Dodaj do ulubionych

kieszonkowcy w kielcach

IP: *.zr.univ.gda.pl 14.06.03, 14:01
Mam prosbe do mieszkancow Kielc podajcie najbardzej
niebiezpieczne miejsce w ktorych dzialaja
kieszonkowcy,wedlug mnie najgorzej jest nw dworcu gdzie
o kazdej porze dnia widac kieleckiich dolinairzy ktorzy
sa uwazani za najlepszych w polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: miki. Re: kieszonkowcy w kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 16:26
      To radomscy są uważani za najlepszych w Polsce. Wystarczy pojechsać na giełde w
      Słomczynie - tabuny , dziesiątki agresywnych radomskich złodziei przewalają się
      przez całą niedzielę. Agresywnych bo są w grupie , bo jak ktoś nie chce oddać
      dostaje po ryju na alejce gdzie są dziesiątki ludzi. Agresywnych bo jeżdżą tam
      od lat a policja siedzi w swojej malej budce i ma to głęboko... A w kielcach?
      Najprędzej na bazarze przy seminaryjskiej...
      • Gość: zyczliwy Re: kieszonkowcy w kielcach IP: *.one.pl / 192.168.7.* 14.06.03, 22:24
        w 30 i 34 (autobusy of coz :)) ) jest dwoch - jeden chyba cygan, rumun, cos w
        tym stylu, drugi normalny, z czarnymi krotkimi wlosami. Zawsze z kortka na
        rece, dzialaja w parze.
        • Gość: pchełka Re: kieszonkowcy w kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 10:27
          Faktycznie uważać trzeba szczególnie w autobusach. Ja sama padłam ofiarą
          jakiegoś dresowatego kieszonkowca w autobusie lini 15.
        • Gość: WSU Re: kieszonkowcy w kielcach IP: *.czajen.pl 15.06.03, 17:29
          Gość portalu: zyczliwy napisał(a):

> w 30 i 34 (autobusy of coz :)) ) jest dwoch - jeden chyba cygan, rumun, cos w
          > tym stylu, drugi normalny, z czarnymi krotkimi wlosami. Zawsze z kortka na
          > rece, dzialaja w parze.

mozna by rzec ze to ich rejon, policja nic nie robi mimo tego ze ma wiele
          zgloszen z tych autobusow pozatym nie jestem pewnien ale kiedys bylo ich troje
          :) moze jeden na emerture przeszedl
    • Gość: gosc kieszonkowcy w kielcach-jakie linie?? IP: 212.244.153.* 18.06.03, 12:06
      autobusy 46, 15, na odcinkach: Warszawska - Politechnika lub Urzad Wojewodzki
      do Szpitala. Zwlaszcza godziny szyczytu.

autobusy 35 i 34 na odcinach od Żytniej do świetokrzyskiego, a 34 nawet do
      bazar.

Rowniez autobusy z Krakowskiej Rogatki.

P L A G A !!!!!
      • Gość: derek Re: kieszonkowcy w kielcach-jakie linie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.15, 15:11
        :)))))))
    • Gość: jutro to dzis tyle Re: kieszonkowcy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.15, 15:10
      bo my jestesmy najlepsi nawet na swiecie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka