Dodaj do ulubionych

Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyta dzi

24.04.04, 08:22
potrzebuje dzisiaj pokazać moja Julke alergologowi ,sprawa bardzo pilna ,kto
mnie dzisiaj przyjmie prywatnie(moge zapłacić)albo moze jakiś szpital gdzie
jest oddział alergologiczny,proszę o pomoc,Aneta
Obserwuj wątek
    • alicjaso Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 24.04.04, 08:38
      Spróbuj zadzwonić lub pojechać do szpitala na Lea, zadje się policyjny, ale
      przyjmują wszystkich. Jest tam bardzo przyjazny odział pediatryczny i dobrzy
      alergolodzy. Mogę polecić z czystym sumieniem.
    • marzek2 Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 24.04.04, 11:06
      Napisz szybko do mnie na priv, podam Ci telefon kom do mojej alergolog, mam
      nadzieję że jeśli jest w Krakowie, przyjechałaby do Ciebie i dziś. Polecam z
      przekonaniem!
      • anetark Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 24.04.04, 21:57
        Nie bardzo potrafię ,nie wiem jak napisać na priv ale podam Ci mój adres
        mailowy anusia7625@wp.pl bardzo prosze o namiary Twojej Pani dr ,dzisiaj dałam
        Julce zyrtec bo ustapiła biegunka i jest troche lepiej ale w poniedziałek
        chciałabym ,żeby lekarz ja zobaczyłsmiledla mnie to nowośc ,bo Julka ma 3.5 roku
        i teraz dopiero dostała uczulenia po antybiotyku (byłysmy w szpitalu) i teraz
        mam zaleconą wizyte u alergologa ale termin dopiero 17 maj więc jeśli byłabyś
        tak miła to napisz do mnie ,pozdrawiam serdecznie Aneta i Julka
        • marzek2 Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 24.04.04, 22:14
          Hej!

Napisałam do Ciebie na podany adres, jest tam telefon, zadzwoń do niej w
          poniedziałek, mam nadzieję, że będziesz zadowolona.
          • tea_tree Re: Błagam o namiary na alergologa - do marzek 25.04.04, 15:50
            Marzek,
            czy mogłabym rowniez prosic o przeslanie namiarow na alergologa na gazetowa
            skrzynke?

dzieki
    • dzastina2 Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 30.04.04, 11:53
      ja też chodzę do alergologa na aleję pokoju w krakowie do pani doktor
      świerczek . polecam jest dobra .
      • pepsii Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 30.04.04, 13:17
        Bardzo Cię proszę marzek2 o namiary na tą Twoją panią doktor. Mam nadzieję, że
        spasuje nam tak jak Wam dr Radziszewska:o)
    • marzek2 do tea_tree i pepsii 30.04.04, 13:34
      Dziewczyny, wyłałam namiary na Wasze skrzynki gazetowe przed chwilą, gdybyście
      ich nie dostały proszę o inne adresy mailowe, bo wiem, że poczta gazetowa lubi
      płatać niezłe figle czasami.
      Pozdrawiam i mam nadzieję, że skorzystacie (autorka wątku była o niej i była
      zadowolona)

marzek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka