worki na smieci i jak by go chail wyzucic to zapitalaby
      do kosza.Jak nikt nie reaguje tak ludzie to maja w dupie i nic sobie z tego nie
      robia.Jak by sie raz tak pobujal na wezwania do komendy i do sadu to by mu sie
      odechcialo.
      • Gość: olo Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:43
        Krzysztofie-Jacku seksualne natręctwa leczy psychiatra.Widzę, że masz z tym
        problem, zgłoś się szybko do specjalisty,choroba ta powoduje mimowolne moczenie
        się podczas snu.
        • Gość: Krzysztof Re: TK 57218 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:00
          Coś ty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka