Dodaj do ulubionych

szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie!!!!!!

14.04.05, 18:44
Drogie emamy z krakowa.Poszukuje dobrego lekarza ginekologa.Własnie 3 dni
temu dowiedziałam się ze będę mamą po raz 3.I po raz 3 czeka mnie cc.Bardzo
prosze poleccie mi jakiegos dobrego specjaliste z krakowa.Z góry dziękuje.
Pozdrawiam.Mama Justynki[24.10.2003] Adriana[09.10.1998]i Niespodzianki
[22.11.2005]
Obserwuj wątek
    • goelka Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 14.04.05, 20:54
      Niestety nie mogę polecić Ci dobrego ginekologa do poprowadzenia ciąży z
      własnego doświadczenia (mój był nie najlepszy), ale zajrzyj tutaj
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=9093739
      może ktoś będzie Ci odpowiadać.

Pozdrawiam
      Gosia
    • blablatka Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 14.04.05, 21:34
      W lutym urodziłam przez cc synka....ciąże prowadził oraz wykonywał cięcie dr
      Paweł Wojas (pracuje na Ujastki i w Żeromskim)..jestem bardzo zadowolona!!!
      Samo cięcie wykonał rewelacyjnie - bardzo szybko doszłam do siebie (aż sie
      zdziwiłamsmile, nie miałam żadnych problemów z raną, która wygląda fajnie (taki
      szeroki uśmiech w dole brzucha...generalnie - super!!!
      gg 4975740
    • edziecko_ulcik Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 15.04.05, 06:51
      polecam dr Macieja Kostyka ( www.kostyk.pl ) .. super specjalista !
      przeszłam u niego dwie ciąże zakończone cesarkami smile

polecam !!!

ulcik
      • makowapanienka2 Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 15.04.05, 10:36
        A możecie powiedzieć ile kosztuje wizyta u niego?
        • kapoosta Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 15.04.05, 12:28
          Nie wiem ile obecnie, ale ja akurat zrezygnowałam z wizyt u dr Kostyka, choć
          właśnie niedawno otworzył gabinet w moim bloku. Mnie on nie odpowiadał, choć
          moja znajoma prowadzi u niego już drugą ciążę i bardzo sobie chwali.
        • kocibrzuch Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 15.04.05, 12:29
          Obecnie 100.
          Ale USG wliczone.
          • makowapanienka2 Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 15.04.05, 14:34
            Kurcze sporo, Jak jeszcze doliczyć inne badania płatne to wyjdzie niezła sumka.
            Ja od jakiegoś czasu staram się o drugie dziecko i nic. Myślałam żeby iść
            właśnie do niego bo sporo dobrego o nim słyszałam, a leczenie u lekarzy
            państwowych niewiele daje.
        • edziecko_ulcik Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 15.04.05, 17:00
          z tego co pamietam około 120 ..

no fakt z badaniami to wychodzi dużo .. ale wg mnie warto ..dla niego moja
          kuzynka przez dwie ciąże jeździła do niego z wwy smilei rodziłam też u niego
          • kocibrzuch Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 16.04.05, 21:53
            razem z ktg to faktycznie powyżej stówy

poród, o ile dobrze słyszałem, 3 tys. ? (w Niepołomicach)
            • edziecko_ulcik Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 17.04.05, 21:38
              z tego co ja wiem to 3000, 3200 -3500 cesarka .. ale opieka taka że moja
              kuzynka powiedziała ostatnio że tam zostaje aż syn .. skończy 18 lat winkwink he he
              he
              • sowa_hu_hu franczak 18.04.05, 00:30
                prowadził moją ciąże - byłam zadowolona! jest bardzo rzeczowy a bada
                niesamowicie delikatnie! fakt że do wylewnych nie nalezy ale odpowiada na
                wszystkie pytania... mnie na początku ciazy bardzo podniósł na duchu ,
                przeprowadził ze mną długą rozmowe bo sytuacja była troche trudna...
                hodze do niego do dzisiaj i nie narzekam , słyszałam o nim wiele opinii - zawsze
                pozytywne! przyjmuje w medicover , w mistrzejowicach i gdzieś jeszcze oraz ma
                dyzury w żeromskim...
                ja chodze własnie do med-allu - wizyta 50zł a nie to co w medicover 110zł!!!
                tyle płąciłam przez całą ciąze... dlatego potem sam zaproponował mi med all ze
                względu na cene właśnie...
                kiedyś nawet zrobił mi usg za darmo smile

polecam
                • edziecko_ulcik Re: franczak 18.04.05, 09:09
                  Sowa .. wiesz mnie potraktował jak następny numer na liście do przebadania ..
                  dlatego mam taką opinię ..
                  • sowa_hu_hu Re: franczak 18.04.05, 14:13
                    jasne że możesz miec taką opinie... ja np. zraziłam sie do pani nowak która
                    większośc tak bardzo zachwala - jak byłam w prywatnym gabinecie u niej to o mało
                    mi do tyłka nie wlazła taka była milutka a jak byłam w szpitalu potraktowała
                    mnie jak powietrze...
    • zuas23 Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 15.04.05, 14:04
      świetny specjalista dr Maciej Kowalczyk.
      Przyjmuje na ul. Krowoderskiej 7 tel. 501 333 542
      Za ok. miesiąc wykona mi drugie cc.

Pozdrawiam, Asia
      • ola07 Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 15.04.05, 18:54
        A czy ktoraś z was zna dr Franczaka,przyjmuje w Med-allu na ul.Budziszyńskiej i
        chyba jeszcze gdzieś .Ja też planuję ciążę i właśnie się do niego wybieram.Będę
        wdzięczna za opinie.
        • edziecko_ulcik Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 17.04.05, 21:37
          jezeli to jest ten sam co przyjmuje / przyjmował w Medicoverze .. to mi się nie
          podobał .. była raz .. nie lubię być przyjmowana oschło .. i jako następne
          numer na liście .. tylko i wyłącznie ...
    • pola333 Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 20.04.05, 21:46
      polecam
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=9093739&a=9093739&wv.x=2
    • mamahuberta Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 21.04.05, 18:09
      Czesć
      Polecam dr Juszczyka, prowadził moją pierwsza ciąże a teraz prowadzi
      drugą.Robił mi cesarkę, pracuje na Ujastku.
      Przyjmuje na oświecenia, dobry specjalista i sympatyczny człowiek, jeśli
      będziesz chciała namiary do niego to napisz.
      Pozdrawiam
      Kinga
    • sama10 Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 22.04.05, 13:20
      Od dwóch lat chodzę do dr Skotnickiego na os.Szklane Domy.Wtedy byłam w ciąży i
      trafiłam do niego z polecenia koleżanki,teraz ja polecam innym.Wszystkie są
      zadowolone.Jego oferta znajduje się na www.skotnicki.pl/ginekologia/
      Polecam.
    • olga06 Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 31.05.05, 22:17
      Polecam dr Andrzej Gach (przyjmuje prywatnie, ceny wizyt różne w zależności od
      tego co się na nich "dzieje" ja właśnie u niego przeszłam swoją ciążę i na
      dniach oczekuję dzidziusia i po wcześniejszych doświadczeniach stwierdzam ze
      należy do tańszych lekarzy. Pracuje w Żeromskim).
      Tel do gabinetu 425-72-22 (os. Centrum E).
      Bardzo polecam!!!
      Ma ogromne obłożenie pacjentkami, dlatego trzeba cierpliwie poczekać na zapis
      na pierwszą wizytę, ale to chyba tylko dobrze o nim świadczy.

Więcej -napisz na priv

Powodzenia!!! smile))
      Olga
    • zabeczka73 Re: szukam dobrego lekarza ginekologa w krakowie! 01.06.05, 14:14
      Polecam specjalistów z Żeromskiego. Wspomniani tu lekarze : Gach i Franczak.
      Dodać mozna jeszcze dr Czekajskiego, który zrobił mi elegancko (tzn. wstałam po
      cieciu bez problemów, robił nowoczesną metodą i bardzo ładna rana) cesarskie
      cięcie. Ten ostatni przyjmuje na os. Oświecenia i z tego co słyszałam bierze 50
      złotych. Lekarz ten non stop robi operacje więc ma rękę bardzo wprawną.
      Koleżance prowadzi ciążę i bardzo go sobie chwali.
      zabeczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka