Dodaj do ulubionych

Dla old-boy'uff ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 11:07
Ktoś mnmie ostatnio sprowokował:

Ciekawy jestem kto tu jeszcze zagląda z tych forumowiczów, ktorzy udzielali
sie 2 lata wstecz i wiecej. Proszę o wpisy

(wojtkowi domagale i cvs - serdecznie za udział dziękuję....:)
Obserwuj wątek
    • hamsterek Re: Dla old-boy'uff ... 05.12.03, 12:48
      Melduję się na rozkaz !!
      • drs Re: Dla old-boy'uff ... 05.12.03, 12:57
        Od czasu do czasu tez zagladam tu,ale tematyka dzisiejsza jakby juz nie dla
        mnie.Brak mi argumentacji na BBB czy Behemota,o Wojtku D nie wspomnę.Poza tym
        nie mieszkając w Kielcach nie jestem na bieżąco w tematyce lokalnej.Mimo
        wszystko miło zobaczyć Twój wpis Yahagi.Pozdrawiam.
        • kielczanin Re: Dla old-boy'uff ... 05.12.03, 13:32
          zaglądam to czasami...
          a to mój pierwszy wpis - gdzieś od roku :)
          • leninus_ Re: Dla old-boy'uff ... 05.12.03, 16:31
            czasem zaglądam, ale już na częste pisywanie to miły brak. Ot tak, niekiedy uda
            mi się coś naskrobać :)
            Podziwiam tych którzy z taką regularnoscią się udzielają. Jak oni TO robią??

• Gość: behemot Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 19:25
          > Brak mi argumentacji na BBB czy Behemota

Przykro mi. Naprawdę. Wydajesz mi się jednym z tych nielicznych dyskutantów,
          którzy wypowiadają się rozsądnie.
          Mam nadzieję, że źle sobie tłumaczę to, co napisałeś. Wszystko, co napisałem na
          Forum jestem gotów uzasadnić i naprawdę mi przykro jesli ktos nie podejmuje
          nawet trudu polemiki tylko wsadza mnie do jednego worka z BBB i WD.
          • drs Re: Dla old-boy'uff ... 08.12.03, 20:10
            No nie bierz tego tak dosłownie.Podziwiam Twoją jak i BBB wiedzę i merytoryczne
            podejście do dyskusji.Pisząć,że "brak mi argumentacji na BBB i Behemota" miałem
            na mysli to iż nie siedząc w realiach kieleckich trudno mi się do czegokolwiek
            ustosunkowywać/inaczej jak np.cvs/.Tyle i tylko tyle.Poza tym na prawdę
            jesteście O.K.Pozdrawiam z Lublina.
    • exploited Re: Dla old-boy'uff ... 05.12.03, 16:50
      "Posłusznie melduję, że znowu jestem” także gdzieś po roku. Pozdro
    • Gość: Anika Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 18:56
      Tak więc, jak widzisz, nie jest źle... Wygląda, że czytaczy jest duzo więcej
      niż pisaków.
      Pozdro
    • Gość: spinacz Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 19:24
      A ja nie pamietam bym coś kiedykolwiek napisał na forum...
      ale czytałem was wnikliwie z łódzkiej perspektywy. To były ciekawe dyskusje i
      na poziomie (ranking inwestycji, spory radomsko-kieleckie, nowe urzędy w
      Kielcach, atrakcje turystyczne... dużo tego było)Niektóre wątki do dziś dnia
      nie umarły.
      Poznawałem miasto waszymi oczyma.
      Dziś tu mieszkam.

A do napisania powyższego skłoniło mnie przypadkowespotkanie i rozmowa na temat
      forum z jak się okazało "mitycznym" Yahagim. To było kompletne zaskoczenie.

• Gość: nina Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 21:34
      obcna...
      • r_z Re: Dla old-boy'uff ... 05.12.03, 22:26
        no to wypada też się odezwać ;-)
        pozdrawiam!

ps. a czy czyta to forum jeszcze niejaki never? Gdy ja byłem forumowym neofitą
        on inicjował najwięcej bliskich memu sercu prokieleckich tematów (i ma dużą
        wiedzę o Kielcach) Potem niestety donosami do pracy przegonił go stąd poseł
        Nowak (never śmiał w trakcie kampanii wyborczej mieć nieprawomyślne poglądy na
        temat samoobrony), przez co pan poseł ma mimo swoich zasług trudną do zmazania
        krechę
        Pododnie dawno nie widziałem również nadajacego na tych samych falach co ja
        maam'a
        no i dalej - co z ZENem?
        kex też się nie udziela (ale pewnie czyta) - szczególne pozdrowienia dla niego
        z wyjaśnieniem, że jeżeli trochę się obraziłem na Wyborczą;) to zdecydowanie z
        wyłączeniem jego osoby!

psII w związku z zarzutami wobec BBB - przyznam że onegdaj denerwował mnie
        mocno dołujący, widzący niemal wyłącznie czarne barwy wydźwiek licznych postów
        BBB. To jednak człowiek który konstruktywną krytykę bierze sobie do serca i
        wykonuje ogromną pracę "organiczną" - sam też krytykuje coraz bardziej
        konstruktywnie - jak by wyglądał czat z W. Lubawskim gdyby nie jego konkretne
        pytania? Niestety Prezydent w odpowiedziach na nie wypadł delikatnie mówiąc nie
        najlepiej. Pytania były przygotowane i precyzyjne, dlatego próby dawania
        wymijajacych odpowiedzi stawały się wyraźnym zgrzytem... (wiem, że mogę być
        niewiarygodny bo raz czy drugi zostałem pochwalony przez BBB ale trudno:) ) no
        i dziwię co drs może mieć do behemota?
        ponadto wd jest już nie ten sam co półtora roku temu - może warto mu darować?
        :) rz

• Gość: MAZA Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.ne.client2.attbi.com 06.12.03, 00:48
          Czytam ale nie mam czasu na pisanie.
          Pozatem duzo lat uplynelo kiedy wyjechalem z kraju.
          Ale dzieki czytaniu dobrze wspominam stare czasy. Jestem z Wami.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Yahagi Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 02:28
            A moze jeszcze ktos sie wpisze..??
            • Gość: cvs Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.rasserver.net 08.12.03, 05:25
              Ja sie nie wpisuje, ja sie niniejszym wypisuje, znalazlem ciekawsze zajecie niz
              miedlenie w tym samym o tym samym i dla siebie samego.Wyjezdzam w zaswiaty
              czego i tobie zycze.cvs - burak, koltun, wiesniak na azbestach i prymityw.Nie
              dla mnie towarzystwo kieleckiej elyty z koncertami w Jazz - Clubie. Musze sie
              zadowolic koncertami Springstena, Martina, Bartoldi i jednego slepego co sie
              wydziera nie gorzej niz trzy tenory razem wziete, no jak mu tam bylo? Wszystko
              jedno, do Kielc i tak go nie wpuszcza a nawet jak wpuszcza to i tak nie bedzie
              sie mial gdzie wydzierac, chyba ze poczeka na nowa Filharmonie.Przy planach juz
              sie kreca te elyty co sie chca finansowo obielic.
            • Gość: jurek Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 16:42
              No to ja tez sie wpisze :)
    • Gość: cvs Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.rasserver.net 06.12.03, 08:31
      wojciech.domagala i cvs to wojt 14 wlasnie, jeszcze do dzis nie polapales???
      Serdecznosci schowaj pod choinke dla armii kieleckich old-boy'i niech ci bedzie
      uff.pomagala - cvs-owi.
    • Gość: Ian_Curtis Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 14:58
      Działałem tu dużo wcześniej ale pod innym nickem, nawet pamiętam dysputy z Hamsterem i Tobą ale na dzień dzisiejszy jestem w 99% czytającym biernym forumowiczem...

tymczasem...
      • Gość: natasza7 Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 15:38
        pozdrawiam :) a pamiętacie "nasze knajpy kieleckie"?
        • hamsterek Re: Dla old-boy'uff ... 08.12.03, 16:39
          Oj pamiętam, pamiętam. Przybyło ich trochę i byłoby teraz trochę do
          pozwiedzania z Neverem i Nowym
          • Gość: Yahagi Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 11:43
            No....:)) bardzo sie ciesze, ze tyle osób sie ujawniło... Jednak kilku i tak
            brakuje....
            • Gość: natasza7 Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 12:43
              hyy a co z maam?, dm?, mik2? i innymi?
              Pozdrawiam:)
              • Gość: Yahagi Re: Dla old-boy'uff ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 12:50
                DM - jest ... się nawet zgłosiła... tylko pod innym nickiem ...:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka