Gość: Dawid IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 20:42 Dowiedziałem się dziś od znajomego z Warszawy ,że Elżbieta Zapędowska pochodzi ze Starachowic. Wie ktoś coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Zapędowska ze Starachowic!!! IP: *.polbox.pl / 213.241.38.* 24.11.02, 19:43 a kto to jest Elżbieta Zapędowska??? Gość portalu: Dawid napisał: > Dowiedziałem się dziś od znajomego z Warszawy ,że Elżbieta Zapędowska > pochodzi ze Starachowic. Wie ktoś coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek (ten) Re: Zapędowska ze Starachowic!!! IP: waprx* / 192.168.95.* 02.12.02, 17:03 Gość portalu: Dawid napisał(a): > Dowiedziałem się dziś od znajomego z Warszawy ,że Elżbieta Zapędowska > pochodzi ze Starachowic. Wie ktoś coś o tym? No i co z tego? Chcialbys miec na wizytowce czy wystepowales w Idolu i chcesz sie zemscic na rodzinie ;-) Wczoraj w programie Wojewodzkiego, Zapendowska byla gosciem i mowila ze wychowala sie w Opolu (ale tam sie nie urodzila co tez powiedziala) piotrek (ten) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.imiela Re: Zapędowska ze Starachowic!!! 09.12.02, 20:57 Prawdą jest, że Ela Zapendowska urodziła się w Starachowicach i przez pierwsze dni życia mieszkała przy ul. Kolejowej. Szybko się jednak z naszego pięknego miasta wyniosła. Odpowiedz Link Zgłoś