Dodaj do ulubionych

Nowy Kurator

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 08:30
Nie wiem co tam sie dzieje z obsadą stanowiska kuratora, ale mogę jedno
powiedzieć, że p. Karol Fijałkowski wydaje mi sie być dobrym kandydatem. Mam
nadzieję, że z jego dokumentami, nominacjami jest wszystko wporządku.
Obserwuj wątek
    • lech.niedzielski Re: Nowy Kurator 08.01.02, 10:56
      Gość portalu: Kaczusia napisał(a):

> Nie wiem co tam sie dzieje z obsadą stanowiska kuratora, ale mogę jedno
      > powiedzieć, że p. Karol Fijałkowski wydaje mi sie być dobrym kandydatem. Mam
      > nadzieję, że z jego dokumentami, nominacjami jest wszystko wporządku.

To będzie właściwy czlowiek na właściwym miejscu we właściwym czsie.
    • zua A co on dobrego zrobił? 08.01.02, 13:11
      • Gość: demokrat Re: A co on dobrego zrobił? IP: 62.244.141.* 09.01.02, 11:17
        Nakłamał i zrezygnował!!!
        Gdzie te zastępy profesjonalistów z SLD????
      • Gość: TuśTuś Re: A co on dobrego zrobił? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 18:34
        A ja słyszałem, że aby zostać kuratorem to trzeba najpierw być nauczycielem.
        Dzisiaj w radiu podawali, że w/w pan w roku 2001 został nominowany na
        nauczyciela. Mnie się wydaje, ze ten pan wogóle nie nauczał w szkole tylko
        pracował w Urzędzie Wiejskim w Kielcach.... ale co to ma za znaczenie....

Z praktyki wiem, że jak sie chce dostać prace to kwalifikacje sa niewazne,
        licza sie tylko układy i znajomości...
      • Gość: TuśTuś Re: A co on dobrego zrobił? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 07:42
        Zapytaj tego pana jak rzadził kulturą w kielcach, że galerię fotografii po 30
        latach istnienia zlikwidowano. Za takie rządzenie gościa bym usunął
        dyscyplinarnie z pracy. Ale u nas w Polsce jest inaczej. Jak prezes bodajże
        Alot narozrabiał w ZUSie to go przeniesli na jeszcze lepsze stanowisko w
        TOTOlotku.
        • Gość: Kaczusia Re: A co on dobrego zrobił? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 12:08
          Gość portalu: TuśTuś napisał(a):

> Zapytaj tego pana jak rzadził kulturą w kielcach, że galerię fotografii po 30
          > latach istnienia zlikwidowano. Za takie rządzenie gościa bym usunął
          > dyscyplinarnie z pracy. Ale u nas w Polsce jest inaczej. Jak prezes bodajże
          > Alot narozrabiał w ZUSie to go przeniesli na jeszcze lepsze stanowisko w
          > TOTOlotku.

Tak się składa, że pracuję w organizacji pozarządowej i z tego tytułu
          współpracóję z Panem K. Fijałkowskim Pełnomocnikiem Prezydenta ds. Organizacji
          Mieszkańców i muszę powiedzieć, że bardzo dużo nam pomaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka