Dodaj do ulubionych

opinie o DR RZEPCE Z SULECHOWA

08.02.06, 21:37
MAM KILKA PYTAŃ ;
jak wyglada 1 wizyta u niego,

co i jak bada? delikatnie?( ja jestem chyba w 4 tyg)
ile kosztuje wizyta, czy dodatkowo płacisz za cytologię , usg i inne?

jaki ma stosunek do cesarki?

czy obiecuje pobyt przy porodzie?

na co szczególnie zwracać uwagę,czy chętnie odpowiada na pytania?

interesuje mnie też stosunek połóżnych do rodzących w sulechowskim szpitalu
(kogo polecacie, czy trzeba zapłacić położnej za dobrze prowadzony poród?),
wielkości sal

kto jeszcze oprócz ordynatora rzepki pracuje na interesującym mnie oddziale,
czy całodobowo jest tam pediatra
będę wdzięczna
Obserwuj wątek
    • mala67 Re: opinie o DR RZEPCE Z SULECHOWA 10.02.06, 11:16
      smilerodzilam w sulechowie
      u rzepki bylam raz jakos pod koniec ciazy-moje wrazenie-troszke dziwny moze byl
      zmeczony ale miala wrazenie ze chce mnie jka njaszybciej splawic, nie pamietam
      ile kosztowala wizyta, kolezanka do niego chodzi to zapytam,
      rodzilam z polozna renatka piórkowska ktora baaaaaaaaaaaardzo polecam jest
      cudowna, koszt ok 600 zl-duzo??moze, ale oplaca sie, przy porodzie nie tyle
      wazny jest lekarz co wlasnie poloznasmilerzepka badal mnie przy porodzie 2 razy-
      byl dosyc mily zreszta jak kazdy w sulechowie w szpitalu
      sale sa 2 ososbowe, a odplatnie jednoosobowe(koszt 200zl za caly pobyt)-ja taka
      mialam
      jakies pytania?odpisze
    • adanko77 Re: opinie o DR RZEPCE Z SULECHOWA 14.02.06, 12:21
      jestem (a wlasciwie bylam bo juz urodzilam) pacjetka dra Rzepki i jestem
      zachwycona. Zawsze byl mily, rzetelnie odpowiadal na moje pytania, a przede
      wszystkim bylam na biezaco diagnozowana co pozwolilo uniknac powiklan pod
      koniec ciazy. Byl przy porodzie-to on wykonal cc co mnie zdziwilo bo zazwyczaj
      ordynator nie pojawia sie na sali operacyjnej. Szpital w Sulechoie jest tez
      super-wszystkie polozne i lekarze sa bardzo mili. Nie mialam swojej poloznej
      ale wiem ze p. Piorkoska jest fajna. Generalnie BARDZO polecam dra Rzepke i
      szpital w Sulechowie
      • adanko77 Re: opinie o DR RZEPCE Z SULECHOWA 14.02.06, 12:23
        aha -wizyta kosztuje 50 zl, usg tez 50 za unne tez trzeba placic bo to jest
        gabinet prywatny. Oprocz dra Rzepki moge Ci polecic dr Irene Magdziorz-tez
        super lekarz.
        • maria-52 Re: opinie o dr RZEPCE z Sulechowa 23.04.06, 11:20
          ???
    • mamagrzesia1 Re: opinie o DR RZEPCE Z SULECHOWA 21.02.06, 22:14
      Nie byłam pacjentką dr.Rzepki dlatego nie mogę wypowiadać się na jego temat.Rodziłam w Sulechowie 5 miesięcy temu i jestem bardzo zadowolona z warunków jakie tam panują.Rodziłam w wodzie i bardzo polecam wszystkim przyszłym mamom poród w wodzie.Nikomu nie płaciłam i korzystałam z przychodni przy szpitalu.Ja i mój synek otrzymaliśmy najlepszą opiekę zarówno podczas ciąży jak i przy porodzie,bo taki jest standard szpitala w Sulechowie.Położne są wszystkie bardzo miłe troszkę gorzej jest z pielęgniarkami od noworodków.Ordynatorem oddziału noworodków jest dr.Szumlicz.Bardzo dobry pediatra z Zielonej Góry.
      Leżałam w Sulechowie na początku ciązy i pod koniec.Moje dziecko zanim się urodziło było przebadane dokładniej niż ja sama.Opinie pacjentek o dr.Rzepce były różne ale większość mówiła iż nie dorównuje on swojemu śp. bratu.
      Osobiście uważam, iż nie ma konieczności płacić za wizyty prywatnie,ponieważ w przypadku komplikacji zawsze jest przy porodzie lekarz a - uwierz mi - kiedy poród przebiega prawidłowo,w pierwszej i drugiej fazie, nawet położna przeszkadza - to jest wyjątkowy moment dla ciebie dziecka i twojego męża-jeżeli zdecyduje się rodzić z tobą.
      Na początku ciązy też chciałam aby prowadził ją dr.rzepka, ale jedna z położnych-bardzo dobra znajoma mojej mamy-odradziła mi to,tak samo jak opłacanie położnej i teraz wiem,że dobrze zrobiłam.takie jest moje zdanie.
      Pozdrawiam gorąco i życzę powodzenia!
      • anawa99 Re: wynajęcie położnej 22.02.06, 13:13
        Ja gdzies ostatnio czytałam, ze chyba od tego roku ordynator zakazał odpłatnego
        wynajmowania położnych do porodu, więc masz problem z głowy. Mam zamiar tam
        rodzić w sierpniu (drugi raz) i cieszę się, że wszystkie rodzące będą miały
        równe szanse i tak samo dobrą opiekę.
    • kamilla76 Re: opinie o DR RZEPCE Z SULECHOWA 24.02.06, 14:50
      ja rowniez rodzilam w sulechowie i ostatnio rozmawialam z nasza polozna,
      (nawiasem mowiac super babka a nie jest tak droga jak p. piorkowska) malgosia
      judek to wszystko wrocilo do normy i mozna miec swoja polozna do porodu. przez
      cala ciaze chodzilam do dr rzepki i bylam z niego zadowolona, ale do porodu nie
      byl nam potrzebny, bo bylismy umowieni z polozna na porod wodny. rewelacja.
      caly szpital jak i porod tez byl ok. polecam.
    • loola3 Re: opinie o DR rzepce z sulechowa 18.03.06, 11:11
      Polecam dr Rzepkę i szpital w Sulechowie. W lutym b.r rodziłam w Sulechowie,
      całą ciążę chodziłam do dr K. Rzepki. Super lekarz , bardzo kompetentny. W
      szpitalu super opieka, położne , pielęgniarki , ogólnie personel chętny do
      pomocy. Mam porównanie bo pierwsze dziecko rodziłam w Zielone Górze. ZG
      zdecydowanie odpada.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka