aanna6 20.09.07, 13:51 wybieram sie z dziecmi 3 lata , 7 mies do oparku wodnego co myslicie o tym szczegolnie o zabraniu 7 miesiecznego szkraba byl ktos z takimi bablami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidma Re: park wodny 20.09.07, 14:30 bardzo dużo takich maluchów chodzi- na miejscu w kiosku kupisz specjalne majtkopieluchy..... moja była pierwszy raz jak miała 4 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: park wodny 20.09.07, 14:58 dzieki wiem o jakie pieluchy ci chodzi jutro je kupie ale czy moge isc o wybranej porze czy moze dla maluchow maja wyznaczone godziny i jest cieplejsza woda dla bobasow ,bo ja tam bylam ostatni raz zaraz po otwarciu i niemialam jeszcze dzieci wiec mnie to nie interesowalo . i jeszcze jewdno jak licza takich smykow 3 letni i 7 miesiecy ulgowo a moze jakos inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: park wodny 20.09.07, 15:39 do 3 lub 4 lat wchodzi sie za darmo płaci tylko rodzic, temp jest zawsze taka sama Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: park wodny 21.09.07, 09:56 Byłam z maluchem. Jest tam taka duza przebieralnia z przewijakiem ale zamykana na klucz, wiec musisz poprosic personel o otwarcie. Zawsze jakies Panie sprzatajace sie tam krzataja, wiec je popros. Odpowiedz Link Zgłoś
mgosha Re: park wodny 25.09.07, 21:25 Witaj! Ja zaczęłam chodzić z moim Jackiem odkąd skończył 5 miesięcy. Chodziliśmy na specjalne, zorganizowane zajęcia dla maluchów, które odbywały się w osobnym basenie zarezerwowanym tylko na te zajęcia. Woda była tam znacznie cieplejsza od tej w basenie ogólnodostępnym. Odpowiedz Link Zgłoś