dr_diesel 12.06.07, 07:37 I zrobi się z korony "klub emeryta". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość zwierz Re: Jest Szamotulski, będzie Świerczewski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 08:22 Niestety... a miało być tak dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Jest Szamotulski, będzie Świerczewski? IP: 81.219.116.* 12.06.07, 08:23 mam nadzieje, że nie przywiezie swej "pięknej" żony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Jest Szamotulski, będzie Świerczewski? IP: *.dolsat.pl 12.06.07, 09:17 kto potrzebuje emerytow - szalencow i brutali? www.cyberdunk.com/?ref=4991 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oya Re: Jest Szamotulski, będzie Świerczewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 09:53 >> O zainteresowaniu byłym reprezentantem Polski i piłkarza Legii Warszawa pisaliśmy już w ubiegłym tygodniu. ----------------------------------------- to jakże piękne i ciekawe zdanie wymaga jednak tłumacza!!! jak wszystko ostatnio na tutejszych stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Jest Szamotulski, będzie Świerczewski? IP: *.76.classcom.pl 12.06.07, 10:02 Pomysł na drużynę a la Milan. Tylko jakoś nie słychać o budowie KoronaLab, więc nie wiem jak to się skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 milan to też prawie same "dziadki" i co:) 12.06.07, 10:11 mają ligę mistrzów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic bilu wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:38 w morde biora swierszcza, ktory ma 35 lat a wczesniej wypchneli bila, mlodszy albo w tym wieku (nie jestem pewny), ale zrobil o niebo wiecej dla korony. Z drugiej strony nie mam nic do swierszcza, w rundzie wiosennej groclin gral bardzo przyzwoicie. Niech i tak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mirza83 Jest Szamotulski, będzie Świerczewski? 12.06.07, 11:45 :D Szamo...i co teraz będzie ? www.tajnastrona.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Jest Szamotulski, będzie Świerczewski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:12 Szamo się przyda, Świr też bo samymi panienkami Korona pucharów nie wywalczy. Taki Bonin może wreszcie zmieni podejście do piłki, a potencjał ma duży. Szamo, Świr, Rataj mogą cipeczki odmienić! Dobry trop Panie Klicki, brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciepek Prawda o Szamotulskim IP: *.siubuk.com 12.06.07, 15:53 Wszystkich, którzy uważają że Szamo od razu wskoczy do pierwszej '11' Koronki, zapraszam tutaj: youtube.com/watch?v=nJQvXmpMubE Warto obejrzeć :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicunio Jest Szamotulski, będzie Świerczewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:50 Idzie młodość!!!!!!!!tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś