mala67 07.04.06, 08:30 zaczynam luzny wateczek-czyli wszytsko i o wszystkim mialam dzis kiepska nocke, maz w lodzi a mala budzi sie co chwile nie wiem czy to trzeci zabek jej idzie>>hmmm, dzis ma byc cieplej wiec pewnie spacerek odbede, moze wkierunku miastaa co u was> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadacja Re: luzny watek 07.04.06, 10:10 Heh Współczuję kiepskiej nocki biedactwa My też na spacer pewnikiem ale raczej do lasu Od trzech dni rowerujemy młodzież naszą A jakie plany na długi weekend? My na tydzień nad morze- do Świnoujścia. Już doczekać się nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaa Re: luzny watek 07.04.06, 13:20 Hej, ja też sama siedzę...cały weekend My już po spacerku, słoneczko śliczne ale wiaterek daje po nosach. My na długi weekend nie planujemy nic specjalnego...moze uda się wyskoczyć do Głębokiego. Dzieciaki na szczęście zajeły się sobą (fajnie mieć dwójkę, ale tylko wtedy gdy się nie kłócą) a ja własnie wymyślam co tu na Świeta przygotować Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek Re: luzny watek 07.04.06, 17:18 My na siwta przyjedziemy do Polski rodzinie coreczke przedstawic u nas dzis paskudnie bo caly dzien pada i zimno starasznie. Helenka chyba bedzie miala tez 3 zabek, ale mysle ze bedzie todolna dwojka a nie zadna z gornych jedynek Odpowiedz Link Zgłoś
omni4 Re: luzny watek 07.04.06, 17:49 Hi dziewczyny,u mnie sajgon na maxa,meza nie ma a ja z dwoma maluchami w domu do niedzieli.Jak ja marze o 25 stopniach,bo taka pogoda zdecydowanie dla mnie za zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: luzny watek 08.04.06, 09:44 ale dzis sloneczko!!od samego rana. nastraja pozytywnie, maz juz w domu, dziecko budzilo sie w nocy tylko 3 razy.zyc nie umieracdzis spacer obowiazkowy!!!!a popoludniu goscie, a wy jakie plany na sobote? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek Re: luzny watek 08.04.06, 11:31 u nas znow leje deszcz, ale lepsze to niz wczorajszy deszcz ze sniegiem. ale spacer bedzie jesli sie przejasni Odpowiedz Link Zgłoś
monique222 Re: luzny watek 08.04.06, 11:40 słoneczko ahh słoneczko... my dzisiaj kiełbaske z grila zjemy ogródek pod domkiem )) pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
mamadominika3 Re: luzny watek 09.04.06, 10:18 W sobotę 10 godzin w pracy, potem obiadek w Ramzesie i całą trójką krótki spacerek po deptaku.Mąż miał wenę twórczą i upiekł szarlotkę. Mniam. Nastraja go tak raz na pół roku tylko niestety, ale jestem wdzięczna i za to, bo posprzątał i skończył remont w sypialni (kosmetyka - listwy i aranżacja materaca na małżeńskie łóżko). A dzisiaj niedziela ... Zaraz spacerek, może wyjazdowy, jeszcze nie podjęta decyzja. A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: luzny watek 09.04.06, 11:17 my jeszczce w pidzamach,ale zaraz jakis spacerek odbedziemy bo w tyg zimno znowu ma byc mamadominika gdzie jezdzdicie na spacerki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamadominika3 Re: luzny watek 09.04.06, 21:31 Do Ochli, tam jest coś w rodzaju lecznicy dla dzikich zwierząt, często można zobaczyć dziki, ostatnio jak byliśmy - tydzień temu - były dwa daniele i kozioł (o ile ja się znam na zwierzętach). Do Przylepu na lotnisko (stadnina, las, dużo przestrzeni do brykania) albo po prostu gdzieś nad Odrę (teraz nie polecam - strasznie wylała). A z dalszych wycieczek to bardzo lubię Łagów... Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: luzny watek 10.04.06, 18:41 wrocilicmy z basenu a mala spi i spi...... Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaa Re: luzny watek 11.04.06, 09:53 My dziś pracowicie, bylismy już na placu, kupiliśmy warzywka i baranki, króliczki, kurczaczki do koszyczków. I cóż ja nadal sama z dzieciakami...męzulek wraca dopiero w piatek, cała czarna robota dla mnie Miłego dnia! Mika Odpowiedz Link Zgłoś
mamadacja Re: luzny watek 11.04.06, 21:38 My też pracowicie - mąż właśnie zmienił pracę Ale się cieszymy))A synek już śpi, jest cisza, spokój..... Odpowiedz Link Zgłoś