Dodaj do ulubionych

nie tesknie

IP: *.proxy.aol.com 13.06.03, 17:42
Oswiadczam wszystkim,ze nie tesknie za Kielcami,bo jak zatesknie to wsiadam w
samolot i nastepnego dnia jestem.Zwykle moge tam wytrzymac dwa tygodnie i mam
juz wszystkiego dosyc.Wielokrotnie przyspieszam moj wyjazd za dodatkowa
oplata i tesknie ale w druga strone. Tesknota nie ma i nie miala nic
wspolnego z moimi wyjazdami,to tylko niezalatwione sprawy rodzinne,prywatne
powoduja, ze jezdze ale juz nie tak czesto.
Ninie odpowiadam na pytanie dlaczego Polacy sie nie lubia, bo od kilku wiekow
pili mleko matki a bylo to mleko odciagane,ubogie w witaminy i z uszkodzonymi
genami. Zmutowane geny wyprodukowaly pokolenia mutantow ktorzy rzada,ucza,
ida do EU i wszystko wiedza lepiej od tych co pili tylko herbatke.
Krzyk kojota okazal sie bardzo produktywny, spowodowal lawine wypowiedzi
wlasnie takich mutantow.Zamykam dyskusje, ktora dobitnie pokazuje naiwnym, ze
nie ma tam po co wracac bo nikt wam nie bedzie rozdzielal usmiechow na
Sienkiewicza ale nikt na was i tutaj nie czeka.Co bylo do okazania zostalo
okazane.cvs.
Obserwuj wątek
    • robespierre2 Re: nie tesknie 13.06.03, 17:45
      Gość portalu: cvs napisał(a):

> Oswiadczam wszystkim,ze nie tesknie za Kielcami,bo jak zatesknie to wsiadam w
      > samolot i nastepnego dnia jestem.Zwykle moge tam wytrzymac dwa tygodnie i mam
      > juz wszystkiego dosyc.Wielokrotnie przyspieszam moj wyjazd za dodatkowa
      > oplata i tesknie ale w druga strone. Tesknota nie ma i nie miala nic
      > wspolnego z moimi wyjazdami,to tylko niezalatwione sprawy rodzinne,prywatne
      > powoduja, ze jezdze ale juz nie tak czesto.
      > Ninie odpowiadam na pytanie dlaczego Polacy sie nie lubia, bo od kilku wiekow
      > pili mleko matki a bylo to mleko odciagane,ubogie w witaminy i z uszkodzonymi
      > genami. Zmutowane geny wyprodukowaly pokolenia mutantow ktorzy rzada,ucza,
      > ida do EU i wszystko wiedza lepiej od tych co pili tylko herbatke.
      > Krzyk kojota okazal sie bardzo produktywny, spowodowal lawine wypowiedzi
      > wlasnie takich mutantow.Zamykam dyskusje, ktora dobitnie pokazuje naiwnym, ze
      > nie ma tam po co wracac bo nikt wam nie bedzie rozdzielal usmiechow na
      > Sienkiewicza ale nikt na was i tutaj nie czeka.Co bylo do okazania zostalo
      > okazane.cvs.
      Na zdrowie CVS.
      • robespierre2 Re: nie tesknie 13.06.03, 17:51
        Swoja drogą mimo,że jestem popierdolonym kilczaninem,żyjacym w tej popieprzonej
        Polsce to chętnie bym Cię CVS-ie poznał,gdyż stanowisz ciekawy przypadek
        socjologiczny.Może nawet bysmy sie zaprzyjaźnili.Czemu nie?Co Ty na to.
        • Gość: cvs Re: nie tesknie IP: *.proxy.aol.com 14.06.03, 02:15
          Przyjaznic sie z przypadkiem socjologicznym???Przypadki sie leczy.Nie pamietasz
          ile razy wysylales mnie do Morawicy?Jak zajdzie potrzeba to sie bede leczyl na
          miejscu w przodujacych na swiecie osrodkach a leki bede odbieral w drogeriach
          cvs-u dla ubogich oczywiscie.Mam pelne ubezpieczenie wiec leki beda bez doplaty.
          Narazie nie zaszla zadna potrzeba leczenia,ostatnia diagnoza byla: normalny na
          ciele i umysle, moze pisac na kazdym forum ale juz mi sie odechcialo.Wole
          tracic wolny czas w kasynach Atlantic City i u Indian w Foxwood.
          Niech ci wiec przechodnie na Sienkiewicza rozdzielaja normalne usmiechy, wszak
          zyjesz w normalnym kraju miedzy normalnymi ludzmi.Ty kochasz Kielce, ja
          zadawalam sie NY choc do kochania jeszcze daleko.Do przyjazni polecam Filipa i
          Piotra z Calgary no i oczywiscie Elzbietke Gawlas.To sa naprawde normalni
          Polacy w tym nienormalnym kraju.Zycze ci by sie co rano klaniali na deptaku
          a po poludniu udzielali porad na temat wyzszosci zycia w Kanadzie nad zyciem w
          Kielcach.cvs, ten imbecyl popierdolony jakby ksionc powiedzial a Yahahi tylko
          pomyslal.
          • Gość: Filip Re: nie tesknie IP: *.look.ca 14.06.03, 05:48
            Do przyjazni polecam Filipa i
            Piotra z Calgary no i oczywiscie Elzbietke Gawlas.To sa naprawde normalni
            Polacy w tym nienormalnym kraju.Zycze ci by sie co rano klaniali na deptaku
            a po poludniu udzielali porad na temat wyzszosci zycia w Kanadzie nad zyciem w
            Kielcach.cvs, ten imbecyl popierdolony jakby ksionc powiedzial a Yahahi tylko
            pomyslal.

________________________________ !
            Gość: cvs IP: *.proxy.aol.com
            Jesli sie nie myle cvs to piszesz z Australi.
            No pewnie kto by teskinil do ul Sienkiewicza skoro do Australi wyemigrowalo pol
            mieszkansow tej jakze nam znanej wszystkim ulicy.
            Przy okazji pozdrow ode mnie (lokatora akademika przy ul. Grunwaldzkiej w
            Poznaniu) - Jacka Luszczyka i Krzysia Krawczyka. Tez Kielczanie.
            Mieszkaja chyba w Melbern.

• Gość: cvs Re: nie tesknie IP: *.proxy.aol.com 14.06.03, 16:17
              Mylisz sie Filipie. Kangury moge ogladac tylko w ogrodach zoologicznych.cvs.
              • Gość: greta Re: nie tesknie IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 24.07.03, 02:41
                mam dla ciebie mala sugestie cvs: skoro nie jestes patriota to pisz po
                angielsku bo slabo mi sie robi od twojego analfabetyzmu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka