Dodaj do ulubionych

Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gminie.

24.11.06, 20:23
Byłem na spotkaniu w Goku w Chęcinach z Panią Maciejczyk.
Usłyszałem , że jak Maciejczyk wygra to dla wzmocnienia
Urzędu w Chęcinach zaproponuje Chabikowi i Gugulskiemu
stanowiska wiceburmistrza i dyrektora ZGK w chęcinach.
Chyba byłoby to dobre bo wzmocniłoby pracę urzędu.

Obserwuj wątek
    • mieszko77 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 24.11.06, 22:27
      Ja osobiście wolałbym aby Gugulski był wiceburmistrzem.
      Fajny gość - byłem na kilku jego spotkaniach!
    • gustaw444 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 24.11.06, 22:55
      Coś mi tu nie gra!! Tego samego dnia Pani G.M. oficjalnie pisze na forum
      cytuję: "Kończy sie czas kampanii wyborczej, oświadczam, że wobec nikogo nie
      mam
      żadnych zobowiązań wyborczych. Nikomu nie obiecałam pracy ani żadnego
      stanowiska za pomoc w kampanii wyborczej lub w ramach komitetu." a tu nagle na
      spotkaniu w GOKu mówi komu będzie proponować najważnieszje stanowiska. Na pewno
      musiała już z Nimi na ten temat rozmawiać, a nikt jakoś na tym forum nie
      wspominał o spotkaniach "na szczycie": G.M.+J.G.+B.Ch. wszyscy tylko snuli
      jakieś dziwne insuacje o spotkaniach po domach i w Magnolii jej kontrkandydata.
      Nie podoba mi się to i to bardzo.
      • mieszkaniec111 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 24.11.06, 23:48
        Pani Maciejczyk jak pisze nie ma żadnych zobowiązań wyborczych,
        ale może proponować obsadę kierowniczych stanowisk w Gminie
        nie bawiąc się w zakulisowe gry.
        • tomi_34 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 25.11.06, 17:34
          co z tego jak NIE WYGRA OBY !!!!!!!!!
    • zmowa2006 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 24.11.06, 23:44
      To wszystko jest chore!
      Rozdawanie stanowisk przed wyborami!
      To jest dobro Gminy?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
      Każdy tylko myśli o własnej kieszeni, jak za wszelką cenę dopchać się do władzy!
      Układy, układziki i tajne spotkania! Szkoda gadać!
      Żenada!!!
      • pemko1982 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 25.11.06, 10:59
        B,CHABIK-dobry doswiadczony mogacy zrobic duzo dobrego dla Gminy-dobra mysl brawo...
        • agamiku Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 25.11.06, 12:00
          Chory jesteś...to są dopiero stare układy...żeby to sie nie skonczyło dla
          naszej gminy tak jak dla kieleckich bazarów...
          lepiej pisz o pogodzie, bo moze ci to lepiej wyjdzie
          • zmowa2006 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 25.11.06, 17:02
            PEMKO 1982 widzę że dbasz o dobre imię ojca!
            To się chwali

CISZA WYBORCZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • pemko1982 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 25.11.06, 19:20
              oczywiscie cisza wyborcza a dla formalnosci to jestem z Wolicy
              • juju222 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 27.11.06, 11:51
                co teraz zaproponuje pani panu chabikowi i gugulskiemy bo to że jeśli można tak
                określić zrobiła pani z nimi koalicję to zapewniam tylko wyszło na ich niekożyść
                wyborcy będą to pamiętali i przypomną zapewne za cztery lata
                z pozdrowieniami
    • kasia-k68 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 27.11.06, 12:28
      Teraz to Pani Maciejczyk powinna się martwić o swoje miejsce w urzędzie, bo po
      obrzucaniu błotem Jaworskiego może jej w nim zabraknąć.
      • kamillla4 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 27.11.06, 12:51
        O swoje miejsce w gminie powinno bać sie teraz wielu niedouczonych urzędników
        .Bo tyle młodych osób wejdzie do urzędu od pana Jaworskiego że ich zdyskwalifikują.
        • majka_1975 Re: Deklaracja Maciejczyk-Chabik i Gugulski w Gmi 27.11.06, 16:32
          Mam nadzieję, że będą to zmiany na podstawie fachowości,a nie tego lubię tego
          nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka