Gość: Sonda pilkarzMECZU IP: *.superkabel.de 10.05.09, 20:16 A tu ocen ten mecz: OCEŃ TU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirko C Biało-zielone szatany ! IP: *.icpnet.pl 10.05.09, 21:54 Za rok nasza - ekstraklasa !!! A powaznie - dobrze ze już teraz mamy pewny byt w 1 lidze, ale bez pomocy sponsorów i !! MIASTA !! dziewiąty najbardziej utytułowany klub w historii polskiej piłki nigdy nie powróci do wysokiej klasy. Oby odpowiedni ludzie zadbali o to, w Poznaniu jest miejsce na Wielkiego Lecha, i z szacunkiem traktowaną Wartę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: 82.139.30.* 10.05.09, 22:28 Najpierw jedna ekipa nieuczciwie awansowała,a teraz druga ekipa nieuczciwie nie awansuje.Pierwsi kanciarski awans finansowali ze swoich apanaży,natomiast drugim za przekręt nie awansowania płacimy wszyscy!Nie wiem którzy moralnie gorsi.Chyba,że wszyscy piłkarze to jedna rodzina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.M. Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: 82.139.30.* 10.05.09, 22:39 Po sezonie zobaczycie kto był w Spółdzielni Awans Stop.Niektórym już się komórki grzeją i zaczynają pakować walizki.W nowych klubach oczywiście po kontuzjach nie będzie śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: 82.139.27.* 10.05.09, 22:45 Hehehe, jaki klub tacy kibice. 80 jexdzi na wyjazd, smiechu warte. Na kolana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:53 No właśnie na kolana radomski podczłowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: 82.139.27.* 10.05.09, 23:01 do ck ... milczeć parchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: *.chello.pl 11.05.09, 07:27 zamknąć ry.ja warchole pier...lony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckkkk Re: Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:17 was wcale nie było więcej na meczu. A graliście u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIELCE GOL Re: Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:27 Parch to cię spłodził plebsie z największej wiochy w tej części Świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicunio Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 09:10 ekstraklasa???/nie ta druzyna i nie ten trener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsensu sa mistrzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 09:22 "miszczami" w udawaniu ze graja i ze im zalezy ... zwiedli mnie, caly czas myslalem ze priorytety sa inne, ze ambicja jest i honor ... a to sztuka wyla, jak w teatrze jak na "wrestlingu amerykanckim" taka rola - tylko ze sami sobi ja wybrali ... NUIE UWIERZE ze to przypadek ... ze niefart ja rozumiem, mozna przegrac z Warta - czemu nie - ale mnie chodzi o cala runde wiosenna i udawanie ze gramy ... pytanie czy Gasior byl rezyserem teatru? czy tylko garderobianym? czy to sami aktorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: *.retsat1.com.pl 11.05.09, 09:39 oj Zganiacz, Zganiacz pseudogwiazdko jednego stadionu...znowu bedziesz powtarzał, ze do końca wygracie wszystko i awansujecie z pierwszej pozycji i że w ogóle jesteście najlepsi buhahahaha... obudź się człowieku i naucz się liczyć...trochę więcej pokory, trochę mniej żelu i... do roboty...pozdro dla kumatych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiJ Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: 188.33.61.* 11.05.09, 13:44 Po takich występach powinien się wreszcie ktoś znaleźć z jajami i powyrzucać to całe towarzystwo szemranych gwiazd. Biorą kasę blokują miejsca młodym i nie potrafią samodzielnie wygrać jednego meczu. Postawa wypisz, wymaluj Jagiellonia Białystok. Czy nie ma w naszym klubie jednego człowieka który z ręką na sercu uderzyłby się w pierś i przeprosił kibiców. Bo im się to należy, stoją przy drużynie murem, a Oni grają jak po przepiciu. Pan trener niech nie mówi o postawie zawodników bo sam jest głównym ojcem takiej gry. Na wiosnę młodych zawodników powypożyczał do różnych klubów, a reszcie skutecznie blokuje miejsca w składzie. Bo muszą grać takie gwiazdy jak Markiewicz, Nowotczyński, Kozubek, Łatka, Konon, Kuzera. Nasza młodzież się grzeje w drugiej drużynie i wygrywa mecze w 9 zawodników, ale dla nich miejsca nie ma. Właściwie to tej wiosny jedynie grają tylko Kiełb, Wilk, Gawęcki, Cichos, Hernani, Sobolewski, a reszta bierze tylko pieniądze z trenerem. Zostało jeszcze kilka meczów i w tych ostatnich grach powinni grać najlepsi młodzi zawodnicy z drugiej drużyny z tymi, którym chce się jeszcze grać. Trener jeśli ma chociaż odrobinę honoru powinien podać się do dymisji i dał szansę komuś innemu. Może Markowi Parzyszkowi lub Ruszkowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: *.kielce.vectranet.pl 11.05.09, 14:10 buhahaha załosne nieudaczniki, kopacze omyłkowo nazwani piłkarzami. Andrzeja B. zamkneli i nie ma kto meczów załatwiac. Zaorac stadion i buraki posadzić a na trybunach zrobic bazary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mks Re: Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: 193.59.76.* 11.05.09, 17:40 Na bazarach to sypiasz kmiocie a nad ranem buraki sprzedajesz. Stadion to nie twoj temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: *.chello.pl 12.05.09, 12:40 morda w kubel paiacu z ostrowca korona iest w naszym sercu korona rzondzi w swientokrzyskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samurai kielce Re: Korona: Marzenia zatopione w Warcie IP: *.chello.pl 12.05.09, 11:27 byla bendzie iest korona mks Odpowiedz Link Zgłoś