Dodaj do ulubionych

MSWiA ul. Galla???

03.05.03, 14:08
Jestem w 9 tygodniu ciąży. Dotychczas leczyłam się w tym szpitalu.
Postanowiłam przez całą ciążę też tam chodzić i rodzić z mężem właśnie tam.
Co sądzicie o dr Glince? - chodziłam do niej i do dr Romanka. A może jeszcze
ktoś inny?? Z góry bardzo dziękuję za pomoc. W końcu to bardzo ważna
decyzja... Pozdrawiam wszystkie mamy - także te przyszłe... Grudniówka 2003
Obserwuj wątek
    • majka.o Re: MSWiA ul. Galla??? 03.05.03, 21:31
      czesc, ja rodzilam na Galla juz prawie rok temu (10 maja). Rodzialam tam ja i
      kilka moich kolezanek ktore byly zadowolone z opieki, porodu i ze szpitala. Ja
      dodatkowo spedzilam tam 6 tyg. przed porodem - spodziewalam sie blizniakow.
      Poznalam troche tamtejszych lekarzy, slyszalam rozne opinie o roznych
      lekarzach. Akurat na temat dr Glinki niewiele moge powiedziec ale dr Romanka
      dziewczyny chwalily bardzo. Nie chce tu nikogo ani wychwalac ani negowac. Ja
      rodzilam przy dr Waltosiu ktoremu pomagal a wlasciwie przejal "dowodzenie"
      ordynator Garlicki. Rozne zdania na temat pana ordynatora slyszalam ale ja
      zlego slowa na niego nie powiem. Urodzilam zdrowe dzieci, chociaz porod
      zaczelam drogami naturalnymi bo nie bylo do tego przeciwwskanan, on w odp.
      momencie zadecydowal o cc i dzieki mu za to. Zrobil mi piekne ciecie - sladu
      nie ma juz.
      Pielegniarki sa cudowne. Chociaz nie ma co ukrywac - szpital jest biedny i
      najnoeszego sprzetu tam nie posiadaja...Ale ogolnie jest OK. majka z
      blizniakami.
      • sowa_hu_hu Re: MSWiA ul. Galla??? 04.05.03, 09:32
        moja koleżanka rodziła tam miesiąc temu..... niestety poród rodzinny jak i
        znieczulenie sa odpłatne - razem kosztowało ją to ok 600zł!!!
        ja rodze w żeromskim i tam jest wszystko za darmo smile
    • an_ki Re: MSWiA ul. Galla??? 04.05.03, 18:10
      Dziękuję za informacje, wiem że tyle zazwyczaj jest opinii ilu "pacjentów" - w
      tym przypadku pacjentek wink ale zdecydowalam sie na ten szpital i chcialam po
      prostu wiedziec co sadza o nim kobiety ktore tam juz rodzily. Pozdrawiamy. Ja i
      moje maleństwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka