Dodaj do ulubionych

Nowy Rok 2006

02.01.06, 10:10
witam wszystkich bardzo serdecznie w Nowym Roku.
I zapraszam do wspolnej interpretacji energii, jakie z soba niesie.
Jest to rok ósemkowy, na ktory skladaja sie wibracje 2 i 6.
Piszcie wszystkie skojarzenia i pomysly dotyczace wibracji tego roku.
Mile widziane opisy korelacji tego roku z wibracja drogi zyciasmile)
I wszystko, co Wam tylko do glowy przyjdziesmile)))

Pozdrawiam Was cieplo,
amatemi
Obserwuj wątek
    • justyna1524 Re: Nowy Rok 2006 02.01.06, 10:28
      Zastanawiam się czy dla numerologicznych 8-ek ten rok (ósemkowy) ma inne jakieś
      szczególne znaczenie ?
    • florrina Re: Nowy Rok 2006 02.01.06, 17:13
      Witam w Nowym Ósemkowym Roku smile
      Zastanawiałam się niedawno nad wibracją tego roku i według mnie jest to rok,
      który jak na Ósemkę przystało może nam przynieś sukcesy i przypływ gotówki,
      rozwój kariery, pomyślność na polu zawodowym , ale powinniśmy opierać nasze
      działania na współpracy z innymi (Dwójka) nie zapominając jednocześnie o
      rodzinie i odnisku domowym (Szóstka).
      Powinniśmy pamiętać, że praca i pieniądze, to tylko droga do celu, którym
      powinno być szczęście rodzinne i dobre relacje z innymi, a nie celem samym w
      sobie.
      Życzę wszystkim w tym roku dużo miłości, szczęścia i spełnienia
      wszyyyyyyyyyystkich marzeń smile
      Pozdrawiam
      Florrina
      • dmuchawiec6 Re: Nowy Rok 2006 08.01.06, 00:22
        Zastanawiam się nad zbieżnością numerologiczną liczby mojego dnia urodzenia 26
        i liczby obecnego roku 2006. Czy takowa zbieżność rzeczywiście coś za sobą
        niesie, czy można to jakoś interpretować. Dodam, że w dacie urodzenia mam dwie
        ósemki (dzień urodzenia i rok urodzenia) i jedną siódemkę (miesiąc urodzenia).
        Może Pan Janusz znajdzie chwilkę dla mnie? Wszystkim Dużo szczęścia w Nowym
        Roku.
        • dmuchawiec6 Re: Nowy Rok 2006 08.01.06, 00:30
          Oj wcisnęłam się na ten wątek nieco egocentrycznie, Anatemi wybacz, ale jak tu
          już jestem, chętnie wysłucham Twojej interpretacji jeśli można Ciebie o to
          poprosić. Pozdr.smile))). Mam takie wrażenie, że w mojej dacie urodzenia pełno
          tych ósemek, i teraz ten rok, co mi zapowiada??? Moja data urodzenia 26 lipiec
          1961.
          • jupiterka7 Re: Nowy Rok 2006 08.01.06, 13:28
            bedzie to Twoj rok siewu, czyli musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo na efekty
            trzeba bedzie jeszcze poczekac do przyszlego roku...
            • dmuchawiec6 Re: Nowy Rok 2006 08.01.06, 18:55
              Dlaczego rok siewu? Tylko do przyszłego roku? Taki krótki dystans? Brzmi to dla
              mnie bardzo tajemniczo. W każdym razie dzięki.Pozdr.smile
          • amatemi do dmuchawca 09.01.06, 15:37
            witajsmile
            tak pelno to tych osemek nie jestsmile) Jest ich tyle samo u Ciebie co szostek,
            jedynek i siodemeksmile))
            Jestes so prawda w cyklu zyciowym o wibracji 8, ale Twoj rok wlasny nadaje inna
            wibracje, masz tu 4 i 5. A ze Twoja droga zycia wynosi 5, to na pewno bedzie
            dla Ciebie wazny rok. Rok w ktorym mozesz doswiadczac wielu zmian i
            wewnetrznych przemian.
            Twoj portret zwraca uwage na dążenie do harmonii. Wszystkiego ( prawiesmile ) masz
            po dwa ( 2 to skrajnosci). 5 jako droga zycia tez moze mowic o braku harmonii,
            rownowagi ( we wczesnych latach) i potrzebie uwolnienia sie od tego. Rok 2006
            jest rokiem osemkowym, to prawda, jest jednak rokiem zlozonym z wibracji 2 i 6,
            wibracji zenskich, z ktorych jedna informuje o rozpoznawaniu skrjanosci, druga
            zas stara sie je ze soba polaczyc i zrownowazyc.
            Dlatego tez tak odczytuje ten rok ( dla nas wszystkich): lączenie skrajnosci i
            dążenie do harmonii.
            8 tez jest liczba lączenia, a raczej przenikania sie ducha i materii. Zatem w
            tym roku bedzie nas gnac ( tak sądzęsmile) ) w stronę harmoniismile))
            2005 rok byl rokiem zmian, wpadania rowniez ze skrajnosci w skrajnosc, aby
            znalezc srodek, cisze, spokoj ( niektorym na pewno sie udalosmile ). Ten rok (
            2006) potrzebuje spokoju, nie lubi zawirowan i wariactwa energetycznego. Lubi
            swobodne przechodzenie jednej energii w drugą.

Tak ja widze ten roksmile)

pozdrawiam serdecznie, amatemismile
            • dmuchawiec6 Droga Anatemi,oby w tym roku dążenie do harmonii 09.01.06, 23:42
              i spokoju przezwyciężyło bałagan, niepokój, zawirowania. Tego sobie i nam
              wszystkim życzę. Dzięki za wiele naprawdę trafnych spostrzeżeń. Pozdr.smile
              Dmuchawiec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka