yanova 08.06.08, 14:19 Dzisiaj najwazniejszy jest mecz. Podobno będzie lało. Możemy mieć więc przechlapane, dosłownie i w przenośni. Już zaczynam trzymać kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ,, Re: Mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 14:27 przesada z tym meczem naokoło tylko mecz, mecz i mecz przy tym złopanie piwa ide na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: nie męcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:00 Oby tylko sędziowie byli obiektywni i kompetentni a nie ślepi, tak jak w dniu wzorajszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: nie męcz IP: *.chello.pl 09.06.08, 08:11 Jeszcze tylko wpie..z Chorwacją i z Austrią o honor. Albo odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kibic Re: Mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 21:50 Niestety sędzia w I połowie nie popisał się rzetelnością i uczciwością. Wg mnie gol dla Niemców padł ze spalonego. Poza tym nie podyktował w ostatnich minutach rzutu wolnego dla Polski z odl. ok. 17 m na wprost bramki. Niemcy w ataku przewyższają Polaków, ale obronę mają toką sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibolek Re: Mecz IP: *.chello.pl 08.06.08, 22:36 no i mamy przechlapane, bez deszczu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 22:53 Jak na nasze możliwości nie było tragicznie. Żal mi P. Golańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:32 W meczu z Austriakami Polska prowadzi 1:0 po bramce nomem omen Rogera. Sytuacja Polaków, nawet po wygranym meczu nadal będzie bardzo trudna, po wygraniu Chorwacji z Niemcami. Ale czy można oczekiwać cudu. Niemcy w rangingu FIFA sa chyba na 5 pozycji, Chorwacji na 12 , my na 24, a Austriacy na 92. Ranking ustala "miejsce w szeregu" poszczególnych drużyn. Tak czy owak nasze miejsce w grupie jest za Niemcami i Chorwatami. Przykre to, ale niestety takie są realia.W tej chwili jest walka o godność Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:53 Skandaliczne sędziowanie. Roger - bramka ze spalonego. Ewidentny karny dla Austrii w pierwszych minutach II połowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 22:45 Skandaliczne sędziowanie. Polska z honorem i po ambitnej grze, chyba wyeliminowana z ME. Mimo wszystko gratulacje dla pil;karzy i trenera, chociaż remis z Austrią jest skandalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walizka Re: Mecz IP: 80.48.137.* 12.06.08, 23:04 Polska po ambitnej i kiepskiej grze, jeśli już -momentami kompromitującej. Nie zmieni tego lepszy obraz w drugiej połowie. Sędzia... szkoda gadać poziom podobny, ale dzięki temu mamy alibii..jakieś. Z tym zespołem niczego i tak byśmy na tych mistrzostwach nie zrobili. Po co się męczyć i denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TwinkiPinki znowu ktoś popełni samobójstwo.Tylko kto teraz? IP: *.klc.vectranet.pl 13.06.08, 01:07 moze któryś z sedziów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: mecz, mecz i po meczu IP: *.109.udn.pl 13.06.08, 09:50 skandal to jest to kto u nas gra... " no ja sie dowiedzialem ze bede gral ale ja bylem na wakacjach no i teraz ja nie jestem tak przygotowany jak chlopacy..." ---> 2 dni przed rozpoczeciem mistrzostw:/ poza tym Roger uratowal nas przed totalna kompromitacja! z drugiej strony szkoda ze tej bramki nie strzelil rodowity Polak bo to jemu powinno zalezec na wygranej bardziej niz Brazylijczykowi, a zreszta szkoda slow, jeszcze lomot z Chorwacja i do domu... Odpowiedz Link Zgłoś