Dodaj do ulubionych

Zapytanie do administratora Chęciny-Gmina

09.08.09, 15:36
Tak sobie przeglądam niektóre posty i zauważyłam że jak użytkownik aktywnie bierze udział w dyskusji a przy tym wyraża swoje poglądy( to jest forum ,taka jest chyba idea tego typu portali a przy tym żyjemy w wolnym kraju- hmm.. no chyba że ktoś z rozpędu zapomniał się) to po kilku rundach odpada z gry i temat zostaje urwany! Zastanawiające jest czyja to zasługa? Admina?Moderatora?itp?
Ach tak! To jak ktoś mówi co myśli o tej całej "Wolnej Amerykance" która na dobre zagościła upodobaniach naszej Kochanej Władzy to nagle staje się niewygodny:) A jeśli ma się trochę szerszy zakres praw odnośnie czynności wykonywanych na Forum czemu z nich nie skorzystać-PRAWDA? Szanowna maggie81 przystopuj może delikatnie z tym swoim nadużywaniem uprawnień i władzy jaka została Ci przydzielona "Z GÓRY". Hmm... a może Tobie po prostu dopłacają do pensji miesięcznej w zależności od tego ilu "czynnym użytkownikom" powiesz "Było miło ale się skończyło...ha ha ha" Pozdrawiam i czekam na odpowiedź na mój post

Obserwuj wątek
    • maggie81 Re: Zapytanie do administratora Chęciny-Gmina 09.08.09, 20:32
      otóż forum założyłam kilka lat temu zanim ta cała władza przed wyborami zaczęła
      tu zaglądać potem zrobił się syf i wzajemne obrzucanie przysłowiowym "błotem",
      nikt mi nie dopłaca, jestem mieszkanką Chęcin i żadnej władzy nie popieram, choć
      podoba mi się to co robią obecne władze w Chęcinach, remonty projekty z UE itd.
      ale nie podlizuję się usuwając niewygodne posty, usuwane są posty ubliżające
      komukolwiek bo tego wymaga "praca" admina forum, gdybyś gringo widział ile jest
      usunięte przekleństw, nieuzasadnionego wyzywania władzy obecnej i byłej i
      przyszłej pewnie też się pojawi po wyborach
      nikt mi nie płaci robię to bo chciałam pomóc turystom szukającym informacji
      zanim powstała strona www.checiny.pl a tymczasem służy ona do wyżywania się
      dzieci neostrady na kimkolwiek i czymkolwiek a ja mówię zdecydowane nie!
      chamstwu na forum i w ogóle w sieci!

wiem że i tak Was nie przekonam więc nie będę się tłumaczyć wierzcie w co
      chcecie nawet w różowe króliki

pozdrawiam wiecznych niezadowolonych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka