Gość: Ankieter IP: *.chello.pl 01.10.07, 16:38 WPISUJCIE KTO JEST PRZECIW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Komunista Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:48 W czym się ma przejawiać jego lewicowość żeby można na niego było zagłosować. Według mnie w niczym...niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: *.klc.vectranet.pl 01.10.07, 21:25 Taki pionek nie będzie miał żadnego wpływu na najważniejsze decyzje w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokker Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:35 Szkoda głosu lepiej zagłosuj na każdego innego z listy LiD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: *.chello.pl 01.10.07, 23:34 specjalista od wszystkiego. Studiując politologię był kimś ważnym w kasie chorych, gdy go z tamtąd wywalono został "kimś" z szefostwa nie pamiętam czy dyrekytoram czy jakiś zastępcą w agencji estrukturyzacji czy też rozwoju rolnictwa. Teraz jest zastępcą dyrektora chyba w Banku Spółdzielczym. Wybitny specjalista od wszystkiego. Typowy karierowicz, zadufany w sobie, wychowanek Długosza. Żona nauczycielka angielskiego. Jestem lekarzem, mam 33 lata podobnie jak Kopyciński, pracując w szpitalu, biorąc dodatkowe dyżury nie zarobiłam na dom. Kopyciński ma go już doość dawno wybudował, urządził i w nim zamieszkał. NIE zagłosuję na niego. Szkoda, że taki ktoś reprezentuje kielecką lewicę. Mierny ale wierny. Może ktoś przypomni jak to Sławuś nadzorował "wolne wybory" w swoich kręgach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sławomir Kopyciński - Przeciw IP: 81.219.213.* 02.10.07, 07:53 Jest taki nijaki a pcha się na pierwsze miejsce. Napewno na niego nie oddam głosu. Nic nie osiągną a pcha się do Sejmu. Powinien mieć ostatnią pozycję na liście Odpowiedz Link Zgłoś