wepio 12.05.09, 13:53 Czy ktoś ma z Tą Pania jakieś doświadczenia? Pani Małgorzata pracuje na Ujastku. Szukam prywatnej położnej do porodu. proszę o opinie. A może polecacie kogoś innego z tego szpitala? dzięki z góry w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_dominiki Re: położna- Małgorzata Janicka 12.05.09, 15:35 Witam! Rodziłam z tą panią drugie dziecko. Trafiłam na nią z "ulicy" i muszę powiedzieć, że super mi pomogła przy porodzie. Nie jest to osba, która trzyma za rączkę i głaska po głowie, ale motywuje do "działania", podpowiada różne pozycje, stara się chronić krocze, jest pewna tego co robi. Jednym słowem jest dużym oparciem dla rodzącej. Ja ze swojej strony baaardzo polecam (pierwsze dziecko rodziłam z Małgorzatą Szczeklik i o niej już tak pozytywnie na pewno bym nie pisała...) Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: położna- Małgorzata Janicka 13.05.09, 00:04 kJola Łaszczyk- wpisz w google. 606336806 Odpowiedz Link Zgłoś
tyldak Re: położna- Małgorzata Janicka 13.05.09, 10:27 Myślę, że dobrze rozpoznaję po nicku Gratuluję i pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wepio Re: położna- Małgorzata Janicka 14.05.09, 08:27 Dziekuje taka miła odmiana w rodzinie.... cos mijamy sie w te srody pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
tyldak Re: położna- Małgorzata Janicka 14.05.09, 09:20 Tata pewnie szczęśliwy My nietety chodzimy w kratkę przez choroby... Ale zawsze się rozglądam za Tobą. Jeszcze kilka śród zostało, moze się uda zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś