wandalina 05.08.08, 11:29 CZy ktos wie, w ktorej aptece dostane IRS 19? Chyba sa chwilowe braki tej szczepionki, bo nie moge na nia trafic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arioso1 Re: Gdzie IRS 19? 05.08.08, 21:03 zapytaj na REJTANA przed mostem na wisle w centrum medycznym Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 NIE MA JUZ! 06.08.08, 15:03 przestali sprowadzac. nie bedzie!!!! nigdzie juz nie, mozna z niemiec przez import docelowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tolcia80 Re: Gdzie IRS 19? 07.08.08, 14:30 Witam A ja chcialam zapytac czy mozecie powiedziec jak je stosowac?. Laryngolog przepisal te kropelki mojemu synkowi juz rok temu jednak nie moglam ich podawac bo przez caly rok synek mial katar. Teraz sie uporalismy z katarem a ja zapomnialam jak je podawac. A za nim umowimy sie na wizyte moglabym juz je dawac. Musze wykorzystac okres bez kataru. Z gory dziekuje. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
sabina55 Re: Gdzie IRS 19? 03.09.08, 11:56 Nie ma nigdzie tej szczepionki.Jest wycofana w lutym tego roku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
little_emma Re: Gdzie IRS 19? 03.09.08, 18:53 Ja w samym Krakowie tej szczepionki dostać nie mogłam. W aptece mówili, że już nie sprowadzają. Ale udało się ją dostać w Niepołomicach, za troszkę ponad 60 złotych. Co do stosowania, ja to miałam w postaci aerozolu. Psikałam dwa razy dziennie, rano i wieczorem po jednej dawce do każej dziurki nosa. Tak miałam to zalecone przez lekarza, zresztą na ulotce podawali takie samo dawkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś