kula.lula 29.06.09, 21:46 własie sie przeprowadzilismy i szukam dobrego pedjatre! dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefaninka Re: emamy z gliwic 29.06.09, 22:14 ja, ja , ja Póki co jestem na etapie starania także moge Ci gina polecić A w jakiej dzielnicy zamieszkaliście? Moja kolezanka poleca przychodnie Eskulap Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: emamy z gliwic 29.06.09, 22:38 Nie, żebym się czepiała, ale czytając takie kalectwa, moje polonistyczne serce zwyczajnie pęka... Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: emamy z gliwic 30.06.09, 21:28 driadea napisała: > Nie, żebym się czepiała, ale czytając takie kalectwa, moje polonistyczne serce > zwyczajnie pęka.. ooo to samo miałam napisac.. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: emamy z gliwic 03.07.09, 20:01 Serce Ci pęka, a sama robisz taki paskudny błąd stylistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: emamy z gliwic 04.07.09, 10:17 Moje serce pęka, gdy czyta błędy- gdzie tu błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: emamy z gliwic 04.07.09, 22:42 Jeśli to serce czyta, to błędu rzeczywiście nie ma Ja sądzilam jednak, że ono pęka, gdy Ty czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: emamy z gliwic 06.07.09, 15:17 Gdyby tak miało być, to bym tak napisała. Niestety - jestem precyzyjna językowo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: emamy z gliwic 30.06.09, 09:19 My chodzimy do dr Czekurłana do przychodni na Sikorniku. Poza tym, że jest bardzo sympatyczny, ma podejście do dzieci, jest świetnym lekarzem, dzieci bada bardzo dokładnie i chętnie wyjaśnia wszelkie wątpliowści rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
kula.lula Re: emamy z gliwic 30.06.09, 21:17 no wlasnie juz za niedlugo bedziemy mieszkac na sikoniku! podaj adres tej przechodni albo nezwe. bo na szczepienie musze z mala isc. dzieki bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
patka_s Re: emamy z gliwic 30.06.09, 22:01 Bój się Boga kula.kula! Zaraz tu wpadną ze słwnikami i będziesz miała "pedjatre"! Odpowiedz Link Zgłoś
kula.lula Re: emamy z gliwic 03.07.09, 18:26 patka_s napisała: > Bój się Boga kula.kula! Zaraz tu wpadną ze słwnikami i będziesz > miała "pedjatre"! wiem, wiem dupło mi sie! sorki Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: emamy z gliwic 01.07.09, 08:11 Nie pamiętam nazwy ulicy , ale wydaje mi się, że na Sikorniku jest tylko jedna przychodnia, zapytasz jakąkolwiek sąsiadkę to napewno będzie wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
peresia Re: Adres i telefon do przychodni 01.07.09, 08:55 Przychodnia "Sikornik" Gliwice, ul. Rybitwy 10 Tel. (032) 232 21 97 Prosić poradnię dziecięcą. Dr Czekurłan jest ok, a na prywatne wizyty polecam Grzegorza Kowalskiego, tel. 504 878 800. Może odmówić wizyty, jeżeli ma akurat dyżur w szpitalu. Miły, sympatyczny i kompetentny lekarz za rozsądne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi_31 Re: emamy z Gliwic 02.07.09, 23:03 stefaninka - co z tym ginem? chyba nie doczytałaś mojego pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
anet81 Re: emamy z Gliwic 03.07.09, 22:08 stefaninka napisała: > Troszkę nas Gliwiczanek jest też jestem z Gliwic! Do pediatry chodzimy na Plac Piłsudskiego, więc nie znam lekarzy z Sikornika. Pozdrawiam, babeczki z Gliwic! Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: emamy z Gliwic 04.07.09, 21:03 Ja do Gina chodze do Binkiewicza na plebańską. Fakt nie doczytałam Twojego pytania. wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
malwi_31 Re: emamy z Gliwic 06.07.09, 23:52 No problem bo ja właśnie na etapie poszukiwań jestem Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
myszamisiowa Re: emamy z Gliwic 13.07.09, 13:05 doktora Czekurłana serdecznie odradzam ze względu na brak wiedzy, praktykę wyłącznie w przychodni i nadużywanie antybiotykoterapi. z lekarzy przyjmujących na NFZ polecam dr. Sokalską ( pl.Piułsudskiego) oraz troszkę mniej dr. Trybalską ( oś.Zubrzyckiego). Doktora Kowalskiego, o którym ktoś pisał wcześniej - nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta198 Re: emamy z Gliwic 04.09.09, 21:16 Malwi, jeśli jeszcze nie znalazłaś gina, polecam gorąco dr.Arabskiego, delikatny,kompetentny, bardzo dba o prowadzone ciąże. przyjmuje prywatnie na Zygmunta Starego,w przychodni na opolskiej i szpitalu w knurowie. podaję numer do niego: 603 696 271 Odpowiedz Link Zgłoś