anetark 24.04.04, 08:22 potrzebuje dzisiaj pokazać moja Julke alergologowi ,sprawa bardzo pilna ,kto mnie dzisiaj przyjmie prywatnie(moge zapłacić)albo moze jakiś szpital gdzie jest oddział alergologiczny,proszę o pomoc,Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicjaso Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 24.04.04, 08:38 Spróbuj zadzwonić lub pojechać do szpitala na Lea, zadje się policyjny, ale przyjmują wszystkich. Jest tam bardzo przyjazny odział pediatryczny i dobrzy alergolodzy. Mogę polecić z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 24.04.04, 11:06 Napisz szybko do mnie na priv, podam Ci telefon kom do mojej alergolog, mam nadzieję że jeśli jest w Krakowie, przyjechałaby do Ciebie i dziś. Polecam z przekonaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
anetark Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 24.04.04, 21:57 Nie bardzo potrafię ,nie wiem jak napisać na priv ale podam Ci mój adres mailowy anusia7625@wp.pl bardzo prosze o namiary Twojej Pani dr ,dzisiaj dałam Julce zyrtec bo ustapiła biegunka i jest troche lepiej ale w poniedziałek chciałabym ,żeby lekarz ja zobaczyłdla mnie to nowośc ,bo Julka ma 3.5 roku i teraz dopiero dostała uczulenia po antybiotyku (byłysmy w szpitalu) i teraz mam zaleconą wizyte u alergologa ale termin dopiero 17 maj więc jeśli byłabyś tak miła to napisz do mnie ,pozdrawiam serdecznie Aneta i Julka Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 24.04.04, 22:14 Hej! Napisałam do Ciebie na podany adres, jest tam telefon, zadzwoń do niej w poniedziałek, mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
tea_tree Re: Błagam o namiary na alergologa - do marzek 25.04.04, 15:50 Marzek, czy mogłabym rowniez prosic o przeslanie namiarow na alergologa na gazetowa skrzynke? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 30.04.04, 11:53 ja też chodzę do alergologa na aleję pokoju w krakowie do pani doktor świerczek . polecam jest dobra . Odpowiedz Link Zgłoś
pepsii Re: Błagam o namiary na alergologa prywatna wizyt 30.04.04, 13:17 Bardzo Cię proszę marzek2 o namiary na tą Twoją panią doktor. Mam nadzieję, że spasuje nam tak jak Wam dr Radziszewska:o) Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 do tea_tree i pepsii 30.04.04, 13:34 Dziewczyny, wyłałam namiary na Wasze skrzynki gazetowe przed chwilą, gdybyście ich nie dostały proszę o inne adresy mailowe, bo wiem, że poczta gazetowa lubi płatać niezłe figle czasami. Pozdrawiam i mam nadzieję, że skorzystacie (autorka wątku była o niej i była zadowolona) marzek Odpowiedz Link Zgłoś