wicca 19.03.08, 11:33 Zachęcam do podpisywania ratujtybet.org/DZIALAJ Mam nadzieję, że nie ziści się marzenie prezydenta Lubawskiego i Kielce nie będą chińską stolicą Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monos Re: Tybet IP: *.kielce.net.pl 19.03.08, 11:42 Juz wysłałam maile wszędzie gdzie to było możliwe. Trzeba głosno mówic o łamaniu praw czlowieka w Chinach. A nie tylko o chińskich biznesach panie Prezydencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Tybet IP: 77.223.220.* 19.03.08, 12:33 Wstyd i Wielka Hańba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolka Re: Tybet IP: *.chello.pl 19.03.08, 16:12 Ciesze się, ze ktoś wreszcie poruszył tu ten problem. Bo można odnieść czasami wrażenie, że w naszym mieście wszyscy widzą tylko czubek własnego nosa. LUDZIE!!! Obudzcie się. Wystarczy kliknąć na link i dołączyć się w ten sposób do protestu. A co do chińskich skłonności prezydenta - szkoda gadać... Współpraca z Chińczykami - panie Prezydencie - to naprawdę nie jest powód do chwały. No ale co się dziwić Kielcom, skoro cały świat pozwala na zorganizowanie tam igrzysk olimpijskich. wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
eyeoftheme Re: Tybet 19.03.08, 17:54 a co W.L. ma im ultimatum przedstawić?, robimy interesy z firmami a nie ich rządem, fact akcję ratujtybet.org popieram i mam nadzieję że ta eskalacja kiedyś - jak najszybciej - się zakończy. btw trudno obalić dyktaturę, szczególnie gdy inne duże, demokratyczne kraje nic tak na prawdę nie robią. -- meridian |► play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Panie Lubawski co pan na to IP: *.c45-01-06.sta.perspektivbredband.net 20.03.08, 10:01 Wstydz się PAN SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawstydzony Re: Tybet IP: 77.223.220.* 20.03.08, 14:37 Wygląda na to,ze władza żyje w innym świecie, w takim, w którym nędza,okrucieństwo i przemoc to czysta abstrakcja. Ale czy my mamy płacić za uprawiany abstrakcjonizm ? Odpowiedz Link Zgłoś
glupi_bogus Re: Tybet 20.03.08, 21:48 Jejkuu..., to my popieramy mordercow zabijajacych Lamy i innych biednych ludzi!!! Postawmy pomnik Chinczyka strzelajacego do tybetanskich dzieci. Kielce, sa takie tolerancyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
wicca Re: Tybet - wiec solidarności 21.03.08, 09:45 Dotarła do mnie taka informacja "Dzisiaj o godzinie 16.30 na Placu Konstytucji przed Urzędem Miasta Kielce odbędzie się Wiec Solidarności z Tybetem. Akcja będzie wyrazem poparcia dla tybetańskiego pokojowego ruchu wolnościowego oraz symbolem solidarności z rodzinami ofiar, które zginęły podczas krwawo tłumionych manifestacji pokojowych. Wiec ten jest częścią ogólnopolskiej inicjatywy Stowarzyszenia „Młodzi Demokraci”. Podobne manifesty odbędą się w tym samym czasie w większości polskich miast. Przeczytamy list, który wszystkie koła S”MD” w kraju wyślą do ambasadora Chińskiej Republiki Ludowej, Jego Ekscelencji Suna Rongmina. Przekażemy Państwu również oficjalne stanowisko naszego Stowarzyszenia. Pamięć ofiar z Lhasy i klasztorów Drepung i Sera chcemy uczcić poprzez zapalenie świeczek oraz minutę ciszy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidarny Re: Tybet IP: 77.223.220.* 23.03.08, 10:37 Złóż swój podpis pod apelem do ambasadora CHRL -www.horyzonty.eu Odpowiedz Link Zgłoś